Bullet: творчі пошуки
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 9:52 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Вітаю всіх в моєму новоствореному міні-щоденничку на *Вишиванці*. Тут показуватиму усі свої ручні роботки. Так склалось, що я вишиваю виключно *за компанію* з вами, у нашому форумі. Хто незнайомий зі мною близько, розповім. як спостерігати за мною в інших блогах: Скрапоробки - блог на Блогспоті про скрапбукінг, яким я останнім часом захопилась. ЖЖ - мій Живий Журнал на livejournal.com Мій магазин ручних робіт, завітайте!
Також я відкрила магазинчик своїх графічних картин на єтсі.ком, запрошую вас:
Я художник за покликанням і за освітою. Народжувач торбин по життю. Розповсюджувач приємної краси Так от я, досить *скромно*, да. Правила мого щоденника-теми: прошу просто поводитись природньо, але більш-менш культурно. Буду дуже рада, якщо мої рукодільні захоплення оволодіють і вашими думками і вільним часом
Цей пост буде постійно верхнім. Сюди вноситиму цікаве з мого поточного життя-буття. ++++++++++++++++++++++ Мої перемоги, відео Про мою участь в проекті Вишиванка для Мадонни тут і тут
++++++++++++++++++++++ І почала вишивати невеличку картинку "Пташка на сосновій гілці", розміри 125 х 91 стібок. Канва Аїда-18, нитки Sari. 21.01.2013 - 20.02.2013 - - 10.03.2013 20.03.2013 - 10.06.2013
Моя авторська програма на місцевому фастівському телебаченні: плейлист на Ютьюб
Плейлист на Ютьюб нашого 1-го Всеукраїнського зльоту закоханих в укр. народну вишивку: дивитись відео тут
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2014-12-22, 10:12 PM |
|
| |
romannah | Дата: Середа, 2012-03-14, 2:05 AM | Повідомлення # 2081 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
| Bullet, вона така гарна! як же її не вишивати?
я всіх люблю
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2012-03-14, 4:21 AM | Повідомлення # 2082 |
Мудра людина
| Bullet, яка класна пандочка! я в тебе вірю: ти як візьмешся ось - швиденько завершиш. Тим паче - для мами
|
|
| |
Oленка | Дата: Середа, 2012-03-14, 8:18 AM | Повідомлення # 2083 |
Мудра людина
| Лиза! Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал... 100% ни в э тих ни на этих горах Вы еще не были... Зрозуміли натяк?
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-03-14, 2:32 PM | Повідомлення # 2084 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Oленка) Лиза! Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал... 100% ни в э тих ни на этих горах Вы еще не были... Зрозуміли натяк? Натяк? :)) В гості запрошуєте7 )))))) Оля, дуже гарні гори, через веб-камеру їх насправді не було видно! А хмари які... мм
romannah, Сестра_Юлія, Oленка, вірите в мене?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Катюня | Дата: Середа, 2012-03-14, 5:33 PM | Повідомлення # 2085 |
мешканець сайту
| Bullet, віримо, віримо. І слідкуємо за процесом
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
a-stra | Дата: Середа, 2012-03-14, 5:54 PM | Повідомлення # 2086 |
Активіст форума
| Bullet, і я в Вас вірю!!! Головне почати, а коли вже захопишся процесом, то і за вуха Вас не відтягнеш!!! Бажаю успіху!
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-03-14, 8:06 PM | Повідомлення # 2087 |
маніяк графічних ліній
| Катюня, a-stra, дякую і.. так і є! Сіла і за дві з половиною години ого-го скільки вишила, аж самій дивно і приємно:
не буду в довгобуди поки що писати
і ось, якщо хто впізнає свої прізвища - чекайте на мої запізнілі на два місяці листи з заохочувальними призами за участь у Вишитому симолі року :))
|
|
| |
romannah | Дата: Середа, 2012-03-14, 9:30 PM | Повідомлення # 2088 |
мешканець сайту
| Quote (Bullet) ого-го скільки вишила я не тільки вірю в вас - але й думаю, що до справжньої весни пандочка буде заглядати на вашу маму з стінки і зваблювати її погуляти надворі. Легкої голочки вам!
я всіх люблю
Повідомлення відредагував romannah - Середа, 2012-03-14, 9:31 PM |
|
| |
Oленка | Дата: Четвер, 2012-03-15, 8:09 AM | Повідомлення # 2089 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Натяк? :)) В гості запрошуєте7 )))))) Правильно натяк зрозуміли.
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2012-03-15, 10:08 AM | Повідомлення # 2090 |
маніяк графічних ліній
| romannah, Oленка, дякую і дякую!
на вчолрашній вечір уже було готово от скільки:
|
|
| |
a-stra | Дата: Четвер, 2012-03-15, 12:03 PM | Повідомлення # 2091 |
Активіст форума
| Bullet, ну Ви і шумахер! На біса Вам ті довгобуди!
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
Тетяна | Дата: Четвер, 2012-03-15, 1:16 PM | Повідомлення # 2092 |
Активіст форума
| Quote (a-stra) Bullet, ну Ви і шумахер! Дійсно, супер-швидкість! А красиво ж буде!..
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2012-03-15, 3:13 PM | Повідомлення # 2093 |
маніяк графічних ліній
| Тетяна, a-stra, о дякую Приємно таке читати:) Зараз як "зашумахєрю"! Дошию до кінця березня, такий план Хочу мамі подарувати, у неї в церкві скоро Великдень.. Розумію, ніякого зв"язку з Великоднем у цієї вишивки, але ж мама любить ведмедиків страшенно (Вчора зізналась мені, що вже у неї бло ще минулого року 120, а зараз певно ще більше, я їй вчора віддала подарованого мені ведмедика-балеринку :)))
- сьогодні вишивала ще годину на роботі, вишила 400 хрестиків. Дуже хороша канва (невідома мені, купована ще мамою, багато років назад, не менше 10)))
|
|
| |
Oленка | Дата: Четвер, 2012-03-15, 11:27 PM | Повідомлення # 2094 |
Мудра людина
| EQuote (Bullet) сьогодні вишивала ще годину на роботі, вишила 400 хрестиків. Здається мені у нас з"явилась ще одна "Вишивальниця з моторчиком"
|
|
| |
Марина19 | Дата: П`ятниця, 2012-03-16, 0:16 AM | Повідомлення # 2095 |
побратим
| Лізо в казали, що вишиваєте "за компанію ":-). Вашій швидкості можна тільки позаздрити ( по доброму )- так тримати :) !
|
|
| |
Марина19 | Дата: П`ятниця, 2012-03-16, 0:16 AM | Повідомлення # 2096 |
побратим
| Лізо в казали, що вишиваєте "за компанію ":-). Вашій швидкості можна тільки позаздрити ( по доброму )- так тримати :) !
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2012-03-16, 2:44 AM | Повідомлення # 2097 |
маніяк графічних ліній
| Марина19, я сама в шоці від свого темпу вишивання, якщо чесно"! Марино, я зауважила, що у вас більшість повідомлень дублюються. Будь ласка, натискайте ОДИН раз на кнопочку *додати коментар* ;)*
Quote (Oленка) Здається мені у нас з"явилась ще одна "Вишивальниця з моторчиком" В цій роботі так і є, моторчик завівся :)))
Глядіть, ось за вечірні посиденьки перед телевізором вишила (а заодно наслухалась купи НЕпотрібної інформації і непотрібних передач...)
|
|
| |
Oленка | Дата: П`ятниця, 2012-03-16, 6:43 AM | Повідомлення # 2098 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) В цій роботі так і є, моторчик завівся :))) Я хочу позичити! Будь ласка!
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2012-03-16, 12:43 PM | Повідомлення # 2099 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Oленка) Я хочу позичити! Будь ласка! сьогодні. у вашу обідню перерву. Моторчик буде передано через скайп
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2012-03-16, 12:47 PM | Повідомлення # 2100 |
маніяк графічних ліній
| Дівчата, підкажіть ще, що то за номери ниток ДМС : 002 і 00ЕС? я так розумію, то стара нумерація, але знайти ніде не можу.
|
|
| |