Намисто: Намистинки моєї душі
|
|
намисто | Дата: П`ятниця, 2010-06-25, 8:46 PM | Повідомлення # 1 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
|
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-07-15, 11:31 AM | Повідомлення # 541 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата (намисто) Ліза, а що в нас уже є така технічна можливість? Пропоную перейти в спілкуванні на "ти". Сподіваюся, це не сприйметься як фамільярність з мого боку? Привіт Я позитивно сприймаю перехід на *ти*. Якщо спілкування здорове і до того ж, спрямоване в спільне русло зацікавлень, то такий перехід не сприймаю як фамільярність, а навпаки, як зближення.
Технічна можливість є ось в якому сенсі: ставити фото в саме перше повідомлення. Ти як простий користувач немаєш такої можливості, а модератори та я маємо. Ось я зараз поставлю в перше повідомлення, яке буде шапкою на всіх сторінках твоєї теми, а ти потестуєш, як воно. В разі незручності - я приберу все і поверну, як було. У першому повідомленні можна дати посилання на якісь твої важливі блоги(якщо такі є), вписати туди твої дані, фото, ім"я і так далі. Така собі візиточка, що з"являтиметься на кожній сторінці вверху твоєї теми.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
ТМК | Дата: Понеділок, 2013-07-15, 12:41 PM | Повідомлення # 542 |
Мудра людина
| Оленочко, дякую за МК! Дуже доступно і познавально. А ще хочеться подивитись на ту красу, що ти змережувала. Таке гарне поєднання кольорів! Відчуваю, що скоро чекає нас нова вишиванка.
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
LDII | Дата: Понеділок, 2013-07-15, 2:19 PM | Повідомлення # 543 |
мешканець сайту
| намисто, дякую за МК.Буду пробувати-пояснення дуже доступне.
|
|
| |
намисто | Дата: Понеділок, 2013-07-15, 3:31 PM | Повідомлення # 544 |
мешканець сайту
| Bullet, Ліза, дякую! Гарна в мене візиточка! Ти так гарно підписала, мені все подобається. Хай буде так як є. Блогу в мене нема. Я тільки тут живу і ще трохи на Одноклассниках. Заодно порекламуємо нитки з крамниці Олі Калини Filo di Scozia, які я використовую для змережування і виготовлення кутасиків і кручених поясів, китиць тощо.:) ТМК, Таня, дякую! То я вишила костюм: сорочку і спідничку. Складна його доля, замовниця від нього відмовилася, але то дрібниці життя. Скоро порадую вас красою української вишивки. Фотограф уже підготував одне фото, промаркую і виставлю на днях на милування.:) LDII, дякую, що відвідуєте мене! Пробуйте, вишивайте, то не так все страшно як здається на перший погляд.;)
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Понеділок, 2013-07-15, 5:44 PM | Повідомлення # 545 |
Мудра людина
| Я теж без своєї дітвори не дам ладу у всяких таких програмах: окупували Вонсулики і комп"ютори, і фотоапарати Дякую, Оленко, за майстерклас. Передивилася, мо, візьмуся за розум!
ore et labore!
|
|
| |
ТМК | Дата: Понеділок, 2013-07-15, 6:28 PM | Повідомлення # 546 |
Мудра людина
| Цитата (намисто) виставлю на днях на милування.:) Чекаю з нетерпінням!
|
|
| |
Zeta | Дата: Понеділок, 2013-07-15, 10:58 PM | Повідомлення # 547 |
Мудра людина
| Цитата (Dmutrik09) Це ж діти працюють,вчаться, а от я своїх допроситися не можу,щоб фотошопити навчили - кажуть - їм швидше мені ту картинку зробити,ніж витрачати час на пояснення - хоч стріляйся від тих дизайнерів! Оленко - дуже зрозумілий МК - а головне - такий естетично красивий - очей не відірвати!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Понеділок, 2013-07-15, 11:00 PM | Повідомлення # 548 |
мешканець сайту
| Цитата (Zeta) кажуть - їм швидше мені ту картинку зробити,ніж витрачати час на пояснення Таню, а вони Вас, часом, не просили навчити шити класний одяг?
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
|
Oленка | Дата: Вівторок, 2013-07-16, 1:19 AM | Повідомлення # 550 |
Мудра людина
| Гарний МК. Дякую.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
edeiveysvik | Дата: Середа, 2013-07-17, 0:43 AM | Повідомлення # 551 |
друг
| Оленочко, все просто винятково і чарівно... Причудовий і дуже зрозумілий майстер - клас щиро вдячна... дуже пригодився... А тема компьютер- батьки-діти дуже актуальна.... я от тоже користую момент поки дочка в таборі... бо скоро "се-се щастя ся скінчить"( маю наувазі вільний доступ до комьютера... Ото нарахунок, аглійських програм фотошопів аналогічна ситуація... А ще Оленочко на вашій сторінці хочу подякувати за цей чудовий сайт організаторам і всім дописувачам за теплоту і затишок на цьому сайті і щирий обмін досвідом... і просто за милі теревені... всім творчих успіхів і Божого багословення
Вишивка- мій рятівний куточок, спокій моєї душі
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2013-07-17, 1:08 AM | Повідомлення # 552 |
Мудра людина
| Цитата (Пасіонарія) Я теж без своєї дітвори не дам ладу у всяких таких програмах: окупували Вонсулики і комп"ютори, і фотоапарати Наші діти - " діти- окупанти"! Щоб ми без них робили! Все вміють всьому навчать.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
намисто | Дата: Четвер, 2013-07-18, 11:56 AM | Повідомлення # 553 |
мешканець сайту
| Цитата (Пасіонарія) Дякую, Оленко, за майстерклас. Передивилася, мо, візьмуся за розум! Спробуй, Люда! Я отримувала велике задоволення від вишиття сорочок за полтавськими мотивами. Їх ажурність, вишуканість і пастельність мене просто взяли в полон. Але відчуваю, що я вже ними наситилася вдосталь. Хочеться вже вишивати наші западенські сорочки. Низинкою, крученими швами, довбаним. Поки що ще іде процес бродіння... Цитата (Zeta) Оленко - дуже зрозумілий МК - а головне - такий естетично красивий - очей не відірвати! Дякую, Таня! Робила МК на черговій своїй роботі. Цитата (Andrew_Yer) Таню, а вони Вас, часом, не просили навчити шити класний одяг? wink Ви цілком праві, Андрій! Кесарю кесареве, а Богу Боже... Кожен має займатися тим, що внього виходить найкраще. Але в мене одна дитинка ще трохи замала, щоб мені допомогти, а друга вже надто велика і зайнята. От тому мушу сама якось...
