Гоп - тик на патик!
|
|
Пасіонарія | Дата: Неділя, 2010-02-21, 8:19 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Вітаю. Пропоную тут поглянути на мої творіння.
ore et labore!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Понеділок, 2010-05-17, 2:47 AM | Повідомлення # 61 |
Мудра людина
| Пасіонарія, радію за Вас і за Вашу "дитину". Хай з майстерні виходять нові, чудові роботи!
|
|
| |
JAFA | Дата: Понеділок, 2010-05-17, 2:41 PM | Повідомлення # 62 |
друг
| піхів Вашій реальній творчій майстерні. А нам звітів у віртуальній.
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-05-17, 5:37 PM | Повідомлення # 63 |
Мудра людина
| Дійсно, затишшя перед бурею. Чекаємо! Працюйте і скоріше оголошуйте відкриття.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: П`ятниця, 2010-06-11, 7:09 PM | Повідомлення # 64 |
Мудра людина
| Справжнім випробуванням був час перед Трійцею... Пропоную своє "Зелененьке Чудо". Ось загальний вигляд. Наживо, звичайно, виглядає краще Проексперементувала з рішельє Пробувала вручну голкою з"єднювати - маскувати полотнятка. Так навчилася робити Подільську розшивку.
ore et labore!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2010-06-11, 7:51 PM | Повідомлення # 65 |
Мудра людина
| Пасіонарія, вклоняюся перед майстринею! Дійсно надзвичайно свіжо- весняне чудо! Моє вам шанування,Людочко!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2010-06-11, 8:05 PM | Повідомлення # 66 |
Мудра людина
| Ой, дуже гарно, особливо до душі, коли зібрано вручну, це також дань традиції. Стільки технік і епох в одному виробі, ще й безпрограшного зеленого кольору, який люблять майже всі люди. Пасіонарія, подальшого терпіння, невтомних рук, невичерпної фантазії і очей нечервоних! Нових таких колекційних ошатних вишитих речей!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Субота, 2010-06-12, 0:21 AM | Повідомлення # 67 |
Мудра людина
| Dmutrik09, Tana, , дякую! Є у мене ще кілька "шедеврів" - більша частина яких просто не сфоткана Але маю надію, що якось знайду нагоду їх "перелапати" Quote (Tana) очей нечервоних! - добре, що є "Візин" - маскує "шалені ночі"
ore et labore!
|
|
| |
nosiknata | Дата: Субота, 2010-06-12, 1:01 PM | Повідомлення # 68 |
Мудра людина
| Пасіонарія, бесподобно!!! Насправді, кожне твориво відкриває нові грані Вашого таланту!!!!Так тримати!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
Повідомлення відредагував nosiknata - Субота, 2010-06-12, 1:03 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2010-06-13, 1:45 AM | Повідомлення # 69 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Пасіонарія, розмір фото не дозволяє роздивитись рішельє Цікава осучаснена вишиванка Одразу чомусь в голову лізуть Зелені Свята... )))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
cherry | Дата: Понеділок, 2010-06-14, 11:01 AM | Повідомлення # 70 |
побратим
| Пасіонарія, як завжди, бездоганно. У Вас чудовий смак, золоті вмілі ручки і власний творчий почерк!
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2010-06-17, 11:42 AM | Повідомлення # 71 |
Мудра людина
| Пасіонарія, Передивившись Ваші роботи, здаеться , що то не одна людина робила, а декілька, таке різноманіття і краса! І так багато!!!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Субота, 2010-06-19, 10:57 PM | Повідомлення # 72 |
Мудра людина
| lady-v, наразі одна, тільки не так швидко, як би хотілось. "Така жувачка" тривала близько п"ятнадцяти років - навчання швів, пошук стилю, кольору і просто творчі експеременти. Та іде до того, що будуть робити декілька - вимагає час (але підбір людей і їх навчання - то теж моя праця). На разі колективні роботи ще не демонструвала.
ore et labore!
|
|
| |
veronika | Дата: Понеділок, 2010-06-21, 1:56 PM | Повідомлення # 73 |
мешканець сайту
| Пансіонарія Ваші роботи то вишукані шедеври!!!!!! (Маю до Вас питання, як Ви кріпете з вивороту шовкову ниттку, бо в мене постійно хоче вилізти) . Дякую Вам.
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2010-06-21, 10:42 PM | Повідомлення # 74 |
Мудра людина
| Пасіонарія, Ваша великодня сорочка викликала мое велике захоплення, ще тоді, коли я не знала, що то Ваше творіння, а тепер зрозуміло, чому. Справжній МАЙСТЕР - справжня РОБОТА!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
Повідомлення відредагував lady-v - Понеділок, 2010-06-21, 10:45 PM |
|
| |
намисто | Дата: Середа, 2010-06-23, 2:05 PM | Повідомлення # 75 |
мешканець сайту
| Пасіонарія, дозвольте висловити моє захоплення вашим мистецтвом вишивання. Ви дуже талановита! Ваші роботи стали для мене справжнім натхненням. Завжди чекаю нових повідомлень у вашій темі з великим нетерпінням.
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Середа, 2010-06-23, 7:44 PM | Повідомлення # 76 |
Мудра людина
| veronika, lady-v, намисто, дякую за добрі слова, приємно чути схвальні відгуки для самоствердження. Працюю над новою колекцією, якщо буде чим - похизуюся!
ore et labore!
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Неділя, 2010-06-27, 10:22 PM | Повідомлення # 77 |
Мудра людина
| Нещодавно працювала над вишиванкою академічного змісту. Замовниця забажала блузу а-ля Роксолана Богуцька. Наша вишиванка - з поєднанням легкого крепшифону, у роботі використана фурнітура. Такий собі "медальйон"
ore et labore!
|
|
| |
Українка | Дата: Неділя, 2010-06-27, 10:42 PM | Повідомлення # 78 |
Активіст форума
| Пасіонарія, яка краса ви така молодець
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
Повідомлення відредагував Українка - Неділя, 2010-06-27, 10:46 PM |
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2010-06-27, 10:51 PM | Повідомлення # 79 |
Мудра людина
| Тепла і зелена блузка! Надзвичайно красиво! Просто, лаконічно і вишукано! Надзвичайно!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
намисто | Дата: Понеділок, 2010-06-28, 1:01 PM | Повідомлення # 80 |
мешканець сайту
| Пасіонарія, ви молодець! Блузка з медальонами вийшла дуже вишуканою і стильною! Так тримати! Надзвичайно гарною є і зелена блузочка! На жаль фото не дозволяють роздивитися Подільську розшивку. Якщо можна, підкажіть у яких першоджерелах про цю техніку можна прочитати детальніше. Бажаю успіхів!
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |