Майстерня Пташечки (nosiknata)
|
|
nosiknata | Дата: Субота, 2011-03-19, 9:39 AM | Повідомлення # 41 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| lady-v, хочемо віддати у художню школу ( не спостерігаємо нахилу до карате чи боксу ) Tana, дякую - так приємно Ми одна для одної взірці - вчимося, пробуємо, або просто.. любуємось Дорогі мої, пропоную переглянути мої в"язальні експерименти для малят Жовтенький сведрик для Марусі, а жилетка - для Максима. В"язалося давно, діти вже виросли, і з тих пір - тільки вишивка
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2011-03-19, 10:08 AM | Повідомлення # 42 |
Мудра людина
| Сведрики всі в моїх улюблених кольорах, то так співпало, чи ці кольори і Ваші улюблені?
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
olimpia | Дата: Субота, 2011-03-19, 1:03 PM | Повідомлення # 43 |
мешканець сайту
| Тільки зараз уважно роздивилась фото ваших батьків. Звернула увагу на фото позаду них. Чудова ідея оформлення рамок, по-українські стильно. Батькова робота?
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
sovka | Дата: Субота, 2011-03-19, 4:21 PM | Повідомлення # 44 |
побратим
| Все-таки шкода, що ти кинула в'язати... Такі гарні речі виходили, особливо дитячі. А петельки всі рівненькі - одна до одної.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2011-03-19, 5:16 PM | Повідомлення # 45 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (sovka) Все-таки шкода, що ти кинула в'язати... Такі гарні речі виходили, особливо дитячі. А петельки всі рівненькі - одна до одної. Підписуюсь ! Чому закинула в"язання? Дуже гарні були светрики. ле ти хоча б вишивай, Натлочко, бо ми все рідше й рідше бачимо тебе у форумі з вишивками. При нагоді ЩЕ РАЗ дякую за надіслану мені книжку зі взорами Буковини: я там ще собі дещо пригледіла, буде цінна штучка згодом :)*
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
nosiknata | Дата: Неділя, 2011-03-27, 2:28 PM | Повідомлення # 47 |
Мудра людина
| Quote (lady-v) Сведрики всі в моїх улюблених кольорах в моїх також)) в залежності від настрою міняються пріоритети, але в основному в одязі переважає саме ця гама Quote (olimpia) Чудова ідея оформлення рамок Ідея мамина, втілення - спільне, усією сім"єю Quote (sovka) А петельки всі рівненькі - одна до одної. а ти свої перші петельки пам"ятаєш? тепер у тебе також - одна до одної і рівненькі, але то треба натхнення..... Quote (Bullet) ле ти хоча б вишивай, Натлочко, бо ми все рідше й рідше бачимо тебе у форумі з вишивками. При нагоді ЩЕ РАЗ дякую за надіслану мені книжку зі взорами Буковини: я там ще собі дещо пригледіла, буде цінна штучка згодом :)* так я і вишиваю, просто робота маштабна, і вже поспішаю трохи.. а за книгу - будь-ласка!! Правда краще перелистувати книгу чим сторінки інтернету? Натхнення чомусь на печатну продукцію завжди більше ( особисто у мене).
|
|
| |
nosiknata | Дата: Неділя, 2011-03-27, 2:32 PM | Повідомлення # 48 |
Мудра людина
| Quote (Dmutrik09) вої светро-безрукавки - просто на подіум можна виставляти! Чудові ідеї...політ фантазії. Так і хочеться взяти до рук шпиці.....Час, час...де його взяти...? Дякую, Лесю!... і я про те ж - час, час, час.... Скористалась твоєю порадою - рушник виходить шикарний!! Вже одна сторона відшита (вже? ледве! не так то виявилось просто як я собі думала, маючи роботу і сім"ю), почала другу...Поки не показую процесу, як відшию повністю тоді нормально сфотографую..
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2011-03-27, 2:53 PM | Повідомлення # 49 |
маніяк графічних ліній
| Quote (nosiknata) Правда краще перелистувати книгу чим сторінки інтернету? Натхнення чомусь на печатну продукцію завжди більше ( особисто у мене). Правда-правда, так воно і є, Нато. Дякую ще раз
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Цветана | Дата: Середа, 2011-03-30, 9:52 PM | Повідомлення # 50 |
побратим
| nosiknata, Наташа! Судовольствием побродила по страничкам твоей (и сынулькиной)) мастерской. Здорово, что показала свои фото (где ты))). Фото процесса вышивания свадебного рушничка просто классика нашего хобии! -так бы в рамочку его - да на стеночку! Чудесные работы (и вышивки и другие рукоделки), теплая атмосфера тут! Вдохновения и успехов тебе и дальше!
