Bullet: творчі пошуки
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 9:52 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Вітаю всіх в моєму новоствореному міні-щоденничку на *Вишиванці*. Тут показуватиму усі свої ручні роботки. Так склалось, що я вишиваю виключно *за компанію* з вами, у нашому форумі. Хто незнайомий зі мною близько, розповім. як спостерігати за мною в інших блогах: Скрапоробки - блог на Блогспоті про скрапбукінг, яким я останнім часом захопилась. ЖЖ - мій Живий Журнал на livejournal.com Мій магазин ручних робіт, завітайте!
Також я відкрила магазинчик своїх графічних картин на єтсі.ком, запрошую вас:
Я художник за покликанням і за освітою. Народжувач торбин по життю. Розповсюджувач приємної краси Так от я, досить *скромно*, да. Правила мого щоденника-теми: прошу просто поводитись природньо, але більш-менш культурно. Буду дуже рада, якщо мої рукодільні захоплення оволодіють і вашими думками і вільним часом
Цей пост буде постійно верхнім. Сюди вноситиму цікаве з мого поточного життя-буття. ++++++++++++++++++++++ Мої перемоги, відео Про мою участь в проекті Вишиванка для Мадонни тут і тут
++++++++++++++++++++++ І почала вишивати невеличку картинку "Пташка на сосновій гілці", розміри 125 х 91 стібок. Канва Аїда-18, нитки Sari. 21.01.2013 - 20.02.2013 - - 10.03.2013 20.03.2013 - 10.06.2013
Моя авторська програма на місцевому фастівському телебаченні: плейлист на Ютьюб
Плейлист на Ютьюб нашого 1-го Всеукраїнського зльоту закоханих в укр. народну вишивку: дивитись відео тут
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2014-12-22, 10:12 PM |
|
| |
romannah | Дата: П`ятниця, 2012-03-16, 5:28 PM | Повідомлення # 2101 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
| Bullet, може тут знайдете http://forum.nanya.ru/index.p....85&st=0 Лізонько, вночі треба спати...............
я всіх люблю
Повідомлення відредагував romannah - П`ятниця, 2012-03-16, 5:34 PM |
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2012-03-16, 7:04 PM | Повідомлення # 2102 |
маніяк графічних ліній
| romannah, ух ти, там стільки скарбів! Потрібного мені кольору (002) ще не знайшла, але всі схеми і каталоги зберегла собі, про всяк випадок А раптом стан активною вишивальницею? Дякую, Романо!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
romannah | Дата: Субота, 2012-03-17, 12:50 PM | Повідомлення # 2103 |
мешканець сайту
| Quote (Bullet) активною вишивальницею? я ж кажу, що це наркотик.Додано (2012-03-17, 12:50 PM) --------------------------------------------- може для вас це не нове, але хочу поділитися знайденим http://tallermaria.blogspot.com/
я всіх люблю
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2012-03-17, 2:02 PM | Повідомлення # 2104 |
маніяк графічних ліній
| саме цього блогу я не бачила. Дякую, Романо, там цікаво!
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2012-03-19, 0:43 AM | Повідомлення # 2105 |
Мудра людина
| Ліза! Пандочка просувається дуже швидко!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
nosiknata | Дата: Понеділок, 2012-03-19, 0:55 AM | Повідомлення # 2106 |
Мудра людина
| Яка класна панда!! Швидко ти - не збавляй темпу, я слідкую:)
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-03-19, 1:13 AM | Повідомлення # 2107 |
маніяк графічних ліній
| Quote (nosiknata) Яка класна панда!! Швидко ти - не збавляй темпу, я слідкую:) дякую я вже думала, що ми з Оленкою тут переважно вдвох
ось сьогоднішній ривок (вчора не вишивала)
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Понеділок, 2012-03-19, 1:41 AM | Повідомлення # 2108 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) я вже думала, що ми з Оленкою тут переважно вдвох Ще я заглядаю, але відмовчуюсь, бо "духа лінивості, недбайливості, властолюб"я і пустомовства" (з постової молитви св. Єфрема) відгоняю від себе
ore et labore!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-03-19, 1:51 AM | Повідомлення # 2109 |
маніяк графічних ліній
| Пасіонарія, вітаю в гостях! Людмило, помоліться і в мій бік, будь ласка. А то я закинула шиття зовсім. Лінуюсь. Весна. (виправдовуюсь)
А ще ж похвалюсь вам приємністю (для мене саме приємність, на відміну від батьків наших учнів): цьгоріч,у зв"язку з Євро-2012 в нашій країні, маємо 3 травня останнім учбовим днем і випускників випускаємо уже в квітні... А то щороку така гонитва з цими іспитати по живопису, мама дорога . А тепер ура-ура-ура Мої канікули розпочнуться раніше. Нва роботі вишиватиму, садитиму пришкільну ділянку квітами, ну так і бить , напишу методичну розробку
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Понеділок, 2012-03-19, 2:06 AM | Повідомлення # 2110 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Мої канікули розпочнуться раніше. Нва роботі вишиватиму, садитиму пришкільну ділянку квітами, ну так і бить , напишу методичну розробку , я, напевно, так само вчиню. Quote (Bullet) Людмило, помоліться і в мій бік, будь ласка. З приємністю! Quote (Bullet) А то я закинула шиття зовсім. Лінуюсь. Весна. (виправдовуюсь) Тим самим хворію
ore et labore!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-03-19, 2:07 AM | Повідомлення # 2111 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Пасіонарія) Тим самим хворію ВИ?? Не вірю (с) )))))
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2012-03-19, 2:25 AM | Повідомлення # 2112 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Людмило, помоліться і в мій бік, будь ласка +1 Ліза, панда рухається дуже швидко. Ще пару годин назад було тільки 4 фото, а тепер уже 5.
|
|
| |
a-stra | Дата: Понеділок, 2012-03-19, 12:00 PM | Повідомлення # 2113 |
Активіст форума
| Ліза, я просто захоплююсь Вашою роботоголістю! Ви молодець! За що не беретесь - все в руках горить!!! Так тримати!
Смішні прозорі смайлики! Це ж Ви їх замінили, чи в мене з компом щось не те?
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
Повідомлення відредагував a-stra - Понеділок, 2012-03-19, 12:09 PM |
|
| |
Катюня | Дата: Понеділок, 2012-03-19, 12:19 PM | Повідомлення # 2114 |
мешканець сайту
| оце швидкість!!! Так тримати!
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-03-19, 3:25 PM | Повідомлення # 2115 |
маніяк графічних ліній
| Quote (a-stra) Смішні прозорі смайлики! Це ж Ви їх замінили, чи в мене з компом щось не те? нові поставили! На прохання форумчан, які стомились від зими і зимових смайлів
Катюня, a-stra, Oленка, дівчата, дякую, що заходите і дописуєте! Я сама від себе в приємному шоці! Зараз вишиваю писочок, так виходить іііі !! гарно Коментарі в творчій майстерні дуже позитивно впливають, дякую вам :)*
запрошую до чаювання (я вчергове начиталась К. Ніші і вирішила "зав"язати" з кавою.. Тим більше, що знов з"явилось неприємне відчуття під правим ребром). Тож всі до чаю
|
|
| |
Катюня | Дата: Понеділок, 2012-03-19, 4:12 PM | Повідомлення # 2116 |
мешканець сайту
| Bullet, о так я теж зав'язала з кавоманією. Тільки чайок, трав'яний збір, та чиста вода.
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2012-03-20, 0:32 AM | Повідомлення # 2117 |
маніяк графічних ліній
| Катюня, будемо разом чаювати, значить?
А я сьогодні знов "вдарила" по вишивці. Години три вишивала (да, тут уже не так швидко вишивається, бо пішов роздріб кольорів), але я задоволена, бо вишила майже весь ведмежий писок!
|
|
| |
a-stra | Дата: Вівторок, 2012-03-20, 1:59 PM | Повідомлення # 2118 |
Активіст форума
| Не втомлююсь захоплюватись трудоголізмом господині цієї майстерні! Я також вишиваю картину, хтілось би також виставляти процес, але це треба сфотати, скинути, вобщем я вже кінцевий результат виставлю! Так вже хочу завершити, капєєєєєєєєц! %)
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
Повідомлення відредагував a-stra - Вівторок, 2012-03-20, 2:01 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2012-03-20, 3:33 PM | Повідомлення # 2119 |
маніяк графічних ліній
| a-stra, та всі ми такі,більш-0менш однакові Як щось зачнепить, то буває, що довго не відпускає
А тим часом покажу вам, де в сучасному побуті можна використати традиційні візерунки, наприклад, зразочки швів чи зразок орнаменту. Ось цю смужку вишила моя знайома і попросила зробити таку мікро-кишеньку для дріб"язків, хоче пдарувати своїй мамі, що цього року повернулась з ПМЖ Америки на ПМЖ в Україну (і таке буває),, тож для цієї родини дуже рідними є українські мотиви у вишивці. Думаю, вас, мої гості, це може надихнути на створення маленьких шедеврів з ваших зразків вишивки!
Моя лише швацька робота, наголошую, вишивка не моя! (А то я залюбки її в Палітру вислала би)))
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2012-03-20, 10:57 PM | Повідомлення # 2120 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) повернулась з ПМЖ Америки на ПМЖ в Україну (і таке буває), Частіше ніж здається. З заробленою в Америці пенсією, в Україні вона проживе безбідно, а в Америці, як всі інші. А кишенька гарненька вийшла.
|
|
| |