Майстерня Пташечки (nosiknata)
|
|
nosiknata | Дата: П`ятниця, 2011-04-22, 1:18 PM | Повідомлення # 81 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Вечори сидіння на карантині не проходили дарма - ось результат колективної творчості з сином - пляшечка з крупами, антикризова:) Рис, квасолька, кукурузна, манна, гречана крупа, сіль, фігурні макарони
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2011-04-22, 1:47 PM | Повідомлення # 82 |
Мудра людина
| nosiknata, як оригінально!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-04-22, 2:07 PM | Повідомлення # 83 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (nosiknata) пляшечка з крупами, антикризова:) Рис, квасолька, кукурузна, манна, гречана крупа, сіль, фігурні макарони Гречки, згідно з кризою, у пляшечці найменше :Р Насправді мене завжди дивує, як ви їх туди так фігурно засипаєте??... Диво та й годі
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
welshrabbit | Дата: П`ятниця, 2011-04-22, 6:21 PM | Повідомлення # 84 |
побратим
| nosiknata, класний результат!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2011-04-22, 8:22 PM | Повідомлення # 85 |
Мудра людина
| nosiknata, хороший запас! І пляшечка чудова і творчість для дитини не зайва і прикраса для дому прекрасна!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
tanytryell | Дата: П`ятниця, 2011-04-22, 11:48 PM | Повідомлення # 86 |
мешканець сайту
| Сорочечка гарна! Лаконічно і яскраво водночас - ще б вона не сподобалась! Quote (nosiknata) Стараємось одужати але то "зелений тиждень" - Максим плакав, що на Паску буде як жаба на фотографіях Скажу по секрету - традиція мазати прищі від вітрянки зеленкою - це лише традиція. Ні шкоди, ні користі... Щоправда, 15 років тому я цього ще не знала... Так що можна вже не мастити, і до неділі "жабенятко" перетвориться назад, на хлопчика Мій перехворів на вітрянку у півтора рочки, і дуже легко. Бавився квачиком із зеленкою, розмальовуючи себе, і зовсім не боявся. А у сусідів онука захворіла років у 13-14, то майже 2 тижні пролежала колодою, температура не проходила, їсти - і то не могла як слід... Так що я б (аби моя воля) зробила щеплення вітрянки якщо не обовязковим, то доступним за бажання, і робила б його у 1,5-3 рочки.
|
|
| |
nosiknata | Дата: Субота, 2011-04-23, 11:02 AM | Повідомлення # 87 |
Мудра людина
| lady-v,Bullet,welshrabbit,Dmutrik09,tanytryell - дякую, дівчата! Знаходите ще час на майстерні при підготовці до свята, а я от бігаю по квартирі тай не знаю за що братися))) Зеленка то так, для контролю за новими елементами, а на 3-4 день я вже і не мастила - потрохи хлопчик стає хлопчиком
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2011-04-23, 11:19 AM | Повідомлення # 88 |
Мудра людина
| Quote (tanytryell) Так що я б (аби моя воля) зробила щеплення вітрянки якщо не обовязковим, то доступним за бажання, і робила б його у 1,5-3 рочки. . Я вражена - не вже ще не прищеплюють? Потерпіть ще парочку днів " Treatment Most chickenpox treatment is done at home. For healthy people this would include: taking baths in oatmeal to lessen itching, a lot of resting, and taking medicine prescribed by a doctor. " Фактично тут написано що для знижчення зуду добре прийняни ванночку з вівса. Рецепт я Вам зразу на Українскій 200 гр. каші або толокна на 10 літрів води. Опустити дитинку у ванну на 10 -15 хвилин. Водичка не гаряча але приємна на доторк. Після ванни не змивати а легенько промокнути. Шкода я не знала раніше, що вітрянка в дитини. Насправді на своєму опиту знаю, зуд знімає в одночас. Будуть питання не соромтесь питайте
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
nosiknata | Дата: Субота, 2011-04-23, 2:14 PM | Повідомлення # 89 |
Мудра людина
| Oленка, дякую, люба! Максим вже 14 день хворіє, кірочки відпадають - але один факт мені спокою не дає - йому не свербіло! Ніде! Жодного прищика не розчухав, зате температура 39, 9, і лімфатична сітка вся у вузлах. У нас бачите, пішло все в інший бік. В любому випадку дякую за поради, на майбутнє згодяться Всіх вітаю з святлим святом Воскресіння Господнього !!! смачної вам Паски ти Божої ласки! Через годину їдемо до родини - до зустрічі у форумі!! Веселих свят!
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2011-04-23, 4:54 PM | Повідомлення # 90 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| nosiknata, десь я прогавила в тексті, що синуля хворіє на вітрянку. Бажаю міцного здоров"я і щоб без кепських наслідків! Нато, зато ти тепер міцніша стала
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
nosiknata | Дата: Субота, 2011-04-30, 10:43 AM | Повідомлення # 91 |
Мудра людина
| Ось - завершила! і виворіт
|
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2011-04-30, 10:58 AM | Повідомлення # 92 |
Мудра людина
| nosiknata, ну нічого собі рушник! І виворіт ідеальний - Майстриня! Вітаю із завершенням!
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2011-04-30, 11:05 AM | Повідомлення # 93 |
Мудра людина
| Наталю, вітаю, ти молодчинка! Бажаю трішки відпочити і засісти за новий рушник!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2011-04-30, 11:07 AM | Повідомлення # 94 |
Мудра людина
| nosiknata, яка ж то краса!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
010101 | Дата: Субота, 2011-04-30, 11:08 AM | Повідомлення # 95 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Дуже гарний рушник!!! Вітаю!
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2011-04-30, 11:13 AM | Повідомлення # 96 |
Мудра людина
| Мої оплески!!! Який виворіт! я плачу! Гарний виворіт - моя мрія!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Kaluna | Дата: Субота, 2011-04-30, 11:35 AM | Повідомлення # 97 |
Мудра людина
| nosiknata, оце так робота!!!! Вітаю! Скільки часу Ви його вишивали?!
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
|
tanytryell | Дата: Субота, 2011-04-30, 4:10 PM | Повідомлення # 99 |
мешканець сайту
| Краса неймовірна! Кращий за намальований! Очі важко відвести! Молодець! Хай і надалі будуть у тебе час і натхнення на такі чудові витвори!
|
|
| |
nosiknata | Дата: Субота, 2011-04-30, 7:55 PM | Повідомлення # 100 |
Мудра людина
| shtynka, Tana, lady-v, Goncha, Oленка, Kaluna, Dmutrik09, tanytryell - дякую всім вам за привітання і слова підтримки! Вже вишиваю наступний а цей вишивався 1,5 місяця. Найважче було вдало підібрати кольори акрилу, бо базар не дає такої палітри як ДМС - муки творчості тривали десь з тиждень, якщо відкинути всі церковні свята і неділі, а ще хворобу малого і тиждень городніх робіт, а ще всякі речі які псують настрій не хочеться зашивати в рушник всякі бяки)))) - то десь так Виворіт навчився по МК що є на форумі,та на безлічі сайтів в мережі, це не так важко як здається. Важче на домотканому полотні - легше на Аіді чи канві. Китиці .... Ох і додала ж я собі роботи! Згадала всі прийоми макраме, що їх ще на шкільному гуртку вивчила:)))))
|
|
| |