Гоп - тик на патик!
|
|
Пасіонарія | Дата: Неділя, 2010-02-21, 8:19 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Вітаю. Пропоную тут поглянути на мої творіння.
ore et labore!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-02-22, 8:18 PM | Повідомлення # 2 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| із нетерпінням чекаю!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2010-02-23, 1:18 AM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| Давай, Пасіонаріє, чекаю з нетерпінням твого допису. Цікавлять мене твої вишивки, особливо вишиті швом "позаігленне". Дуже вже мене цікавлять давні шви, що були до хрестика.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Вівторок, 2010-02-23, 11:57 PM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| Ото нетерплячі... . І так.... Кожна історія має свій початок. Так і я свою історію "великої майстрині" почала із створення весільного однострою для молодшої сестрички. Ось тоді, у 2005 році, гоп - тик на патик!
ore et labore!
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Середа, 2010-02-24, 0:20 AM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| А десь років п"ятнадцять тому народилася моя перша вишиваночка, яку я зробила власноручно, не мавши зеленого поняття, як воно має бути. Знайшла якийсь катранчик (марлівочка)- хтось мені його тикнув, замотавши якусь річ, ніби у обгортку. Дякую тому! Експерементувала з мережками, а узір, який увіковічила у низинку - перешила із трикотажної майки, яку хтось із домашніх уже дошморгував Оскільки кравчиня зішила величеньку сорочечку - її облюбувала моя бабуся (навіть зелененьку спідничку до неї придбала). Згодом я теж її перепрошувала, бо росла, особливо після кожних пологів. Що не кажи - предки наші носили найзручніший і най універсальніший одяг. Подаю фото, де дівчатка демострують моє твориво (справа) і моєї товаришки. Цю вишиванку і демонструвала мамина товаришка. Прості мотиви личать жінкам різних вікових категорій!
ore et labore!
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-02-24, 0:20 AM | Повідомлення # 6 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Ви дуже сході з сестричкою (формою очей). А від сукні я в захваті. Напевно то батист? Бо і прозоре і виглядає, як легке.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Середа, 2010-02-24, 0:30 AM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| Якось шефиня попросила вишити сорочку для "треба". Побажання - комір стійка, манжети і щось таке, як на поважну пані. Вийшло таке.
ore et labore!
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Середа, 2010-02-24, 0:34 AM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Напевно то батист? Бо і прозоре і виглядає, як легке. Ні, то лавсан, № 40, а запаски з канви типу Аіда. Вийшло як вийшло - враховуючи, що я то ледве "доморквашувала" після своїх шпитальських поневірянь
ore et labore!
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Середа, 2010-02-24, 0:48 AM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| Ой, забула. Моя чорна вишиваночка, сотворена у 2002 році для семінару, який проходив у Великий піст. Вишиванку демонструє товаришка моєї мами.
ore et labore!
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Середа, 2010-02-24, 0:58 AM | Повідомлення # 10 |
Мудра людина
| Хронологію я загубила. Пам"ятаю другий стрій для наречених. То лляне плаття для нареченої і сорочка для нареченого.
ore et labore!
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Середа, 2010-02-24, 1:03 AM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| Мої улюблені "Жовтобрончики". Вишивала для себе, та пішла "в люди".
ore et labore!
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Середа, 2010-02-24, 1:21 AM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| Щоб не склалося у вас враження, що я зависла на зелено-жовтих тонах (ніяк не могла їх позбутися), в моєму доробку були й цілком полярні кольрові гами. Улюблена сорочка куми.
ore et labore!
|
|
| |
lakizka | Дата: Середа, 2010-02-24, 4:21 AM | Повідомлення # 13 |
побратим
| Пасіонарія, я вами захоплююсь. Кожна робота надзвичайна і почерк свій маєте.
|
|
| |
ganzya | Дата: Середа, 2010-02-24, 8:03 AM | Повідомлення # 14 |
Активіст форума
| Збирала фотографії ваших робіт навіть не підозрюючи про ваше авторство. Отже, прийміть компліменти від вашої давньої прихильниці.
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.)
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-02-24, 8:33 AM | Повідомлення # 15 |
Мудра людина
| Тільки терпіння, любові, посидючості в цих роботах, і все ж авторське, створене не без допомоги муз! Дай, Боже, Пасіонарія, творити і шити для хороших людей довго-довго. Від вашої праці світ дійсно світлішає!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Середа, 2010-02-24, 11:03 AM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| ganzya, Tana, дякую! Приймаю похвалу авансом. Подаю фото строю молодят, мій третій експеремент.
ore et labore!
|
|
| |
зірка | Дата: Середа, 2010-02-24, 12:02 PM | Повідомлення # 17 |
відвідувач
| прийміть щирі овації. для мене завжи вишивання одягу було чимось містичним, нереальним, довго не могла наважитися. невеликі картинки, рушничок до Пасхи - це я пробувала, а от такі шедеври потребують справжнього дару...
у зіницях, де полярна ніч у розлуках - неминучих зливах поміж ними все-таки щаслива вперше за останні п'ять піврічь... © моє власне
|
|
| |
Оля | Дата: Середа, 2010-02-24, 3:04 PM | Повідомлення # 18 |
побратим
| Пасіонарія, роботи унікальні! Думаю і наречені які в таких строях йшли до шлюбу щасливі!
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Середа, 2010-02-24, 8:56 PM | Повідомлення # 19 |
побратим
| Пасіонарія, яка краса, яка майстерність! Дивовижні роботи!
|
|
| |
Ludmila | Дата: Середа, 2010-02-24, 9:39 PM | Повідомлення # 20 |
мешканець сайту
| Людмило, з великим захопленням спостерігаю за вашою творчістю. Ваші роботи не повторні і оригінільні.
|
|
| |