welshrabbit: За рукоділлям біля віконця
|
|
НаталиG | Дата: П`ятниця, 2011-03-25, 5:59 PM | Повідомлення # 21 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| welshrabbit, брастели гарнюні!!! А писаночки виконані так акуратно! Супер!!!!!!! І добре підібрана цвітова гама! А кубики для малечі і дійсно дуже важлива річ, я своїм діточкам теж подібні робила, але шила їх з різного матеріалу, до них додавала вселякі елементи (виложувала шнурочками букви, приробляла аплікаціїі, віконця, кармашки) - діям подобається! Вони м,які і веселі!!!
|
|
| |
Mtv | Дата: П`ятниця, 2011-03-25, 9:41 PM | Повідомлення # 22 |
друг
| Яка краса Ваші писанки!!!
|
|
| |
nazarnata | Дата: Четвер, 2011-06-23, 3:52 PM | Повідомлення # 23 |
відвідувач
| А мне понравились браслеты из бисера!Красиво!
|
|
| |
a-stra | Дата: Неділя, 2011-07-24, 10:21 AM | Повідомлення # 24 |
Активіст форума
| welshrabbit, прекрасні писанки! Дуже акуратні і такі яскраві! Творчої наснаги Вам!
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2011-07-24, 11:48 AM | Повідомлення # 25 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Оленко, вертай до нас
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
sjana_if | Дата: Вівторок, 2013-01-22, 7:19 PM | Повідомлення # 27 |
мешканець сайту
| Не плед,а просто мрія Quote (welshrabbit) Доріжка, зв"язана з старих футболок Оце ж треба було добрий тиждень ті футболки різати!
|
|
| |
a-stra | Дата: Вівторок, 2013-01-22, 7:31 PM | Повідомлення # 28 |
Активіст форума
| Оленко, привіт! Чудесні у Вас плетива! Плед - просто супер! Такий ажурно-різнокольоровий! Скільки це в'язати потрібно ті квадратики! Але того вартує!))) Яке кумедне слоненя! І яке цікаве примінення старим футболкам!
Молодець! Дуже гарні роботи!
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
irinka-vitaminka | Дата: Вівторок, 2013-01-22, 8:11 PM | Повідомлення # 29 |
побратим
| ааааа, плєд -супер! прям моя мрія!
http://vk.com/id201987262
|
|
| |
Lyubov | Дата: Вівторок, 2013-01-22, 8:40 PM | Повідомлення # 30 |
Мудра людина
| Какой классненький слоненя!!!!
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Вівторок, 2013-01-22, 9:11 PM | Повідомлення # 31 |
побратим
| Quote (sjana_if) Оце ж треба було добрий тиждень ті футболки різати! biggrin
Так, різала довго та поступово, спочатку дома весь хлам перерізала, потім маму розхламила, різала, в"язала, різала, в"язала
Дівчата, дуже дякую за схвальні відгуки!
|
|
| |
olimpia | Дата: Вівторок, 2013-01-22, 10:11 PM | Повідомлення # 32 |
мешканець сайту
| Quote (sjana_if) Не плед,а просто мрія Це точно. Нема слів. Quote (welshrabbit) Доріжка, зв"язана з старих футболок: Нагадують доріжки моєї бабусі А слоненятко, таке кумедне! Ще й з бантиком на хвостику
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Ролічок | Дата: Вівторок, 2013-01-22, 11:23 PM | Повідомлення # 33 |
Мудра людина
| welshrabbit, вітаю з майстернею! плед дуже гарний вийшов!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2013-01-22, 11:30 PM | Повідомлення # 34 |
Мудра людина
| Які чудові в'язалочки. Такі милі милі!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Середа, 2013-01-23, 10:19 AM | Повідомлення # 35 |
побратим
| olimpia, Ролічок, Oленка, дякую за теплі слова! За те, що завітали в мою майстерню. Останнім часом здебільшого в"яжу, вчора ще одного слоника зв"язала
|
|
| |
ТМК | Дата: Середа, 2013-01-23, 10:32 AM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| Обожнюю в"язані пледи. Від них віє домашнім затишком. Дуже гарна робота!Quote (welshrabbit) Останнім часом здебільшого в"яжу Я от теж, мабуть то щось в природі.
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Sabrin | Дата: Середа, 2013-01-23, 10:34 AM | Повідомлення # 37 |
побратим
| Який плед класний! І слоник !!
|
|
| |
nosiknata | Дата: Середа, 2013-01-23, 4:12 PM | Повідомлення # 38 |
Мудра людина
| Quote (welshrabbit) різала, в"язала, різала, в"язала мда... оце утилізація.. браво!
а слоників можна вив"язувати по наростаючій - від маленького до гіганського - цілу сімейку в "пірамідку" скласти:)))
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Тетяна | Дата: Середа, 2013-01-23, 7:12 PM | Повідомлення # 39 |
Активіст форума
| Quote (welshrabbit) Закинула я свою майстерню... А даремно! Такі життєрадісні роботи! Заходьте частіше! Особливо мене підбадьорила доріжка з футболок, я зараз якраз на стадії безконечного різання... Питання по темі: якої ширини смужки брали і як скріпляли - зшивали, зв"язували? Я раніше плела лише килимки з товстих светрів, весь час здається, що тонкий трикотаж буде розповзатись, хочеться різонути поширше. А ще непокоїть, чи не будуть витьопуватись краї смужок, може, їх треба скручувати ( і різати поширше )? Quote (sjana_if) Оце ж треба було добрий тиждень ті футболки різати! Ні, тиждень - мало! Швидше місяць - руки дуже стомлюються від ножиць...Quote (ТМК) Я от теж, мабуть то щось в природі. Точно!
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Середа, 2013-01-23, 9:18 PM | Повідомлення # 40 |
побратим
| Quote (ТМК) Я от теж, мабуть то щось в природі. Однозначно!:)))
Quote (nosiknata) а слоників можна вив"язувати по наростаючій - від маленького до гіганського - цілу сімейку в "пірамідку" скласти:)))
Я поки експерементую з кольорами, хочу багато різнобарвних наробити.
Quote (Тетяна) Питання по темі: якої ширини смужки брали і як скріпляли - зшивали, зв"язували? Я раніше плела лише килимки з товстих светрів, весь час здається, що тонкий трикотаж буде розповзатись, хочеться різонути поширше. А ще непокоїть, чи не будуть витьопуватись краї смужок, може, їх треба скручувати ( і різати поширше biggrin )?
Смужка десь 1 см шириною, але дуже приблизно. Краї не будуть витьопуватись, смужки самі скрутяться в трубочки підчас в"язання, трикотаж теж не полізе, але є такі футболки у них фактура ніби в рубчик, такі футболки треба різати вздовж рубчика, якщо порізати поперек, трикотаж справді розповзеться, стрічка стане тоненькою і буде багато бруду від шматочків ниток. Весь інший трикотаж не повзе. Але ви якщо хоч раз розріжете такий трикотаж в рубчик неправильно (як я зробила), то одразу будете вирізняти такий трикотаж і різати правильно Я різала і в"язала одночасно, трохи наріжу і зв"яжу рядочок, так одразу видно як поводить себе трикотаж. Смужки я зв"язувала вузликов, вузлики видно, але загальний вигляд це не псує.
|
|
| |