Jasjka: моя творчість
|
|
Жанна | Дата: Неділя, 2013-03-10, 11:59 PM | Повідомлення # 401 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Jasjka, але ж гарний рукав!!.. я так зрозуміла, що довго робився, але все ж воно того варте - така краса!! натхнення тобі, сил, терпіння- аби легко завершити почате і подивувати нас розкішною сорочкою!))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Jasjka | Дата: Вівторок, 2013-03-12, 6:33 PM | Повідомлення # 402 |
Мудра людина
| Жанна, дякую.Уже розпочалась робота над другим рукавом))) Зберігаю собі і тут. Спеціально купила схему з викрійкою жіночої вишиванки і уже десь посіяла...шукала в інтернеті( щоб знову не купляти),і знайшла! Все в одному файлі : жіноча викрійка,дитяча та чоловіча!
Творча майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-03-12, 7:16 PM | Повідомлення # 403 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата (Jasjka) І так рукав ГОТОВИЙ! Надіюсь,що другий не займе стільки часу який красивий уже рукавчик!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
soncevuda | Дата: Середа, 2013-03-20, 0:45 AM | Повідомлення # 405 |
мешканець сайту
| ну і вечна у вас ))))))))))))))))) п.с. малеча така гарна! ))
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
Oленка | Дата: Середа, 2013-03-20, 6:48 AM | Повідомлення # 406 |
Мудра людина
| Ой, скільки ж у вас там снігу намело! Синочок росте як з води, ттт.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Jasjka | Дата: Середа, 2013-03-20, 4:13 PM | Повідомлення # 407 |
Мудра людина
| Так,така у нас весна...хочеться сонечка,тепла!Але,що є то є ))) Синочок мій у тому снігу купається ))) ниряє,повзає,приходить до хати мокрезний!аж до трусиків
Творча майстерня
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2013-03-20, 7:19 PM | Повідомлення # 408 |
Мудра людина
| Цитата (Jasjka) Синочок мій у тому снігу купається ))) ниряє,повзає,приходить до хати мокрезний!аж до трусиків
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2013-03-21, 3:23 AM | Повідомлення # 409 |
Мудра людина
| Jasjka, Мар'янко дивлюся і Калуш засипало! юля десь багато фото зробила, треба виставити. У вас весняний сніговик і зимова хатка для малого. А ми спостерігаля , як наша собака в снігу купалася , просто клас! Все ж таки намело багатенько за півтора доби!Зими такої не було, як весна пийшла!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Жанна | Дата: П`ятниця, 2013-03-22, 3:02 AM | Повідомлення # 410 |
мешканець сайту
| Jasjka, весела сімейка!!! хоча надворі купи снігу, але ви такі сонячні :)))) та ще й схожі всі втрьох, вам казали вже ?))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
a-stra | Дата: П`ятниця, 2013-03-22, 1:27 PM | Повідомлення # 411 |
Активіст форума
| Мар'янко, яка у вас чудова сім'я! Дійсно підтримую дівчат, всі тройко схожі!
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
|
Tana | Дата: П`ятниця, 2013-03-22, 6:42 PM | Повідомлення # 413 |
Мудра людина
| Хороші фото, як раз по сьогоднійшній погоді! Всесвітній день води і всеукраїнський снігу!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Jasjka | Дата: П`ятниця, 2013-03-22, 8:17 PM | Повідомлення # 414 |
Мудра людина
| Цитата (Tana) Всесвітній день води і всеукраїнський снігу! Це точно.Влучно підмічено!
Творча майстерня
|
|
| |
|
Tana | Дата: П`ятниця, 2013-04-05, 5:54 PM | Повідомлення # 416 |
Мудра людина
| Jasjka, готуєшься до Великоднього конкурсу справна, вітаю, цікава композиція і поєнання технік! Молодчинка!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
LDII | Дата: П`ятниця, 2013-04-05, 10:45 PM | Повідомлення # 417 |
мешканець сайту
| Jasjka, дуже гарно вийшло.Такі барвисті кольори...Я теж захоплююсь хардангером, правда давно уже нічого нового не робила.Старі роботи стоять зараз на полицях-принаймні так будуть ціліші)))
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-04-06, 1:27 AM | Повідомлення # 418 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата (Jasjka) Привіт,всім!)))) мій новий великодний рушничок прекрашений технікою хардангер о який гарний! Але такий маленький, це для декору столу чи для кошика?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Jasjka | Дата: Субота, 2013-04-06, 11:26 AM | Повідомлення # 419 |
Мудра людина
| Дякую!Як завжди я вчилась на роботі, хардангер Цитата (Bullet) Але такий маленький, це для декору столу чи для кошика? я б не сказала,що він маленький,розмір рушника 65,5х35 см. У мене кошик величенький ;))) може він так на фото виглядає...
Творча майстерня
|
|
| |
Jasjka | Дата: Понеділок, 2013-09-23, 5:35 PM | Повідомлення # 420 |
Мудра людина
| Дорогі,любі форумчани,запрошую всіх бажаючих завітати на мою персональну виставку,першу в житті!
Творча майстерня
|
|
| |