Dmutrik09: Мої скарби
|
|
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2010-02-20, 3:20 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Дякую адміну за відкриття теми. Сюди винесу свої майстер класи для зручності МАЙСТЕР КЛАС ПО НАБИРУВАННЮ МАЙСТЕР КЛАС ПО НАСТИЛУ ( складна мережка з чисницями та прутиками)
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
Повідомлення відредагував Bullet - Неділя, 2014-10-19, 1:39 PM |
|
| |
Оля | Дата: Вівторок, 2010-12-07, 10:58 AM | Повідомлення # 401 |
побратим
| Яка то радість. якщо дитина йде по маминих стопах! Скоро треба буде для доці окрему майстерню відкривати
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2010-12-07, 11:27 AM | Повідомлення # 402 |
Мудра людина
| Молодець Юлічка! Росте велика рукодільниця
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-12-07, 12:07 PM | Повідомлення # 403 |
Мудра людина
| Quote (Dmutrik09) Дівчата! А це моя Ліля! Ну, дуууууууже задоволена! А ми як задоволені! На власниці сорочка сидіть відмінно, зовсім інакше, а від Лілії йде світло! Успішного вам творчого тандему на довгі-довгі роки! А Юлечка -- мамина розумниця, маленька майстриня! І хороша символічна схема для першої роботи. Вітаю! Натхнення і любові, здоров'я та благополуччя всій вашій пречудовій родині!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Українка | Дата: П`ятниця, 2010-12-10, 2:29 PM | Повідомлення # 404 |
Активіст форума
| Dmutrik09, ваша кравчиня дуже гарна А сорочка-то диво просто! А Юля-велика рукодільниця,стільки всього вміти в такому юному віці!Меня приємно що в нас з Юлею однакові картини дома будуть .Тільки,звісно,ваша з бісером та ще й донькою вишита,то ваша краща Леся,а якими нитками ви настил робили по Ліліній сорочці?
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2010-12-10, 2:35 PM | Повідомлення # 405 |
Мудра людина
| Quote (Юлия) У нас в центральній Україні взагалі не вишивають, а діти - тим більше... кругом вишивають ... місця треба знати ))) Dmutrik09, чудові фото і доня молодець! Обов"язково чекаємо на фото роботи в рамці!
Моя майстерня
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2010-12-11, 1:05 AM | Повідомлення # 406 |
Мудра людина
| Дівчата дякую за теплі слова! Quote (Юлия) Ой, Леся, я весь час захожу у вашу майстерню і тільки облизуюсь на ваші мережки! Вже й собі на комп скопіювала всі, а толку - мало... Нема нікого під боком, щоб показав - живу там, де люди при слові "мережка" думають, що то купляється в магазині кружево і причіплюється, і то тільки по краю рушників.... А як прочитала, що то всьо навіть дитина вміє, то ще більший азарт мене взяв!!! Навчимо, покажемо, тільки терпіння та часу! Quote (Українка) Леся,а якими нитками ви настил робили по Ліліній сорочці? Іро, то турецьке муліне біле в моточку , не в клубочках! До речі, сьогодні привезли мені ще рушник з сусіднього селища і пасхальну серветку і серветки, завтра зроблю фото зранку і Дмитрик на протязі дня, поки буду на роботі вам викладе!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
Повідомлення відредагував Dmutrik09 - Субота, 2010-12-11, 1:07 AM |
|
| |
Юлия | Дата: Субота, 2010-12-11, 1:10 AM | Повідомлення # 407 |
побратим
Група: Заблоковані
| Quote (Dmutrik09) Навчимо, покажемо, тільки терпіння та часу! Терпіння маю вдосталь, якби ще часу! Quote (Dmutrik09) Іро, то турецьке муліне біле в моточку , не в клубочках! І я таким вишиваю сорочки - люблю його найбільше! На сьогоднішній день вже маю асортимент більш ніж із 100 кольорів. Чудові нитки і блузка - шикарна!
Навіть чорні полоси мого життя зроблені з шоколаду!
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-12-11, 2:53 AM | Повідомлення # 408 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Dmutrik09, іфтаб з супер-ученицею І вишивку ж яку вишила, от молодчина! Леся, передавай Юлі приіт Скоро до нас приєднається у форум! А і дійсно, Юля схожа на Лілю.. Але і Ліля схожа на Юлю... дивина!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2010-12-11, 4:31 AM | Повідомлення # 409 |
Мудра людина
| Bullet, завтра ж і приєднається до нашої спільноти. Вже набрала такого азарту! Вишивває вже третю мініатюру! Бо сиділа в дома грипувала, то і навишивалася заці дні. А я тішуся! А Юля схожа на мого тата, тобто на свого діда, ну і на чоловіка більше. от зараз вам і покажу... Маленький фотозвіт, їдемо через пів України, або замучені сонцем і морем... Мама, Дмитрик, Юля Ще поки не замучені сонцем і морем Дмитрик і Юля Тато, доця і синочок Це вже сосновий бір, кемпінг біля Рибаківки, Чорне море До моря пів хвилини хотьби Сосновий бір, запах не передається... з самого- самого ранку Тато- наш самий головний кухар Юля - скультпор Дмитрик- фотограф і щовечірній пожирач цукрової вати, Юля між іншим теж... Мама купалася і вишивала, тільки чомусь ніхто не сфоткав, як мама сидить на "іглі"? Куяльницький лиман На кордоні Тернопільщині і Хмельниччини Біля Рогатина- батьківщини Роксолани Це чайки, вже все перемішалося в купу.... і чайки і Рогатин... При виїзді з Одеси Ночуємо біля Умані
Моя майстерня ®
Повідомлення відредагував Dmutrik09 - Субота, 2010-12-11, 4:43 AM |
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2010-12-11, 4:46 AM | Повідомлення # 410 |
Мудра людина
| Щось таке я вам тепле виклала, навіть не віриться, що за вікном у нас завірюха! Теплого і сонячного ранку, чашечку кави і приємного перегляду! Приємого перегляду і знайомства з моєю родиною... ДАЛІ БУДЕ.......ЗАВТРА!
Моя майстерня ®
|
|
| |
Юстинка | Дата: Субота, 2010-12-11, 5:17 AM | Повідомлення # 411 |
друг
| Вітайте нового учасника нашої спільноти - мою донечку - ЮСТИНКУ !
|
|
| |
Юлия | Дата: Субота, 2010-12-11, 9:20 AM | Повідомлення # 412 |
побратим
| Юстинка, привіт!! Quote (Dmutrik09) їдемо через пів України - а біля Умані їхали? Значить мимо мене проїжджали... Додано (2010-12-11, 9:20 Am) ---------------------------------------------
Quote (Dmutrik09) Ночуємо біля Умані А, - вже бачу, що проїжджали! Якби зналися раніше - могли б зустрітися! А в "Софіївку" не заїжджали, Леся?
Навіть чорні полоси мого життя зроблені з шоколаду!
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2010-12-11, 12:09 PM | Повідомлення # 413 |
Мудра людина
| Лесю, чудові фотографії, прекрасна сім'я! Всі такі гарні, засмаглі, усміхнені! Вас треба на вистаку - зразок української родини
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2010-12-11, 12:44 PM | Повідомлення # 414 |
Мудра людина
| Гарні фото, щастя вашій родині! А донечку вітаємо в спільноті!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Nito4ka | Дата: Субота, 2010-12-11, 8:12 PM | Повідомлення # 415 |
побратим
| Лесюню, від вашого наметового табору та всіх його мешканців віє таким піонерським завзяттям, що ти виглядаєш їй-бо одного віку з Дмитриком і Юлечкою!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2010-12-11, 10:27 PM | Повідомлення # 416 |
Мудра людина
| Nito4ka, а то ! Ми всі одного віку, працюємо разом, відпочиваємо разом! Всі дружно! Вчимося жити разом! Ми вчимо дітей- діти вчать нас! Отак і живемо!
Моя майстерня ®
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2010-12-19, 5:03 PM | Повідомлення # 417 |
Мудра людина
| Вітаю вас усіх з чудовим святом Святого Миколая! Усім вам цукерок трішки, Шоколадок і горішків, Торбу пряників медових, Круглобоких і здорових! СВЯТА НАБЛИЖАЮТЬСЯ.......
Моя майстерня ®
Повідомлення відредагував Dmutrik09 - Неділя, 2010-12-19, 5:20 PM |
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-12-20, 11:28 AM | Повідомлення # 418 |
Мудра людина
| Ой, яка гарна листівка-постер вийшла! Дякую за поздоровлення! Пані прегарна!
|
|
| |
010101 | Дата: Понеділок, 2010-12-20, 11:40 AM | Повідомлення # 419 |
майстер з вишивки
| Dmutrik09, Лесю, просто супер!!! Відразу відчувається наш український святковий настрій!!!
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2010-12-20, 10:13 PM | Повідомлення # 420 |
Мудра людина
| Dmutrik09, дякую за вітання! Ви чудова, молода і гарна жіночка!
Моя майстерня
|
|
| |