edeiveysvik, Вікторія, я дуже рада, що вам затишно і цікаво на Вишиванці! Цитата (Dmutrik09) Наші діти - " діти- окупанти"! Щоб ми без них робили! Все вміють всьому навчать. Це точно, без них можна було б занудьгувати.
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2013-07-18, 7:03 PM | Повідомлення # 554 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата (Zeta) а от я своїх допроситися не можу,щоб фотошопити навчили - кажуть - їм швидше мені ту картинку зробити,ніж витрачати час на пояснення - хоч стріляйся від тих дизайнерів! Цитата (edeiveysvik) Ото нарахунок, аглійських програм фотошопів аналогічна ситуація... Цитата (намисто) Але в мене одна дитинка ще трохи замала, щоб мені допомогти, а друга вже надто велика і зайнята. От тому мушу сама якось... Вам в допомогу буде:
http://prosnys.ru/ Просто про фотошоп (выдео уроки)
http://www.youtube.com/user/SleepyUp - той самий сайт, але виключно выдео (ютьюб)
http://www.youtube.com/user/onlinelessonsTV - онлайн уроки фотошопа, ціла підписка.
Нагадую всім (я вже писала про це сто разів)))): якщо вам потрібно красиво поправити ФОТО для форума, не варто лізти у фотошоп. Достатньо відкрити русифіковану ліцензійну програму Microsoft Office Picture Manager, яка встановлена на всіх (!!!!!!!) компьютерах,де є Віндовс (стандартне пакування), там все зрозуміло буде навіть 20000-річній бабусі,яка вперше сіла за комп.
Редагувати фотографії для форума з допомогою фотошопа, при цьому не володіючи ним взагалі навіть на 1% - це жестяк.
Якщо і після цього відео будуть питання - задавайте.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
намисто | Дата: П`ятниця, 2013-07-19, 9:29 PM | Повідомлення # 555 |
мешканець сайту
| Цитата (Bullet) Якщо і після цього відео будуть питання - задавайте. Ліза, я тобі дуже вдячна за підказки! Я Фотошопом і не думала користуватися, надто складна для мене ця програма, а от МОРМ, здається, те що треба. Але, все ж таки, як робити надписи, шукала відеоуроки, знову залізла в якісь "дєбрі"... Як зменшувати, зтискати, обрізати ясно, а от надписи як робити, ні... Просто напиши покроково в меню куди тиснути через тире. Дякую!
|
|
| |
намисто | Дата: П`ятниця, 2013-07-19, 9:36 PM | Повідомлення # 556 |
мешканець сайту
| Ну і довгоочікуваний костюмчик для натхнення! Гарного всім настрою на вихідних!
|
|
| |
ТМК | Дата: П`ятниця, 2013-07-19, 10:30 PM | Повідомлення # 557 |
Мудра людина
| В мене тільки знаки оклику нажимаються, а слова десь поділись. Чарівно!!! Яка ти красуня! Костюм - отпад!
Повідомлення відредагував ТМК - П`ятниця, 2013-07-19, 10:30 PM |
|
| |
LDII | Дата: П`ятниця, 2013-07-19, 10:44 PM | Повідомлення # 558 |
мешканець сайту
| Чарівна жінка в розкішному вбранні.Гадаю,що не один чоловік заздрить вашому чоловіку-красуня,рукодільниця і взагалі... Слів бракне-КРАСОТА!!!
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: П`ятниця, 2013-07-19, 10:44 PM | Повідомлення # 559 |
Мудра людина
| Цитата (намисто) Ну і довгоочікуваний костюмчик для натхнення! Гарного всім настрою на вихідних! Ура-а-а-а-а! Яка ти, Оленко, красуня!!!! Який костюмчик!!!! Настрій на вихідні гарантовано!!! Вимагаю розширеного фоторепортажу. Ти ж, Оленко, ніколи одну "фотофрафію" не робиш! ЩЕ!
ore et labore!
|
|
| |
edeiveysvik | Дата: П`ятниця, 2013-07-19, 11:29 PM | Повідомлення # 560 |
друг
| Оленочко, слів таки справді бракує, щоб вимовити захоплення вами і вашими творіннями - мило ніжно неперевершено... Милують очі ваші роботи і надихають до праці. Дай Боже вам здоров"я та вільного часу для творчості...
Вишивка- мій рятівний куточок, спокій моєї душі
|
|
| |