Bullet: творчі пошуки
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 9:52 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Вітаю всіх в моєму новоствореному міні-щоденничку на *Вишиванці*. Тут показуватиму усі свої ручні роботки. Так склалось, що я вишиваю виключно *за компанію* з вами, у нашому форумі. Хто незнайомий зі мною близько, розповім. як спостерігати за мною в інших блогах: Скрапоробки - блог на Блогспоті про скрапбукінг, яким я останнім часом захопилась. ЖЖ - мій Живий Журнал на livejournal.com Мій магазин ручних робіт, завітайте!
Також я відкрила магазинчик своїх графічних картин на єтсі.ком, запрошую вас:
Я художник за покликанням і за освітою. Народжувач торбин по життю. Розповсюджувач приємної краси Так от я, досить *скромно*, да. Правила мого щоденника-теми: прошу просто поводитись природньо, але більш-менш культурно. Буду дуже рада, якщо мої рукодільні захоплення оволодіють і вашими думками і вільним часом
Цей пост буде постійно верхнім. Сюди вноситиму цікаве з мого поточного життя-буття. ++++++++++++++++++++++ Мої перемоги, відео Про мою участь в проекті Вишиванка для Мадонни тут і тут
++++++++++++++++++++++ І почала вишивати невеличку картинку "Пташка на сосновій гілці", розміри 125 х 91 стібок. Канва Аїда-18, нитки Sari. 21.01.2013 - 20.02.2013 - - 10.03.2013 20.03.2013 - 10.06.2013
Моя авторська програма на місцевому фастівському телебаченні: плейлист на Ютьюб
Плейлист на Ютьюб нашого 1-го Всеукраїнського зльоту закоханих в укр. народну вишивку: дивитись відео тут
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2014-12-22, 10:12 PM |
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2010-07-28, 11:25 AM | Повідомлення # 101 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Лізо чудовий доробок нових листівочок! Твої листівки це "ЩОСЬ". Я вітала твоєю листівкою свого шефа. Дуже йому сподобалася, довго роздивлявся,мацав руками і дивувався, що єтакі люди, що ТАКе роблять!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
Повідомлення відредагував Dmutrik09 - Середа, 2010-07-28, 11:27 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-07-28, 4:08 PM | Повідомлення # 102 |
маніяк графічних ліній
| Dmutrik09, ого!дяка-дяка! Приємно, що мої творики пішли в люди. Я думала, залишаться десь дома. Добре, що роздаєш приємності! Я щиро радію
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-07-28, 7:58 PM | Повідомлення # 103 |
маніяк графічних ліній
| найсвіжіше творіння. 2 години пошива і задоволення 50 х 67 см.
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2010-07-28, 10:23 PM | Повідомлення # 104 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) 2 години пошива і задоволення Це дитяча ковдрочка?
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-07-28, 11:49 PM | Повідомлення # 105 |
маніяк графічних ліній
| Quote (lady-v) Це дитяча ковдрочка? ага Для однієї нашої форумчанки, яка ніяк не дійде ні до телефону, ні до ЖЖ, ні до цієї теми, щоб подивитись на свою майбутню пошту щастя )))
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2010-07-28, 11:59 PM | Повідомлення # 106 |
Мудра людина
| Bullet, мені дарують- ія дарую! Що може бути приємнішим!Приємно дарувати від щирого серця!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-07-29, 2:01 AM | Повідомлення # 107 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Dmutrik09) Приємно дарувати від щирого серця! розділяю цілком!
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-07-29, 10:18 PM | Повідомлення # 108 |
маніяк графічних ліній
| сфотографувала ще раз. Тепер видніше колір і частини крою....
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2010-07-29, 10:22 PM | Повідомлення # 109 |
Мудра людина
| Гарно, нехай під цьою ковдрочкою завжди буде хороший сон
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-07-29, 10:24 PM | Повідомлення # 110 |
маніяк графічних ліній
| вчора дошила маленький взірець монохромний. Дехто може впізнати в ньому завдання з нашої нової гри *Вишиваємо артіллю-1* Тепер ось міркую, де застосувати цей вишитий шматочок. Тим, хто вишиватиме в цій грі, дам малу пораду з- власного досвіда вишивання нитками секційного фарбування. Щоб рисунок був цікавішим і кольоровий перехід - плавнішим, краще шити "як ткати" - зліва - направо через весь вишиваний сегмент. Скажімо, цей рисунок складається з 4-х сегментів, тож вишивати краще весь перший ряд одного сегменту, потім весь другий ряд і так далі. При цьому з вивороту можуть мати місце невелкі перетядки (в 1 - 2 клітинки). Вишивала я пів хрестика "туди", і пів хрестика "назад". Фарбування ниток плавне, розтяжки вистачає на кілька рядків.
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-07-29, 10:25 PM | Повідомлення # 111 |
маніяк графічних ліній
| lady-v, дякую за похвалу )
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2010-07-30, 1:19 PM | Повідомлення # 112 |
Мудра людина
| Bullet, у тебе здорово вийшло - переходи оты ниточок. а в мене наче не так якось лягаэ - згустками: так насичене, а там не дуже. хоча мены подобаэться
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-07-30, 7:05 PM | Повідомлення # 113 |
маніяк графічних ліній
| щойно закінчена сумка з джинсів замовниці. (з непотрібного - потірбне)) з *рідного* залишено лише кишеньку задню, у сумки вона спереду, під клапаном.
Повідомлення відредагував Bullet - П`ятниця, 2010-07-30, 7:07 PM |
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2010-07-30, 11:23 PM | Повідомлення # 114 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) щойно закінчена сумка з джинсів замовниці. (з непотрібного - потірбне)) Дуже цікавий підхід! Просто не віриться, що можна таку красу створити із нічого... В мене тих джинсів у шафі... Треба вчитись )))
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-07-30, 11:26 PM | Повідомлення # 115 |
маніяк графічних ліній
| Quote (shtynka) Дуже цікавий підхід! Просто не віриться, що можна таку красу створити із нічого... В мене тих джинсів у шафі... Треба вчитись ))) вчись! мене трохи дивує, що майже ніхто не звертає уваги на те, що я для них роблю. От я і думаю: або натяків не розуміють, або подарунки такі непотрібні... це не те, щоб я на компліменти наривалась (хоча приємно, що ж приховувати), а хотілось би, щоб люди відреагували: чи потрібні мамам і майбутнім мамам подібні шиті штуки... ну ви розумієте про щоя. Чи тільки я одна себе розумію? )))
|
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2010-07-30, 11:37 PM | Повідомлення # 116 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) а хотілось би, щоб люди відреагували: чи потрібні мамам і майбутнім мамам подібні шиті штуки... ну ви розумієте про щоя. Якщо йдеться про ковдрочку - думаю вона займе гідне місце в хазяйстві будь-якої нової власниці ))) Лізо, мене свого часу надихнув на практичне знайомство із технікою аплікації та печворку саме твій килимок для прогулянок з дитиною (ще до створення майстерні десь у хвастульках здається бачила). Взагалі, робити такі дива із залишків клаптиків чи старого одягу - дуже правильно і результат вражає! Тому не опускати рук і творити!
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-07-30, 11:47 PM | Повідомлення # 117 |
маніяк графічних ліній
| Quote (shtynka) Лізо, мене свого часу надихнув на практичне знайомство із технікою аплікації та печворку саме твій килимок для прогулянок з дитиною (ще до створення майстерні десь у хвастульках здається бачила). так, він тутечки на форумі і лежить, в темі Квілт або Печворк... Quote (shtynka) Взагалі, робити такі дива із залишків клаптиків чи старого одягу - дуже правильно і результат вражає! абіжаєш Обидві ці речі зроблені з нових тканин, а не зі старих речей. А от джинсова торбинка - то да, замовниця сама попросила. Quote (shtynka) Тому не опускати рук і творити! Та я ж усе чекаю на появу хазяйки тут! : ))) А вона не йде і не йде... я ото думаю, може позбирати в цю темку ще своїх картинок, що я раніше тут на фоурмі розкидала по різних темах...
|
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2010-07-30, 11:51 PM | Повідомлення # 118 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) абіжаєш Обидві ці речі зроблені з нових тканин, а не зі старих речей. Не мала нічого такого на увазі - просто в мене так: може роками лежати нова тканина, або обрізки із чогось пошитого - викинути шкода, а от в аплікації якусь дрібничку нашити - саме те що треба )))
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-07-31, 0:01 AM | Повідомлення # 119 |
маніяк графічних ліній
| shtynka, ну я жартую Що ти! у мене та сама їрунда: шматочки лежать, навіть найменші, 10 х 10 см, але якщо гарна фактура - викинути шкода. Потім з них виходять підставки під каву ))) (вже полетіли в пошту щастя декому! - це я по секрету))
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2010-07-31, 8:17 AM | Повідомлення # 120 |
Мудра людина
| в якості подяки...Лізо, ти чарівниця! Сумка з джинсів -- корисна "утилізація і переробка"; але розгулятися фантазії менше місця, чи не так?
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |