Намисто: Намистинки моєї душі
|
|
намисто | Дата: П`ятниця, 2010-06-25, 8:46 PM | Повідомлення # 1 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
|
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2011-05-08, 1:29 PM | Повідомлення # 141 |
Мудра людина
| намисто, яка краса! Які чудові експерименти з поєднанням технік та кольорів!. Це - наше львівське....содке і ніжне... Чекаємо МК по шабаку. Сама колись пробувала робити, але зараз якось боязко....Хоча...хто не пробує, той не отримує!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
намисто | Дата: Неділя, 2011-05-08, 1:56 PM | Повідомлення # 142 |
мешканець сайту
| Dmutrik09, Лесю дякую! А етапи народження чоловічої сорочки цікаві? Можу показати.
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2011-05-08, 2:01 PM | Повідомлення # 143 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (намисто) Закінчила серветку, на якій вчилася вишивати шабаком і низинкою: о, дуже гарно і акуратненько так.. краса" Це серветочка в єдиному екземплярі? Чи набір буде зі скатеркою? )
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
намисто | Дата: Неділя, 2011-05-08, 4:11 PM | Повідомлення # 144 |
мешканець сайту
| Quote (Dmutrik09) Чекаємо МК по шабаку. МК за мною, тільки дайте трохи часу! Quote (Dmutrik09) Це - наше львівське....солодке і ніжне... Це наше Прикарпатське! Обожнюю всі відтінки зеленого в поєднанні з жовтими і помаранчевими кольорами. Ця Великодня гама кольорів мене не відпускає. Додано (2011-05-08, 2:17 PM) ---------------------------------------------
Quote (Bullet) Це серветочка в єдиному екземплярі? Чи набір буде зі скатеркою? ) Ця серветочка вишита до комплекту серветок: А ще в процесі є скатерочка на журнальний столик. Вона буде у схожій кольоровій гамі. Але коли то ще буде... Додано (2011-05-08, 4:11 PM) --------------------------------------------- Вчора була у Львові на стадіоні "Україна". Грали "Карпати" Львів-"Динамо" Київ. Я не фанатка, і Карпати програли з рахунком 2:1, але вчора дістала массу позитивних вражень, якими не можу з вами не поділитися. На цих фото фани клубу "Карпати", вдягнуті у вишиванки, приблизно 6 тисяч люду. Видовище фантастичне. Вражаюча підтримка своєї команди, не дивлячись на рахунок матчу і несприятливу дощову погоду. Матч закінчився, а фани ще біля 15 хвилин не розходилися і вигукували слова підтримки своїм улюбленцям. А вся команда, в тому числі і головний тренер Кононов О.Г., (білорус по національності) вдягнули вишиті сорочки і вийшли до фан-секторів і кланялися вболівальникам за їхню відчайдушну підтримку. Це було фантастично!
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2011-05-08, 4:36 PM | Повідомлення # 145 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (намисто) Ця серветочка вишита до комплекту серветок: А ще в процесі є скатерочка на журнальний столик. Вона буде у схожій кольоровій гамі. Але коли то ще буде... ух ти, цікавенький буде набір, бажаю успіху! Quote (намисто) і Карпати програли з рахунком 2:1, мама рідна, як не згадати слова пісеньки БГ "Карпати знов програли футбол" (С)? : )
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2011-05-08, 4:39 PM | Повідомлення # 146 |
Мудра людина
| Quote (намисто) А етапи народження чоловічої сорочки цікаві? Можу показати. Цікаві , цікаві, ще й як цікаві! Чекаємо. Набиражємося досвіду, надихаємося та спілкуємося! А серветочки,,, серветочки.. Я плачу....Моя слабість. Я зараз завантажена до кінця місяця, але скінчиться травень і я обов"язково щось вишию для себе любимої. а то вже стидно, чоловік сміється : " Чоботар без чобіт". Чекатиму серветочок на серветковий конкурс.Ну конче, не злізу з тебе, мусять бути на конкурсі! Quote (намисто) На цих фото фани клубу "Карпати", вдягнуті у вишиванки, приблизно 6 тисяч люду. Видовище фантастичне. Напевно дуже цікаве видовище і ВРАЖАЮЧЕ! Quote (намисто) А вся команда, в тому числі і головний тренер Кононов О.Г., (білорус по національності) вдягнули вишиті сорочки і вийшли до фан-секторів і кланялися вболівальникам за їхню відчайдушну підтримку. Це було фантастично! .................................................................!!!!!!!!!!!!! Забракло слів. Тільки емоції! Ото молодці наші чоловіки!!!!!!!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
Повідомлення відредагував Dmutrik09 - Неділя, 2011-05-08, 4:42 PM |
|
| |
Наталка | Дата: Неділя, 2011-05-08, 10:15 PM | Повідомлення # 147 |
друг
| Всі роботи чудові ! Скільке ж часу потрібно для створення цієї краси, але ж того варто ! На вишивку ШАБАК давно заглядаюся, але ще руки не дойшли, тепер, певно, ваші роботи будуть надихати мене на цей процес !
ВИШИВАЮ,ВИШИВАЮ,ХРЕСТ ЗА ХРЕСТИКОМ КЛАДУ. ВСЕ НА ЩАСТЯ,ВСЕ НА ДОЛЮ, А НІЯК НЕ НА БІДУ.
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2011-05-08, 10:50 PM | Повідомлення # 148 |
Мудра людина
| Quote (Наталка) Ото молодці наші чоловіки!!!!!!! +1! намисто, баэаю багато нових експериментів з техніками! Ви така молодчинка! Так тримати!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Mіра | Дата: Неділя, 2011-05-08, 11:54 PM | Повідомлення # 149 |
побратим
| Серветочки просто чарівні і дякую за чудові фото зі стадіону !
Повідомлення відредагував Mіра - Неділя, 2011-05-08, 11:54 PM |
|
| |
010101 | Дата: Понеділок, 2011-05-09, 3:58 PM | Повідомлення # 150 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| намисто, ну просто неперевершена серветка вийшла! Бажаю, щоб і скатертинка вишилася легко і швидко! Ну а фани футбольні - молодці! Так і треба вболівати!
|
|
| |
намисто | Дата: Понеділок, 2011-05-09, 9:32 PM | Повідомлення # 151 |
мешканець сайту
| Quote (Bullet) Карпати знов програли футбол" Карпати зайняли 5 місце в Чемпіонаті України з футболу 2011. Не поганий результат, як на мене. Quote (Dmutrik09) Чекатиму серветочок на серветковий конкурс. Не встигаю за всім, де це, коли? Наталка, Tana, Mіра, Goncha, Дякую за підтримку!
Повідомлення відредагував намисто - Понеділок, 2011-05-09, 9:34 PM |
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2011-05-09, 9:59 PM | Повідомлення # 152 |
Мудра людина
| намисто, ласкаво прошу http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/29-560-1. Ще є дуже багато часу!
Моя майстерня ®
|
|
| |
намисто | Дата: П`ятниця, 2011-05-13, 10:05 AM | Повідомлення # 153 |
мешканець сайту
| Хочу показати вам етапи розкрою, вишиття і пошиття чоловічої сорочки (зараз їх у мене в процесі 2 шт). Спочатку знімаємо необхідні мірки і малюємо на папері індивідуальну викрійку. Беремо домоткане полотно і рівняємо по нитці край, нитку витягаємо і лишнє акуратно відрізаємо. Беремо викрійку спинки (бо вона довша за викрійку переду) і прикладаємо її до тканини +8...10 см на усадку після прання і шви. Відрізаємо необхідний кусок тканини (по нитці) і розрізаємо їого навпіл (по нитці). Аналогічно розкроюємо полотнища під майбутні рукава. Обстрочуємо чотири одержаних полотнище по периметру вузькою зигзагообразною строчкою. (я це роблю обов"язково, щоб боки не поторочилися під час вишивання і прання безпосередньо перед розкроюванням.) Беремо одне з полотнищ, призначене для переда і позначаємо стібками "поперед голку" ниткою контрастного кольору середину переду, рельєф майбутньої горловини і плечових швів. А також визначаємося з довжиною розрізу і довжиною узору вишивки і наносимо необхідні стібки. Тепер можна приступати до вишивання. Далі буде... Додано (2011-05-09, 10:06 PM) ---------------------------------------------
Quote (Dmutrik09) ласкаво прошу Я прийду, до зустрічі!!! Додано (2011-05-13, 10:05 Am) --------------------------------------------- Далі обшиваємо качалочками розріз і вишиваємо обраний узор. У мене це виходить так:
|
|
| |
010101 | Дата: П`ятниця, 2011-05-13, 10:25 AM | Повідомлення # 154 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| намисто, ох яка цікава сорочка виходить! Швидкого Вам завершення проекту!
|
|
| |
nosiknata | Дата: П`ятниця, 2011-05-13, 10:40 AM | Повідомлення # 155 |
Мудра людина
| намисто, ох, яка краса!! Дякую за детальне пояснення етапів розкрою - корисно і потрібно! Скажіть, а що це за така мережка оригінальна? Докладно роздивитись я не можу, тицьніть будь-ласка схемку, якщо така десь існує Дякую!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
намисто | Дата: Неділя, 2011-06-12, 10:37 PM | Повідомлення # 156 |
мешканець сайту
| Goncha, nosiknata, дякую, що підтримуєте мене! Викладаю бажану мережку "ромбики", я її називаю "павучки". Вона з цієї книжки, яка є у нас в бібліотеці на форумі: Завтра постараюся продовжити повикладати фото сорочки, а зараз покажу вам своє офісне крісло, яке потребувало ремонту. Покреативила чуть-чуть. До... Після...
|
|
| |
Kaluna | Дата: Понеділок, 2011-06-13, 1:31 PM | Повідомлення # 157 |
Мудра людина
| Гарна серветка! Вітаю!
Quote (Dmutrik09) Чекаємо МК по шабаку +1
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
olimpia | Дата: Понеділок, 2011-06-13, 1:43 PM | Повідомлення # 158 |
мешканець сайту
| намисто, яке чудо у вас вийшло! Ще один приклад, як дати нове життя старим джинсам. Дуже класно!
намисто, а що за тканину ви використовували в МК? Як правильно вона називається.Бачу, що, вона тоненька . Я часто задаю такі питання, бо в Одессі з широким вибором тканини для вишивки важкувато, то хоч питати правильно буду.
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
намисто | Дата: Понеділок, 2011-06-13, 2:26 PM | Повідомлення # 159 |
мешканець сайту
| Kaluna, дякую за візит і компліменти! МК зроблю обов"язково трохи згодом, часу нема вільного наразі. Аж соромно вже за свої обіцянки... olimpia, дякую! Так, дві пари дуже протертих джинсів, півдня часу і аж самій приємно від результату. На роботі всі звертають увагу на моє "авторське" крісло. На рахунок тканини, то я вишиваю на домотканому гребінковому полотні коломийського виробництва №30, зрідка беру 40 (воно ще тонше). Використовую саме гребінкове, бо воно гладеньке, без вузликів рівного плетення. Бавовна + льон. Якщо потрібні координати, напишу в приват.
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-06-13, 2:35 PM | Повідомлення # 160 |
Мудра людина
| Дякую, що ділитеся досвідом; так багато людей потребує МК з розкрою!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |