Гоп - тик на патик!
|
|
Пасіонарія | Дата: Неділя, 2010-02-21, 8:19 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Вітаю. Пропоную тут поглянути на мої творіння.
ore et labore!
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Субота, 2013-11-16, 3:17 AM | Повідомлення # 981 |
Мудра людина
| Завтра, себто, сьогодні наш район дає творчий звіт в області (в Обласній філармонії). Теоретично маю бути присутня. Не відомо, чи поїду, а вироби мої будуть представлені на живих людях (зробила новий стилізований етно одяг для нашої районної "міністра культури" НЕ знаю, чи сподобається аудиторії -задум хороший, але все вирішує ПОДАЧА. Я собі нагадала, що на вечорі-спомині (батько нам дякував, що такі чудові заходи проходять у листопаді, поминальному місяці) я використала свічку, подаровану Андрієм та Інною Єрмаковими. Дякую, ви духом були разом з нами. І Київ теж через альбом і презентацію! Ще раз всім дякую!!!
ore et labore!
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2013-11-16, 10:38 AM | Повідомлення # 982 |
Мудра людина
| Пасіонарія, у Вас неабиякий організаційний хист і хороша команда, сподіваюсь, не пропадатимете надовго з форуму і проекту зокрема. Скільки талантів ще треба розкрити і показати! Гарнесенькі і натхненні усі-усі! А паралелі з Парижем дуже спродобались. Хай так і буде, загадаєм, щоб Пчілчині узори ще раз підкорили світ!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2013-11-17, 2:48 AM | Повідомлення # 983 |
Активіст форума
| Пасіонарія, я вже давно помітила, що повненькі люди дуже добрі, я думаю, що і ви не виключення. Гарної людини повинно бути багато.
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Середа, 2013-11-20, 2:16 PM | Повідомлення # 984 |
Мудра людина
| Tana, НаташаО, дякую.
Новий стрій в тилі Покутського етно. Вибачайте, чорновий варіант, але є
ore et labore!
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Середа, 2013-11-20, 2:18 PM | Повідомлення # 985 |
Мудра людина
|
ore et labore!
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Середа, 2013-11-20, 2:21 PM | Повідомлення # 986 |
мешканець сайту
| Пасіонарія, дуже гарно!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Середа, 2013-11-20, 2:22 PM | Повідомлення # 987 |
Мудра людина
| Стара сорочка бабусі мого чоловіка і тієї пані, що на фото, на плечах вуставка від іншої сорочки, та стара покутська ткана запаска (1 шт). Пані Галя мала ще ткану крайку та намисто до фасону, все нашого краю. Вона як міністр культури нашого району була так одягнена на презентації-звіті Городенківщини в області. Каже, що була зіркою, Повіримо!
ore et labore!
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Середа, 2013-11-20, 2:28 PM | Повідомлення # 988 |
Мудра людина
| І ще одна радість. Одержала заповітний альбом узорів Олени Пчілки. (останній! у м"якій обгортці) та брошурку (я думала, що книга товстіша) узорів Ольги Косач-Кривинюк. Радійте зі мною!
ore et labore!
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Середа, 2013-11-20, 2:30 PM | Повідомлення # 989 |
Мудра людина
|
ore et labore!
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Середа, 2013-11-20, 2:34 PM | Повідомлення # 990 |
мешканець сайту
| Пасіонарія, Людмило, вітаю з цінним придбанням! Нехай буде Вам світлим джерелом натхнення!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Середа, 2013-11-20, 2:35 PM | Повідомлення # 991 |
Мудра людина
| І ще. Тільки-що повернулася з наради, що проходила в райдержадміністрації (я замінювала свою шефиню), так пан Ярослав Левкун - історик, краєзнавець, письменник і без 5 хв професор, повідомив, що завтра буду зі п. Свйонтек домовлятися про зустріч у Городенці. Планують близько Різдвяних свят. Як там буде - побачимо, бо щось та зустріч ніяк не склеюється. Буду переживати і всіляко сприяти. Про новини повідомлю.
ore et labore!
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Середа, 2013-11-20, 2:36 PM | Повідомлення # 992 |
Мудра людина
| Irina_SV, дуже дякую. Про нові натхнення повідомлю!
ore et labore!
|
|
| |
Птичка | Дата: Середа, 2013-11-20, 5:28 PM | Повідомлення # 993 |
побратим
| Цитата Пасіонарія І ще одна радість. Одержала заповітний альбом узорів Олени Пчілки. (останній! у м"якій обгортці) та брошурку (я думала, що книга товстіша) узорів Ольги Косач-Кривинюк.
А Ви,часом,не підкажете де можна розжитись таким добром? Якщо це не секрет,звісно....Бо ж дуже хочеться....:D
|
|
| |
Zeta | Дата: Середа, 2013-11-20, 10:03 PM | Повідомлення # 994 |
Мудра людина
| Людо - дуже вдало старі сорочки скомбінували! цікава річ вийшла!може весь стрій викладете в парадному варіанті?
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2013-11-20, 10:07 PM | Повідомлення # 995 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Людмило, вітаю з приємним придбанням! Корсині книги, я дуже уявляю, як ви себе почували при отриманні їх )
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Киянка | Дата: Середа, 2013-11-20, 10:25 PM | Повідомлення # 996 |
мешканець сайту
| Пасіонарія, пощастило вашій "міністерші" співпрацювати саме з Вами. Чудовий стрій!
|
|
| |
ТМК | Дата: Середа, 2013-11-20, 10:42 PM | Повідомлення # 997 |
Мудра людина
| Вітаю з придбанням! І з чудовими роботами!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Lyubov | Дата: Четвер, 2013-11-21, 0:19 AM | Повідомлення # 998 |
Мудра людина
| Пани Людмила, работа - вот это да-а-а-аааааа! Класс!!! И прекрасная книга! Желаю дальнейших творческих радостно-вдохновленных работ!
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Четвер, 2013-11-21, 9:05 PM | Повідомлення # 999 |
Мудра людина
| Цитата Птичка ( ) А Ви,часом,не підкажете де можна розжитись таким добром? Якщо це не секрет,звісно....Бо ж дуже хочеться....:D Птичко, знайшла тут http://kololesi.at.ua/ Писала туди пані директорові, вона написала, що є в наявності, але далі справа не дійшла. Переслали (та й купили)друзі друзів (чужі люди) по Фейсбуці. Ми шукали, хто з Ковеля, скористалися Новою поштою. Zeta, Lyubov, Киянка, ТМК, Bullet, дякую. Якщо не подасть урочисте фото - то ми урочисто зробимо самі. Мене близько двох тижнів не буде на форумі. Я їду на Святу Землю, до Ісусика
ore et labore!
|
|
| |
ТМК | Дата: П`ятниця, 2013-11-22, 5:07 PM | Повідомлення # 1000 |
Мудра людина
| Гарної подорожі!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|