Намисто: Намистинки моєї душі
|
|
намисто | Дата: П`ятниця, 2010-06-25, 8:46 PM | Повідомлення # 1 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
|
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
НаташаО | Дата: Субота, 2015-02-14, 11:20 PM | Повідомлення # 901 |
Активіст форума
| Оленко і я вітаю Вас зі святом. Здоров"я вам побільше, терпіння , злагоди в сім"ї і всього найкращого.
|
|
| |
намисто | Дата: Понеділок, 2015-02-16, 9:21 PM | Повідомлення # 902 |
мешканець сайту
| Bullet, НаташаО, Дякую за вітання, дівчата! Приємно! Цитата Bullet ( ) Хай ваше рукотворне мистецтво несе ще більше краси і ладу в нашу (скоро ) дуже мирну і квітучу країну! Роблю, що можу, що люблю. З душею, від щирого серця.
Днями прочитала в книзі мудрі слова: "-Що таке творчість? -Творити - се чинити опір. -Опір чому? -Сірості, дурості,злобності... Усе творчість, що є новими дріжжами для поживи розуму і духу...(за Сковородою) Творення се безнастанне шліфування душі..." Мирослав Дочинець "Світован"
Додано (2015-02-16, 9:21 PM) --------------------------------------------- І, як результат моєї праці і наполегливої творчості, всупереч життевим обставинам, вишиванка "Волошка":
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
Повідомлення відредагував намисто - Понеділок, 2015-02-16, 9:24 PM |
|
| |
Татьяна3618 | Дата: Вівторок, 2015-02-17, 1:09 PM | Повідомлення # 903 |
побратим
| намисто, ДЯКУЮ! за таку красу, за натхнення!
|
|
| |
sofi-pilgui | Дата: П`ятниця, 2015-07-10, 3:49 PM | Повідомлення # 904 |
перехожий
Група: Користувачі
| Цитата намисто ( ) На рахунок тканини, то я вишиваю на домотканому гребінковому полотні коломийського виробництва №30, зрідка беру 40 (воно ще тонше). Використовую саме гребінкове, бо воно гладеньке, без вузликів рівного плетення. Бавовна + льон. Якщо потрібні координати, напишу в приват. Вітаю! Нещодавно зареєструвалася на форумі та переглянула темки - Ваші роботи чарівні! Надихають створювати і собі щось Будь ласка, напишіть координати щодо придбання домотканого гребінкового полотна коломийського виробництва - край як хочеться вже спробувати вишити вишиваночку хлопцю) Дякую Вам та бажаю творчого натхнення!
|
|
| |
намисто | Дата: П`ятниця, 2015-07-24, 8:50 PM | Повідомлення # 905 |
мешканець сайту
|
|
|
| |
намисто | Дата: П`ятниця, 2015-07-24, 9:07 PM | Повідомлення # 906 |
мешканець сайту
| Додано (2015-07-24, 9:02 PM) --------------------------------------------- Чоловіча вишиванка низинкою - одна з останніх моїх робіт. Є ще розробки, але вишивається зараз мляво. Мабуть то літо так впливає :). Ще показую вам дарунки, які одержала від Лесі Демчук напередодні Паски цього року.
Додано (2015-07-24, 9:07 PM) ---------------------------------------------
Повідомлення відредагував намисто - П`ятниця, 2015-07-24, 9:15 PM |
|
| |
НаташаО | Дата: Четвер, 2015-07-30, 4:29 PM | Повідомлення # 907 |
Активіст форума
| намисто, ох,намистинко, робота,як завжди у вас це, чудова.Давненько щось вас не було на форумі, але тепер розумію -вишити таку сорочку, це не просто. Дарунки від Лесі також прекрасні. У вас дівчата талант, що в Лесі, що у вас,Оленко.
|
|
| |
намисто | Дата: Середа, 2016-01-27, 10:49 PM | Повідомлення # 908 |
мешканець сайту
| А за вікном скоро весна і, Боже мій, як несподівано вона змінює все наше майбутнє...С. Вакарчук
Повідомлення відредагував намисто - Середа, 2016-01-27, 10:59 PM |
|
| |
Alasen4424 | Дата: Четвер, 2016-01-28, 1:32 PM | Повідомлення # 909 |
перехожий
| Краса неймовірна!
|
|
| |
vyshenka06 | Дата: Четвер, 2016-01-28, 6:04 PM | Повідомлення # 910 |
перехожий
| Намисто, дуже гарна і ніжна блакитна вишиванка!!! Чи можете поділитися схемою? І напишіть будь ласка номери ниток якими вишивали. У мого батька 1 червня 65 років і хочу вишити йому сорочку в синіх або сірих тонах. Може зможете мені щось порадити?
Повідомлення відредагував vyshenka06 - Четвер, 2016-01-28, 6:05 PM |
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2016-01-29, 2:30 PM | Повідомлення # 911 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| намисто, справді, ніжність яка! як оброблено край пазухи? можно більше фото? Собі зацікавило , бо така акуратність!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
НаташаО | Дата: Субота, 2016-01-30, 7:53 PM | Повідомлення # 912 |
Активіст форума
| Цитата Bullet ( ) як оброблено край пазухи? можно більше фото? Собі зацікавило , бо така акуратність! Повністю згідна з дівчатами,краса неймовірна. А також підтримую Лізу і також прошу ще кинути кілька фото в зближеному варіанті. І трішки,якщо можна,відкрити своїх секретів- що за нитки, скільки ниток брали при вишивці і т.д.
|
|
| |
vyshenka06 | Дата: Четвер, 2016-02-04, 11:46 AM | Повідомлення # 913 |
перехожий
| Дівчатка, допоможіть розібратися. Які техніки використано в цій вишиванці?
|
|
| |
oleh | Дата: Вівторок, 2016-03-01, 11:08 PM | Повідомлення # 914 |
перехожий
| намисто, добрий день(вечір). Вже й не знаю куди мені звернутись. Хочу собі і синові чоловічі сорочки вишиті низинкою, але з багатокольоровим ТРАДИЦІЙНИМ візерунком. Є людина яка мені погодилась вишити, та ось біда, ті візерунки, які є у неї в наявності мені не до вподоби. Майстриня сказала, щоб я знайшов схему вишивки візерунку, який мені до вподоби і вона мені вишиє. Та тільки я не можу ніде знайти схем вишивки чоловічих сорочок низинкою. Чи не могли би мені в цьому допомогти? Моя поштова скринька olehceed@gmail.com
|
|
| |
намисто | Дата: Четвер, 2016-05-05, 2:53 PM | Повідомлення # 915 |
мешканець сайту
| Alasen4424, vyshenka06, Bullet, НаташаО, дякую за відгуки!
Цитата vyshenka06 ( ) Чи можете поділитися схемою? І напишіть будь ласка номери ниток якими вишивали. Схемою не поділюся, бо фізично її не маю. Відшивала зі світлини. Нитки ДМС муліне № 825, 813, 5200.
Цитата Bullet ( ) як оброблено край пазухи? можно більше фото? Собі зацікавило , бо така акуратність! Ліза, дякую! Поетапно не фотографувала, тому не покажу. Але хочу сказати, що так обробляти пазуху я навчилася завдяки МК нашої форумчанки НаталиG : МК змережування пазухи повідомлення №30. Тільки змережування я робила черв"ячком по МК Олі Калини, він теж десь тут на форумі у нас є У нас все тут є! Просто колодязь знань! :)
Цитата НаташаО ( ) І трішки,якщо можна,відкрити своїх секретів- що за нитки, скільки ниток брали при вишивці і т.д. Наталя, нитки ДМС муліне, для змережування в 4-6, залежно від тканини і потреби у щільності змережування, для вишивки в 2 нитки.
Цитата vyshenka06 ( ) Дівчатка, допоможіть розібратися. Які техніки використано в цій вишиванці? Рахункова гладь, зерновий вивід, мережка "стовпчики", оксамитовий шов, змережування "черв"ячком", рубцювання через прутик :))) якось так :)
Цитата oleh ( ) Та тільки я не можу ніде знайти схем вишивки чоловічих сорочок низинкою. Чи не могли би мені в цьому допомогти? Раджу вам пошукати в книгарнях альбоми Ірини Свйонтек "Гуцульські вишивки Карпат". Там таких низинкових візерунків, очі загубите, пане Олеже! В альбомах подано лице і низ вишивки, дуже все гарно видно і легко можна відшити. У мене ці альбоми є, але я не маю права їх розповсюджувати, бо видання захищені авторським правом. Притримуюся думки, що його треба дотримуватися. З повагою.
|
|
| |
НаташаО | Дата: Понеділок, 2016-05-16, 11:40 PM | Повідомлення # 916 |
Активіст форума
| намисто, дякую за детальну розповідь. Чеккаю з нетерпінням на ваші роботи. Повністю згідна з вами, цей форум-золото!
|
|
| |