Bullet: творчі пошуки
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 9:52 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Вітаю всіх в моєму новоствореному міні-щоденничку на *Вишиванці*. Тут показуватиму усі свої ручні роботки. Так склалось, що я вишиваю виключно *за компанію* з вами, у нашому форумі. Хто незнайомий зі мною близько, розповім. як спостерігати за мною в інших блогах: Скрапоробки - блог на Блогспоті про скрапбукінг, яким я останнім часом захопилась. ЖЖ - мій Живий Журнал на livejournal.com Мій магазин ручних робіт, завітайте!
Також я відкрила магазинчик своїх графічних картин на єтсі.ком, запрошую вас:
Я художник за покликанням і за освітою. Народжувач торбин по життю. Розповсюджувач приємної краси Так от я, досить *скромно*, да. Правила мого щоденника-теми: прошу просто поводитись природньо, але більш-менш культурно. Буду дуже рада, якщо мої рукодільні захоплення оволодіють і вашими думками і вільним часом
Цей пост буде постійно верхнім. Сюди вноситиму цікаве з мого поточного життя-буття. ++++++++++++++++++++++ Мої перемоги, відео Про мою участь в проекті Вишиванка для Мадонни тут і тут
++++++++++++++++++++++ І почала вишивати невеличку картинку "Пташка на сосновій гілці", розміри 125 х 91 стібок. Канва Аїда-18, нитки Sari. 21.01.2013 - 20.02.2013 - - 10.03.2013 20.03.2013 - 10.06.2013
Моя авторська програма на місцевому фастівському телебаченні: плейлист на Ютьюб
Плейлист на Ютьюб нашого 1-го Всеукраїнського зльоту закоханих в укр. народну вишивку: дивитись відео тут
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2014-12-22, 10:12 PM |
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-02-19, 10:46 AM | Повідомлення # 2 |
маніяк графічних ліній
| Почну з своїх звичайних роботок: торбинок. Ось ця має всі шанси стати черговим призом на наш конкурс, в якості сумочки для зберігання рукоділь (якщо така буде затребувана) Техніка: клаптикове шиття *log cabin*. Підкладка на синтепоні. Застібка на магнітну кнопку. Всередині кишенька.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2010-02-19, 11:23 AM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Я бачила її зблизька. Маленьке диво! Стільки ж треба фантазії і хисту, щоб оті клаптики викласти! Вона класнюча, додаватиме азарту конкурсного! Тим більше, перша робота автора в цій техніці, якщо я не помиляюсь.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Олька | Дата: П`ятниця, 2010-02-19, 12:09 PM | Повідомлення # 4 |
побратим
| признаюсь, мне ОЧЕНЬ нравятся твои скрапбукинговые открытки!!! они правда замечательные! регулярно посещаю твой ЖЖ, чтоб посмотреть на что-то новенькое и интересное! очень нравятся всякие интересные штуки в печворке! (я, кстати, счастливая обладательница прихватки/подставки под горячее от Bullet! сейчас у нас на кухне это любимая и незаменимая вещица!!)
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-02-19, 10:55 PM | Повідомлення # 5 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) Тим більше, перша робота автора в цій техніці, якщо я не помиляюсь. Майже в точку! Першою була подушечка, я її доробляла, починала ж її інша людина. На ній і наловчилась *колодець* шити:) Олька, дякую за приємні слова Сьогодні якраз виконувала замовлення: 10 скрап-листівок. Майже 4 години роботи!... Неймовірно довго.
|
|
| |
Ludmila | Дата: Субота, 2010-02-20, 0:08 AM | Повідомлення # 6 |
мешканець сайту
| Подушка дуже оригінальна. не уявляю як зшити ці клаптики до купи щоб було рівно і гарно
|
|
| |
lakizka | Дата: Субота, 2010-02-20, 0:25 AM | Повідомлення # 7 |
побратим
| Лізо, листівки і торбинки чудові. Я собі просто не уявляю скільки терпіння має бути в людини, щоб зшити оті всі клаптики і зробити з них чудову композицію. Хвала тобі! А в жж дуже сподобалась сумка з чорними тюльпанами. І взагалі в тобі стільки талантів, що думаю ми ще ого скільки всього побачимо.
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2010-02-21, 12:23 PM | Повідомлення # 8 |
маніяк графічних ліній
| Ludmila, lakizka, дякую) Терпіння у мене насправді нема. Тому я розпилююсь на багато речей і справ одразу. Але, зважаючи на мою непосидю.чість взагалі, я думаю, що це і на краще: якби я займалась 1-2 справами, я і їх би не доробила до кінця. А так - хоч щось )) Дописувала в тему про листівки ручної роботи і згайшла фото листівки текстильної, подарованої мені німкенею. Доречно тут також сказати, що взагалі я художник, і за освітою, і за станом душі : ) Тому "засвчу" вам одну з моїх колись улюблених графік, що нині проживає в київському офісі Київстара, в кабінеті моєї знайомої. Дарувати - дуже приємно, але надзвичайно цінно, коли твої твори купують. Також у мене за плечима 2 персональні виставки графіки на місцевому рівні. Можливо, одна з них буде цікавою саме нашим форумчанкам, бо в ній я зібрала своє бачення жіночих Образів української міфології. Подивитись частину робіт можна тут , всього робіт було 28, деякі були придбані просто з виставки, тому не встиглись сфотографуватись. Дана, Лада, Мавка, Весна були повторені в авторські копії від 2 до 5 разів (!!!). Здивувало, що в Києві знайшовся покупець навіть на Желю (погодьтесь, не самий позитивний образ для інтер"єру помешкання). Ой, що це я все про графіку і про графіку. Про це я можу теревенити годинами Повертаюсь до вишивко по моїй графіці : ))) Отримала взимку ось такий подарунок. Як дівчина вистрочувала - не уявляю. Точність до міліметра - вистрочена копія моєї картини. Розмір текстильної листівки - 9 х 13 см. Розмір моєї роботи - А3.
|
|
| |
nosiknata | Дата: Неділя, 2010-02-21, 2:49 PM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| Фантастика!!!! просто фантастична картинка і робота-подарунок! Я вже переглянула і "перерила" всі твої журнали і блоги - пробач, можна сказати освоїлась в тебе вдома))))) Читала як безбожно "зхом"ячили" в якусь українську книжку твоїх богинь і була в шоці від захисту авторських прав у нашій державі!! Я у твоєму фан-клубі!))
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2010-02-21, 4:42 PM | Повідомлення # 10 |
маніяк графічних ліній
| Quote (nosiknata) Я у твоєму фан-клубі!)) видати членський квиток?
|
|
| |
ТМК | Дата: Субота, 2010-02-27, 6:45 PM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| Bullet, ви надзвичайно талановита людина! Це не комплімент, а факт. Я вражена вашою графікою... навіть слов не доберу... просто жінки і в той же час богині, такі справжні... Мене зовсім не дивує, що ці роботи купують. Дуже рада, що потрапила в цей куточок сайту, вважала, що тут тільки "фанати" вишивки, а тут така краса. Печворк мені подобається, але, як то сказати " не трогает душу" (вибачте, я російськомовна), а от ваша графіка вразила. Дуже дякую за таку красу!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2010-02-28, 3:52 AM | Повідомлення # 12 |
маніяк графічних ліній
| ТМК, дякую, добре слово і киці приємне Я не фанат вишивки, я фанат збереження традиції народу, на землі якого я зараз живу.
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2010-02-28, 8:36 AM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
| Bullet, і на вулиці міфічних героїнь буде свято, сподіваюсь , авторка зробить скоро свою виставку в Києві
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-03-01, 1:17 AM | Повідомлення # 14 |
маніяк графічних ліній
| Згадала про цього ведмедика, бо вчора попросили зробити його авторську копію Мене завжди дивує, чому людям подобається те, що мене відверто посміхає. І чому люди байдужі до тих речей, які мене чіпляють за живе )))) * ведмедик на основі прямокутника, з бязі і синтетичної картатої тканини, всередині синтепух. Вишивка ірисом.
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-03-01, 5:19 AM | Повідомлення # 15 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Мене завжди дивує, чому людям подобається те, що мене відверто посміхає. І чому люди байдужі до тих речей, які мене чіпляють за живе )))) А ще ти сама відповідала, що то закон ринку Вочевидь, комусь видніше, що ти робиш більш потрібне...
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2010-03-01, 10:29 AM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Мене завжди дивує, чому людям подобається те, що мене відверто посміхає. Можливо, їх воно теж посміхає і люди більше щедрі для себе на речі, що додають позитиву до непростого сьогодення.
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-03-02, 2:50 PM | Повідомлення # 17 |
маніяк графічних ліній
| Quote (shtynka) Можливо, їх воно теж посміхає і люди більше щедрі для себе на речі, що додають позитиву до непростого сьогодення. хех, я про це і не думала. Можливо, так і є )))
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2010-03-05, 1:45 AM | Повідомлення # 18 |
Мудра людина
| Лізо, сьгодні роздивилась вашу подушечку.І прийшла мені думка в голову,ащо якби вишити по контуру рівненько встрочених,(не знаю яким чином так рівно) пасочків якись ланцюжковий орнамент, або змережити, або зробити зубцювання по контуру. Не хочете спробувати?! Може поділитесь майстер-класом по виготовленню подушки.Оце вже я вас штовхаю на авантюру!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-03-05, 5:26 PM | Повідомлення # 19 |
маніяк графічних ліній
| Dmutrik09, жодної авантюри, просто у нас вишивальний форум, я взагалі не дуже в тему тут зі своїми рукоробками : ))) А щодо вишивки по краях 8-кутника - я згодна, але руками би я не стала, бо зношую наволочки швидко, у мене кілька подушочок на дивані, і на великій спить лише чоловік, а я мну маленькі, тому вони тривіально стираються і викидаються, а ручну вишивку - як викинеш. А про машинні строчки (їх моя машинка робить вдосталь) я ЧОМУСЬ не подумала. Невідомо чому : ))) Але дякую за підказку, напевно наступне щось розішью. ------------------------------------------------------- Сьогодні отримала приємного об"ємного листа, а в ньому - вишиті закладинки. Лист від рукодільниці Олі з м.Славути, ми спілкуємось на форумі Дублірин. Показую вам цю красу, раптом когось з вас ці закладки надихнуть на творчість у передденьсвята
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-03-06, 2:14 AM | Повідомлення # 20 |
маніяк графічних ліній
| Свіжачок. Щойно дошила сумку з бабкою на замовлення. Роспис акрилом для текстиля (Лєфранк і Буржуа). завтра їде до Прилук Напевно замовниця - хороша людина, бо сумка пошилась буквально за 2 години.
|
|
| |