welshrabbit: За рукоділлям біля віконця
|
|
Tana | Дата: Четвер, 2013-02-28, 9:16 AM | Повідомлення # 61 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Яка хатинка, як раз задивляюсь на такі полички.Це для іграшок,а колись все домашнє багатство господиня виставляла в чимось схожому миснику.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2013-02-28, 11:43 AM | Повідомлення # 62 |
Мудра людина
| Цитата (welshrabbit) Хочу ще показати свою хатинку-поличку для вишитих-зшитих-зв"язаних дрібничок Ааааа.... я теж таку хочуууууууу
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Четвер, 2013-02-28, 12:28 PM | Повідомлення # 63 |
побратим
| Дівчата, дуже дякую!
Відповідаю всім одразу - поличку робив мій батько. Я знайшла щось схоже в інтернеті, дала йому розміри, які мені потрібні, скільки поличок, і він зробив, спеціально так хотіла, щоб справді, як в миснику, все найкраще навидноті
|
|
| |
a-stra | Дата: Четвер, 2013-02-28, 1:07 PM | Повідомлення # 64 |
Активіст форума
| Компліменти - татові! Вийшла чудова поличка!
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Четвер, 2013-02-28, 1:39 PM | Повідомлення # 65 |
мешканець сайту
| welshrabbit, казковий будиночок!
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
fiery | Дата: П`ятниця, 2013-03-01, 9:17 PM | Повідомлення # 66 |
побратим
| welshrabbit, цікавий будиночок)) Слоникитам ще цікавіше виглядають))
Живу в ритмі щастя!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2013-03-01, 11:45 PM | Повідомлення # 67 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата (welshrabbit) Відповідаю всім одразу - поличку робив мій батько. Я знайшла щось схоже в інтернеті, дала йому розміри, які мені потрібні, скільки поличок, і він зробив, спеціально так хотіла, щоб справді, як в миснику, все найкраще навидноті у вас пречудовий тато!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2013-03-03, 7:46 AM | Повідомлення # 68 |
Мудра людина
| Яка поличка цікава, у Вашого татка золоті руки! Ваші роботи на цій поличці дуже вдало виглядають. Слоненята гарнесенькі!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
olimpia | Дата: Неділя, 2013-03-03, 1:52 PM | Повідомлення # 69 |
мешканець сайту
| Поличка, дійсно, дуже гарна. А фото, в цілому, виглядає ніби з журналу.
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Середа, 2013-03-06, 0:02 AM | Повідомлення # 70 |
побратим
| Любі A-stra, Andrew_Yer, Fiery, Bullet, Оленка, Olimpia! Я обов"язково передам батькові ваші теплі слова і компліменти, йому буде дуже приємно!:)
|
|
| |
welshrabbit | Дата: П`ятниця, 2013-04-12, 4:49 PM | Повідомлення # 71 |
побратим
| Днями купила на Петрівці справжній скарб - три книжки про майстрів Петриківки радянського видання. Перша невеличка книжка О.С. Данченко "Народні майстри".
Книжка про відомих майстрів різних видів мистецтва. Глава, присвячена корифеям Петриківського розпису, читається на одному диханні. Автор знав особисто Параску Миколаївну Павленко, Надію Аврамівну Білокінь, описує їх живо, людяно, з симпатією (наприклад, такий факт, що у Н.А. Білокур було п"ятеро дітей, чоловік з фронту не повернувся, а за роки війни їй довелося з п"ятьма дітьми близько 30 разів змінювати місце проживання). Автор дає відчути атмосферу тогочасної Петриківки, розповідає про творчий шлях цих майстринь. В книзі також є ілюстрації.
Надія Білокінь.
Друга книга - Б. Бутник-Сиверский "Народные украинские рисунки"(рік не зазначено)
Ця книга присвячена народному живопису взагалі. Дуже багато кольорових та чорно-білих ілюстрацій. Автор ніби доповнює попередню книгу і продовжує історію про Петриківський розпис та його майстрів.
Марфа Тимченко. Помідори.
Віра Павленко. В книзі також є фото дуже старих "мальовок"- найстарша 1913 р.
І остання книга-альбом присвячена творчості Федора Панка. "Федір Панко", 1978рік.
Гарна поліграфія, надзвичайно гарні роботи.
Дуже довольна:) Хочу продовжити "полювання" на старі книжки з різних видів декоративно-прикладного мистецтва.
Повідомлення відредагував welshrabbit - П`ятниця, 2013-04-12, 5:01 PM |
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2013-04-12, 4:55 PM | Повідомлення # 72 |
Мудра людина
| welshrabbit, який скарб ! ШУКАЮ такі книжки для Юлі . Захом'ячую для Юлі картинки. Дяка.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
welshrabbit | Дата: П`ятниця, 2013-04-12, 7:50 PM | Повідомлення # 73 |
побратим
| Цитата (Dmutrik09) welshrabbit, який скарб ! ШУКАЮ такі книжки для Юлі . Захом'ячую для Юлі картинки. Дяка. Юля займається Петриківським розписом? Оце молодець!
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2013-04-12, 9:50 PM | Повідомлення # 74 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| welshrabbit, вітаю з придбанням! Красиво та корисно!
Цитата (welshrabbit) Юля займається Петриківським розписом? приєднуюсь до питання!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
olimpia | Дата: Субота, 2013-04-13, 1:00 PM | Повідомлення # 75 |
мешканець сайту
| Які книжки! Вам дуже пощастило.
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2013-04-13, 7:06 PM | Повідомлення # 76 |
Мудра людина
| Вітаю з придбанням таких гарних книжок!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
sovka | Дата: Субота, 2013-04-13, 11:53 PM | Повідомлення # 77 |
побратим
| welshrabbit, які скарби!!!! Вітаю вас із таким цінним надбанням. Так захотілося щось таке намалювати...
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Неділя, 2013-04-14, 8:59 AM | Повідомлення # 78 |
побратим
| Bullet, olimpia,Oленка, дякую, що радієте зі мною, мені справді пощастило:)
Цитата (sovka) Вітаю вас із таким цінним надбанням. Так захотілося щось таке намалювати... Мені взагалі захотілося стіну в хаті розмалювати:))))) Тільки я не наважуся, треба вчитися:)
|
|
| |
тата4590 | Дата: Середа, 2013-12-11, 0:21 AM | Повідомлення # 79 |
відвідувач
| Отримала задоволення у тебе у майстерні Оленка.Такі красиві закладинки і слоненятка.Дуже гарна поличка вийшла у вашого тата.Весело в ній живеться слоненяткам.А книжки точно справжні скарби.Такі рідко де найдеш.Бажаю успіхів і нових робіт.
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Неділя, 2013-12-22, 9:07 AM | Повідомлення # 80 |
побратим
| тата4590, дякую що завітали до мене в майстерню! Треба оживити трохи свою сторінку, ніяк руки не дійдуть!
|
|
| |