" Ролічок. Мої роботи ".
|
|
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2011-05-09, 1:30 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Вітаю, у створеній спеціально для вас темі! Ласкаво прошу до своєї домівки! З добрим початком!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
Повідомлення відредагував Dmutrik09 - Понеділок, 2011-05-09, 3:18 PM |
|
| |
Ролічок | Дата: Понеділок, 2011-05-09, 1:54 PM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
| Запрошую до себе на новосілля! Пригощайтеся тістечками чай кава Додано (2011-05-09, 1:54 PM) --------------------------------------------- Всім привіт! Я - Шейх Лариса (Ролічок). Недавно захопилася вишивкою. Хоча спроби були ще в школі. А зараз задумалась ось над чим: після моїх бабусь залишились ще якісь рушники, сорочка вишити... моя мама зовсім не вишиває... тобто від неї онуці нічого не перейде... і от я хочу щось традиційне залишити своїй доньці і майбутнім онукам... "планов громадье" Я шию з 10 класу, навчалася за журналом "Бурда". 4 роки тому вступила до Черкаського державного технологічного університету, спеціалізація "художнє моделювання одягу". В червні захист. Приймала участь в конкурсах дизайнерів одягу. Ну думаю це коротко все...
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Українка | Дата: Понеділок, 2011-05-09, 1:58 PM | Повідомлення # 3 |
Активіст форума
| Ролічок, з новосіллям вас!
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
Ролічок | Дата: Понеділок, 2011-05-09, 2:22 PM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| Отже - мої роботи Люблю майструвати всілякі дрібнички: гольнички і шкатулочки навіть вишиті а це моя донька Марія. Блузка пошилась за 2 вечора, модель "зтирена"... Додано (2011-05-09, 2:07 PM) --------------------------------------------- Моє улюблене захоплення - сумки. Люблю прості форми. Це моя зимова сумка. Досить містка, закривається на магніт, є кишеня для мобільного і косметичка, карабін для ключа ця - з японського журналу Додано (2011-05-09, 2:22 PM) --------------------------------------------- Мої конкурсні моделі "Осінній єтюд" основна модель посередині, потім пошилась дитяча колекція "Веселі акварелі" "Лоліта" "Примхлива осінь" "Срібний дощ"
Повідомлення відредагував Ролічок - Понеділок, 2011-05-09, 2:09 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-05-09, 3:49 PM | Повідомлення # 5 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Ролічок, ах і ах! Переживилась всі фотографії (моделі одягу) зі сльозами на очах! Це моя нездІйснена мрія, у мене незакінчена освіта - художник-модельєр одягу... Ролічок, ви просто молодчина, все дуже гарне:)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Ролічок | Дата: Понеділок, 2011-05-09, 4:13 PM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| Bullet, дякую!!! ніколи не пізно щось починати і закінчувати... може то був ще не час... а я мрію навчитися малювати! поки не дуже вдало виходить...
|
|
| |
010101 | Дата: Понеділок, 2011-05-09, 4:14 PM | Повідомлення # 7 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Ролічок, вітаю зі своєю майстернею! Такі всі роботи чудові! У Вас талант до шиття і до вишиття! Бажаю Вам ще дуже гарно це все поєднувати! (он у нас дівчата цікавляться вишитим верхнім одягом )
|
|
| |
Жанна | Дата: Понеділок, 2011-05-09, 4:23 PM | Повідомлення # 8 |
мешканець сайту
| Ролічок, вітаю Вас щиро з відкриттям майстерні)))) дуже-дуже красиві речі творять Ваші руки))) щиро захоплююся і бажаю натхнення та успіхів у всіх наступних починаннях і довершеннях ))))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Ролічок | Дата: Понеділок, 2011-05-09, 4:26 PM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| Goncha, Жанна, - дякую!!! дуже приємно! Додано (2011-05-09, 4:26 PM) --------------------------------------------- сумка "Корова", на 7 Міжнародному фестивалі дизайну "Корова" отримала заохочувальний диплом
|
|
| |
ganzya | Дата: Понеділок, 2011-05-09, 4:28 PM | Повідомлення # 10 |
Активіст форума
| Як гарно, одяг і сумки
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.)
|
|
| |
010101 | Дата: Понеділок, 2011-05-09, 4:29 PM | Повідомлення # 11 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Ролічок, ай-ай, ну прямо "му", тобто "вау"! Підморгує, певно, знає якусь таємницю
|
|
| |
|
НаталиG | Дата: Понеділок, 2011-05-09, 5:13 PM | Повідомлення # 13 |
побратим
| Як цікаво, Ролічок, мої оплески твоєму талант у і майстерності!!! Дуже, дуже сподібались ці речі!!!!!!
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2011-05-09, 5:23 PM | Повідомлення # 14 |
Мудра людина
| Ролічок, я в захваті! Які чудові речі! Яка майстриня!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Ролічок | Дата: Понеділок, 2011-05-09, 6:30 PM | Повідомлення # 15 |
Мудра людина
| НаталиG, lady-v,
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-05-09, 6:46 PM | Повідомлення # 16 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Ролічок) а я мрію навчитися малювати! поки не дуже вдало виходить... то як же ви такі прекрасні роботи створюєте, якщо не малюєте? Дизайн усіх костюмів - не ваш? Аде і виконання там - ого-го.. Дякую за те, що поділились шматочком свого життя з нами
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
Jasjka | Дата: Понеділок, 2011-05-09, 7:13 PM | Повідомлення # 18 |
Мудра людина
| Вітаю з новосіллям, Ролічок, Роботи прям АХ і ВАУ Так тримати!
Творча майстерня
|
|
| |
Ролічок | Дата: Понеділок, 2011-05-09, 7:24 PM | Повідомлення # 19 |
Мудра людина
| подушка в подарунок автолюбителю Додано (2011-05-09, 7:24 PM) --------------------------------------------- В грудні в нашому (м.Черкаси) художньому музеї проходила виставка сучасного мистецтва "Діалоги". Мене запросили виставлятися з моїми подушками. Спочатку вони повинні були звисати з центральної люстри... вже і висіли... але вночі наробили галасу - спрацювала сигналізація... і довелося щось придумувати... вийшла така начебто ялинка а це я з подругою в день відкриття виставки. Вона, до речі, теж рукодільниця - тільдоманка, шиє і вишиває, веде свй блог Loveka
Повідомлення відредагував Ролічок - Понеділок, 2011-05-09, 7:15 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-05-09, 7:39 PM | Повідомлення # 20 |
маніяк графічних ліній
| Ролічок, чому ж ви раніше мовчали? Такі скаби приховували Ви просто молодець, таке розмаїттся ручних робіт, супер, я у захваті!! я зараз кавую з вершками, тож і з вами хотілось би покавувати (шкода, до Черкас далеко!)
|
|
| |