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
Повідомлення відредагував Цветана - Середа, 2011-03-30, 9:54 PM |
|
| |
nosiknata | Дата: Четвер, 2011-03-31, 0:39 AM | Повідомлення # 51 |
Мудра людина
| Цветана, дякую за теплий візит!! Я стараюсь, але поки немаю чим вас порадувати - шию-вишиваю аж гай гуде - не встигаю,але дуже стараюсь Скоро мій новий процес нарешті вийде з-під голки, - тоді і розслаблюсь трохи...
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-03-31, 0:40 AM | Повідомлення # 52 |
маніяк графічних ліній
| Quote (nosiknata) Скоро мій новий процес нарешті вийде з-під голки, - тоді і розслаблюсь трохи... ... і покажеш нам??....
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2011-03-31, 3:51 AM | Повідомлення # 53 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) ... і покажеш нам??.... Звичайно, куди наша Наталя дінеться з підводної лодки?.. мусить нам показати...
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
sovka | Дата: Четвер, 2011-03-31, 8:38 PM | Повідомлення # 54 |
побратим
| Щось наша Натуся вже зовсім там завишивалася... Не дзвонить, не пише. Але те, що вона робить дійсно гарне. Бачила 30% роботи, тепер цікаво - що ж там вийшло.
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-03-31, 9:31 PM | Повідомлення # 55 |
маніяк графічних ліній
| sovka, куди ж вона ділась? Он вище її коментар від сьогодні!
|
|
| |
nosiknata | Дата: Субота, 2011-04-09, 11:50 AM | Повідомлення # 56 |
Мудра людина
| Порадійте зі мною - вчора мала велику, приємну і надзвичайно корисну і натхненну зустріч - Буковинського клубу вишивки "Вечорниці" Час пролетів, очі розбіглися,вишивальний "хом"як" - тріснув від хотючок!! Люди добрі, ще раз переконуюсь - реальне спілкування вкрай необхідне, головне правильна організація! Фотозвіт ось тут http://vechornytsy.at.ua/news/pidsumki_nashoji_zustrichi/2011-04-08-11 Ота моя мега робота якраз вперше сфотографована, хоча і не завершена ще ( я не встигла через свято і роботу) - це рушник Дякую Лесі ( Dmutrik09) - без її підтримки і натхненного прикладу Тани ( червоний весільний рушник) не вийшло би такої краси Прошу вибачення у всіх дописувачів і моїх віртуальних подруг за довгу відсутність і халатне виконання своїх обов"язків модератора - час розписаний по хвилинно, а ще чекаємо прищиків вітрянки у малого, от тоді буде справжня "жара"....
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2011-04-09, 11:56 AM | Повідомлення # 57 |
маніяк графічних ліній
| Я радію !! Але там фотозвіту нема... Хочу фото! Хіба що там шматочечок маленький фото... Quote (nosiknata) Прошу вибачення у всіх дописувачів і моїх віртуальних подруг за довгу відсутність і халатне виконання своїх обов"язків модератора - час розписаний по хвилинно, а ще чекаємо прищиків вітрянки у малого, от тоді буде справжня "жара".... так-так... записую.... будемо карати Я придумаю щось надзвичайне спеціально для тебе )))*** А у нас, фастівських форумчанок, завтра планується міні-форумівка з трьох осіб
|
|
| |
nosiknata | Дата: Субота, 2011-04-09, 11:57 AM | Повідомлення # 58 |
Мудра людина
| http://vechornytsy.at.ua/forum/3-10-1 фотозвіт починається з повідомлення №10 аа, забула, заходьте під своїми логінами і паролями від укоза , така можливість наперед обговорена для всіх сайтів цього хостингу, принаймні я так зайшла без проблем
Повідомлення відредагував nosiknata - Субота, 2011-04-09, 12:02 PM |
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2011-04-09, 12:21 PM | Повідомлення # 59 |
Мудра людина
| Таке щастя, коли зустрічі за справою, тим більше вишиванням....Вітаю, приємно, коли жінки так підтримують одна одну. А ще, щоб всілякі хвороби і негаразди вас минали стороною!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2011-04-09, 12:25 PM | Повідомлення # 60 |
Мудра людина
| nosiknata, подивилась чудовий фозвіт, а рушник просто розкішний! Я в захваті! Не знаю скільки Ви за нього хочете, але наперед згодна з дівчатами , що така робота коштує дорожче Швидкого вам виздоровлення, і більше не хворійте
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |