Bullet: творчі пошуки
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 9:52 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Вітаю всіх в моєму новоствореному міні-щоденничку на *Вишиванці*. Тут показуватиму усі свої ручні роботки. Так склалось, що я вишиваю виключно *за компанію* з вами, у нашому форумі. Хто незнайомий зі мною близько, розповім. як спостерігати за мною в інших блогах: Скрапоробки - блог на Блогспоті про скрапбукінг, яким я останнім часом захопилась. ЖЖ - мій Живий Журнал на livejournal.com Мій магазин ручних робіт, завітайте!
Також я відкрила магазинчик своїх графічних картин на єтсі.ком, запрошую вас:
Я художник за покликанням і за освітою. Народжувач торбин по життю. Розповсюджувач приємної краси Так от я, досить *скромно*, да. Правила мого щоденника-теми: прошу просто поводитись природньо, але більш-менш культурно. Буду дуже рада, якщо мої рукодільні захоплення оволодіють і вашими думками і вільним часом
Цей пост буде постійно верхнім. Сюди вноситиму цікаве з мого поточного життя-буття. ++++++++++++++++++++++ Мої перемоги, відео Про мою участь в проекті Вишиванка для Мадонни тут і тут
++++++++++++++++++++++ І почала вишивати невеличку картинку "Пташка на сосновій гілці", розміри 125 х 91 стібок. Канва Аїда-18, нитки Sari. 21.01.2013 - 20.02.2013 - - 10.03.2013 20.03.2013 - 10.06.2013
Моя авторська програма на місцевому фастівському телебаченні: плейлист на Ютьюб
Плейлист на Ютьюб нашого 1-го Всеукраїнського зльоту закоханих в укр. народну вишивку: дивитись відео тут
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2014-12-22, 10:12 PM |
|
| |
sovka | Дата: Неділя, 2012-12-02, 3:12 PM | Повідомлення # 3201 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Bullet, ковдра просто НЕЙМОВІРНА! Це дійсно мрія - за вікном сніг, а ти сидиш з книжечкою і чашкою кави, вкрита таким квітчастим чудом.... АААААААА Але ви праві - треба не мріяти, а просто сісти і зробити. Там не так вже і багато роботи і не така вже вона і складна Все! Вирішила - куплю нитки і буду потроху в'язати. Хай хоч по квадратику в рік. Колись тай закінчу
Порозглядала листівки - дуже гарні, стільки дрібної роботи... Купила б кілька штук для магазину, але по тематиці трошки не підходять
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2012-12-02, 3:41 PM | Повідомлення # 3202 |
маніяк графічних ліній
| Quote (sovka) Але ви праві - треба не мріяти, а просто сісти і зробити. Саме так. Урочисто повідомляю світу: відсьогодні я закинула грати в он-лайн ігри, закинула свої містечка і тваринок, хай краще помруть вони віртуальні, ніж я реальна Тепер сиджу і пишу план роботи (ручні роботи, а не школа художня). Склала список виробників сумок, розділивши їх на бренди, майстрів ручних робіт, визначаю конкурентну базу
Quote (sovka) Купила б кілька штук для магазину, але по тематиці трошки не підходять Зацікавило: а яка тематика підходяща до вашого магазину?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2012-12-02, 3:50 PM | Повідомлення # 3203 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Урочисто повідомляю світу: відсьогодні я закинула грати в он-лайн ігри, закинула свої містечка і тваринок, хай краще помруть вони віртуальні, ніж я реальна Ви ще й це встигали?!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2012-12-02, 4:02 PM | Повідомлення # 3204 |
маніяк графічних ліній
| Quote (lady-v) Ви ще й це встигали?! Соромно зізнаватись, але я лише цим і займалась зарнку до вечора : (((((
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2012-12-02, 4:11 PM | Повідомлення # 3205 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) зробила цілий виводок: Оце діло! Котячі гарнючі, новорічні само собою -- сезон! Бірочки для "дякую за покупку" абощо -- цінна штука, може впишеш як послугу в той курс, що ти здумала в кімнаті адмінів. Ти більше, ти профі в цій дрібноті. А ковдру розглядати і розглядати, оце мама навигудувала узорів! Вітаннячко їй!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
sovka | Дата: Неділя, 2012-12-02, 4:18 PM | Повідомлення # 3206 |
побратим
| Quote (Bullet) Зацікавило: а яка тематика підходяща до вашого магазину? Лізо, враховуючи відкриття в кінці січня, то привітання з новорічними святами вже будуть не актуальні... нажаль. Буду думати про такі речі наступного року (якщо з магазином все буде гаразд) Я зараз більше думаю про валентинки і привітання з 8 Березня. Ну і всялякі "нейтральні" речі
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2012-12-02, 4:29 PM | Повідомлення # 3207 |
маніяк графічних ліній
| Quote (sovka) враховуючи відкриття в кінці січня ааа,зрозуміло!!
Quote (Tana) А ковдру розглядати і розглядати, оце мама навигудувала узорів! Вітаннячко їй! дякую:) Передам!
Quote (Tana) Бірочки для "дякую за покупку" абощо -- цінна штука, може впишеш як послугу в той курс, що ти здумала в кімнаті адмінів. Ти більше, ти профі в цій дрібноті. Маю прекрасну ідею щодо таких бірочок в дарунок слухачам небезплатної частини. Ти ж розумієш, я не віддам всі-всі знання задарма)))
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2012-12-02, 5:21 PM | Повідомлення # 3208 |
Мудра людина
| Зрозуміло. Цінується більше те, за що заплачено.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2012-12-02, 5:27 PM | Повідомлення # 3209 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) Зрозуміло. Цінується більше те, за що заплачено. не просто цінується! Свого часу я давала приватні уроки академічного рисунку вдома. І зауважила: студенти (різного віку) краще навчаються ТОДІ, коли платять гроші. Все безкоштовне пролітає через вуха
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: П`ятниця, 2012-12-07, 0:07 AM | Повідомлення # 3210 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) я завершила нарешті ковдру з квадратів. Це моя особиста, Вітаю, тепер тобі тепло і затишно! Quote (Bullet) Тепер мені ще більше паперів, щоб робити вітальні листівки (я вся з головою в подарунках до Миколая)))) тепер ясно, чому тут затишшя з писаниною - всі з головою у подарунках! Піду й собі роботи шукати!
ore et labore!
|
|
| |
ромашка1 | Дата: П`ятниця, 2012-12-07, 2:07 AM | Повідомлення # 3211 |
побратим
| Quote (Bullet) Урочисто повідомляю світу: відсьогодні я закинула грати в он-лайн ігри, закинула свої містечка і тваринок, хай краще помруть вони віртуальні, ніж я реальна мабуть завершення тринадцятої фази по календарю Майя (21 грудня) дають свої плоди.Я вітаю ,що вам не сидиться на місті і є бажання щось змінити ,творча людина завжди у пошуку ,невичерпної наснаги вам .
|
|
| |
ромашка1 | Дата: П`ятниця, 2012-12-07, 2:09 AM | Повідомлення # 3212 |
побратим
| ковдрочка класна нагадала мені сніжинки
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2012-12-07, 2:21 AM | Повідомлення # 3213 |
маніяк графічних ліній
| ромашка1, Пасіонарія, дякую, Дівчата
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2012-12-07, 2:08 PM | Повідомлення # 3214 |
маніяк графічних ліній
| Дівчата: радість у мене. Заомвниця забирає сумку з "перевернутою" вишивкою так, як є. Вирішили не заморочуватись на розміщенні орнаменту. ура! Але ж я і понервувала...!
З нагоди святкового настрою - тортик:
|
|
| |
Ялина | Дата: П`ятниця, 2012-12-07, 2:38 PM | Повідомлення # 3215 |
побратим
| Вітаю!! Добре, що добре розійшлись!
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2012-12-07, 3:48 PM | Повідомлення # 3216 |
маніяк графічних ліній
| Ялина, дякую) Ми і так з замовницею не сварились (всім бажаю таких спокійних і хороших замовниць!). Просто ситуація трохи напружувала.. не змогла я знищити одне своє творіння, щоб переробити його на іне
Дівчата, а у мене багато новинок на сайті, запрошую вас на розглядини! Тут подаю мініатюрки зображень, при натисканні - перехід на мій сайт в новому вікні)
Приємно зауважити, що один з наборів українських косметичок замовила і купила наша форумчанка, ось вони, вже в розділі проданих виробів:
|
|
| |
Ролічок | Дата: П`ятниця, 2012-12-07, 6:46 PM | Повідомлення # 3217 |
Мудра людина
| Bullet, мені найбільше сподобались гаманчики з хустки. такі манюні-гарнюні
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2012-12-07, 7:22 PM | Повідомлення # 3218 |
маніяк графічних ліній
| Ролічок, дякую, Ролічок, мені теж вони ну дуже подобаються. Вони дуже акуратно пошиті, але сфотографувати гарно ніяк не можу
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2012-12-09, 3:44 AM | Повідомлення # 3219 |
маніяк графічних ліній
|
Ось таку сумочку пошила (на замовлення! не каюсь... ))))) з вишивки знайомої. Вечірнє фото, а сьгодні так і не знайшла часу сфотографувати нормально. Сумочка поїде до Лівану, а саме в Бейрут. Отак-то! Розширюю географію
Сьогодні місцевий мікротаблоїд згадав, що я брала участь в конкурсі *Вишиванка для Мадонни* і взяв у мене відео-інтервью... Знову вкотре згадала слова з пісні ЧиЖ "До нас всегда доходит с опозданием в несколько лет"(с) )))))) Але приємно, чого приховувати:)
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2012-12-09, 11:45 AM | Повідомлення # 3220 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Ось таку сумочку пошила (на замовлення! не каюсь... ))))) з вишивки знайомої. Розкішна сумка!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |