1-й Всеукраїнський Зліт закоханих у вишивку-2011. ЗВІТ.
|
|
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-10-10, 1:31 AM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Відбувся наш перший НЕвіртуальний проект під дооовгою назвою Перший Всеукраїнський Зліт Закоханих в Українську Традиційну Вишивку! Долучитись до цієї події мав змогу будь=хто з бажаючих форумчан, але скористались можливістю не всі. З різних причин, з дуже серйозних, і не дуже (як то сором"язливість чи острах). Нижче наведені фотозвіти і розповіді очевидців, я сподіваюсь, спонукатимуть всіх нас бути активнішими
Наші форумчанки представили великі і маленькі виставки з власних родинних вишитих скарбів і свої сучасні вироби в українській традиції. Свої роботи на Зльоті представили Dmutryk09, Пасіонарія, Kaluna, Цветана, Яга, Жанна, Лелітка, Таna, n-tsynaiko, Сестра_Юлія, Zeta, romannah, nosiknata, Bullet, olimpia, Goncha, Росава, Jasjka, lady_v, НаталиG, Ролічок, Росава,
Неоціненну допомогу у процесі склала Марімарфа, наш новачок, але її всі-всі вподобали за якусь неземну якість, вона справді була нашою чайною спасителькою (я чула від кількох форумчанок саме такий епітет)), Тетяна (саме вона подбала про те, щоб у Марімарфи було чим пригощати форумчан!) , fatini та fiery - вони були нашими руками і ногами, допомагали зустрічати потяги та гостей).
За проведення майстер-класів величезна подяка Росаві, Goncha, НаталиG, Dmutryk09.
За допомогу в формуванні призового фонду дякую ТМК, Цветана, Яга, Жанна, Лелітка, Таna, Сестра_Юлія, Bullet, olimpia, Росава, lady_v, Ролічок, Росава, За надання матеріальної допомоги (на відеозйомку та купівлю термінових потреб) дякую Оленці з США (яка першою відгукнулась на наш Зліт), nosiknata, Dmutryk09, Катюні (що двічі робила перкази!), Сестрі_Юлі, Тетяні, Kaluna, romannah, fatini, Жанна, НаталиG, Яга, Пасіонарія, fiery, Goncha, lady_v, Zeta і ще хтось тикнув мені гроші вже під вечір, я не зафіксувала - відгукніться, добродійки :)*
На самому зльоті координаційна група була помічена бейджиками Але я також встигла помітити у нас в гостях Kate-Black-Cat, Nitochka і Mod.Я впевнена, форумчанок було більше, але всі переважно крились, зізнавайтесь, я вас впишу сюди і всім буде приємно
Як адміністратор, я дуже задоволена зустріччу і виставкою. В цій темі ми збираємо відгуки про Зліт, фотографії і невід"ємну частину - критичні зауваження на майбутнє Тож запрошую всіх до столу з... фотографіями:)
п.с. я жива людина, зовсім ні разу не робот, тому напевно когось забула вписати, хоч писала нікнейми згадуючи почергово розміщені стенди і розвіски. Будь ласка, нагадайте про себе мені в приват, якщо я вас не вписала, або нагадайте про вашу колегу по вишивці, якщо вона була, а ви не знайшли її нікнейму серед вищезгаданих!
Увеличить Увеличить Увеличить (с) фото належать адміністратору форума www.dublirin.com.ua/
Фотоальбом зустрічі 8 жовтня 2011 (пікасса) фотозвіт від Сестра_Юлія Про зліт написали: http://www.dublirin.com.ua/
http://www.pereval.kiev.ua/ на фейсбук Бібліотека написала про Зліт тут
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2011-10-10, 2:45 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-10-12, 1:58 AM | Повідомлення # 81 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Goncha) Дівчата, більше, ніж одне фото зробити не прийшлось (гм, фотограф у мені таки заснув надовго) Я, Ролічок і Лелітка (Лізо, бачиш, я навіть усміхаюсь ) але ж ЯКЕ теє єдине фото! Суперове! Тим більше, ТИ з УСМІШКОЮ :)*
Дівчата дорогенькі, я заходжу в цю тему і як нову порцію наркотику впорскую собі ))) Я форумозалежна!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Oленка | Дата: Середа, 2011-10-12, 2:26 AM | Повідомлення # 82 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Quote (Bullet) Я форумозалежна!!! О!!! Дякую, Ліза! Я колись це слово шукала шукала, щоб висловитись і не знайшла!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Zarazka | Дата: Середа, 2011-10-12, 9:49 AM | Повідомлення # 83 |
перехожий
Група: Користувачі
| Прекрасные фото, спасибо Вам девочки, хоть и сами не были, но очень приятно на Вас посмотреть.Вы умнички.Так держать!!
|
|
| |
Ролічок | Дата: Середа, 2011-10-12, 10:58 AM | Повідомлення # 84 |
Мудра людина
| Таня, Ліза! спасибі вам велике що організували нашу зустріч!!! Окрема дяка вашим помічнцям! все було доже добре, атмосфера привітною. може вже потрібно думати про банер, що хотіли вишивати? я підглянула у "вечорниць". може вже інша ідея до його вигляду виникла? який би він вигляд не мав - спільна робота над ним підкреслює наші спільні інтереси! Лізо, мамі - поскоріше одужати!!!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2011-10-12, 1:04 PM | Повідомлення # 85 |
Мудра людина
| Наша виставка після Зльоту триває в бібліотеці , анонс тут , готуйте, учасники, персональні виставки!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
|
veronika | Дата: Середа, 2011-10-12, 1:24 PM | Повідомлення # 87 |
мешканець сайту
| Так все гарно!!!!!!!!!!!!! Зависть бере. Такі всі позитивні і гарні. А роботи просто шедеври!!!!!!!! Побільше Вам натхнення та творчого успіху, щоб всі рукольні мріі збулися. А наша Булет і Таня та інші модератори мали сили на нас всіх
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-10-12, 3:50 PM | Повідомлення # 88 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Ролічок) може вже потрібно думати про банер, що хотіли вишивати? я підглянула у "вечорниць". може вже інша ідея до його вигляду виникла? який би він вигляд не мав - спільна робота над ним підкреслює наші спільні інтереси! думки є, але після перегляду *Вечорниць* я думаю над іншим варіантом. Гуртом думати краще і плодотворніше, давайе думати разом Ролічок, дякую за турботу, передам мамі привіт:)
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: П`ятниця, 2011-10-14, 5:51 PM | Повідомлення # 89 |
побратим
| Нарешті і я зібрала до купи думки, вільний час, натхнення і прийшла написати свій відгук. Дівчата-організатори (Таня, Ліза і всі-всі, хто вам допомагав), я навіть не уявляю, яку ж ви кількість роботи переробили, що провести Зліт!!! Ви такі молодці!!! Думаю, скоро цей захід вийде на державний рівень, а там і до міждержавного недалеко. Будуть до нас приїздити вишивальниці з різних країн і дивуватись майстерності українських вишивальниць. ))))) Шкодую, що змогла приїхати лише під кінець, бо дуже багато цікавого пропустила (особливо неофіційну частину, коли всі пили чай і їли смачненьке ). Але й від того, що побачила-почула в повному захваті. Розглядала роботи в німому захваті. Приємно було розвіртуалізуватись, поспілкуватись з тим, з ким встигла. Ви всі теплі й чудові люди.
Я не вишиваю, я просто дуже люблю вишивку. ;) Але я в'яжу. )))
|
|
| |
Kaluna | Дата: П`ятниця, 2011-10-14, 9:26 PM | Повідомлення # 90 |
Мудра людина
| Quote (nadiya_tsynaiko) Ви всі теплі й чудові люди.
+100% , Ви теж
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2011-10-16, 12:15 PM | Повідомлення # 91 |
Мудра людина
| З нетерпінням очикую на відео)) До речі, не зауважила, чи були на заході наші друзі-Рукотвори? (не можу знайти на фото хоча б)
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2011-10-16, 12:38 PM | Повідомлення # 92 |
Мудра людина
| Jasjka, Дякую! Дуже гарний звіт. Tana, Quote (Tana) наші друзі-Рукотвори? Хто такі? я про них нічого не знаю, можна познайомити?
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
010101 | Дата: Неділя, 2011-10-16, 12:56 PM | Повідомлення # 93 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Oленка, Рукотвори
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Неділя, 2011-10-16, 1:01 PM | Повідомлення # 94 |
Мудра людина
| Quote (Tana) До речі, не зауважила, чи були на заході наші друзі-Рукотвори? (не можу знайти на фото хоча б) Думала про те ж. Скоріше - ні, як так, бо Богдана та Катерину впізнала б, бачила на фото, і чула голос Богдана по телефону. У всякому разі, мої органи чуття не зауважили Quote (Oленка) Хто такі? я про них нічого не знаю, можна познайомити? Знайомтеся, вірніше, ознайомтеся самостійно http://rukotvory.com.ua/
ore et labore!
|
|
| |
НаталиG | Дата: Неділя, 2011-10-16, 2:08 PM | Повідомлення # 95 |
побратим
| Дівтатонька приєднуюсь до усіх-усіх позитивних і щирих слів: враження самі неймовірно/величезно-позитивні!!!! Дякую всім вам за щастя спілкування вживу, за добрі знайомства і океан теплоти в моєму сердці!!! Всі форумчанки, з ким встигла поспілкуватись залишили самі приємні спогади: Ліза дійсно дуже мудра і глибока людина, Тана - уважна і організована; любі мої товаришки Вікочко, Лелітко, Ларчик, Цвітана, Калуна, Пасіонарія - я пишаюсь тим, що доторкнулася до Вашої творчості, сонячну Яську і співучу Жанночку, тепле лисенятко Штиньку і щиру Любушку Марімарфу дуже хочу ще раз крепко-крепко обійняти!!! Цьомаю вас, мої любі!!! Quote (shtynka) майстер-клас - згодиться багато раз1в, кожного разу буду згадувати тебе, Наталочко! - я маю надію, що наші майстер-класи дійсно згодяться багатьом і підуть в люди з щирим сердцем!!! Юленька і Леся! Ви не просто мої коліжанки, ви мої побратими і як собі знаєте, запали в мою душу надовго!!! Quote (Zeta) особлива подяка Валентині fatini, що підібрала, приютила й обігріла - Я, Танюша (Zeta) і Валюшка (fatini), а також її родина - ми чудово провели час, після зльоту, буду ждати з нетерпінням зворотньої зустрічі!!! Дуже приємні враження і в мого Іванка, який був разом зі мною - вже другий тиждень він ділиться враженнями з родичами, до яких ми подорожували після зльоту!
Повідомлення відредагував НаталиG - Неділя, 2011-10-16, 2:12 PM |
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2011-10-16, 2:32 PM | Повідомлення # 96 |
Мудра людина
| НаталиG, якщо сподобалось дитині, то в нас точно все вийшло. Дякую! Все навзаєм!
|
|
| |
Zeta | Дата: Середа, 2011-10-19, 8:32 PM | Повідомлення # 97 |
Мудра людина
| вийшло-вийшло!!!я в Донецьку навіть директорці бібліотеки обласної розповідала -як буде готово відео- обов"язково подарую їм копію- може щось зрушимо тут з місця...Quote (Tana) в нас точно все вийшло.
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
feechka | Дата: Четвер, 2011-10-20, 10:00 AM | Повідомлення # 98 |
перехожий
Група: Користувачі
| Ой.какие же вы все умницы!!! Спасибо за море позитива и непередаваемой теплоты!! Всем желаю крепкого здоровья и вдохновения!!!
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2011-10-28, 11:45 AM | Повідомлення # 99 |
Мудра людина
| Додаю і сюди. Бібліотека написала про Зліт тут
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2011-10-29, 4:54 PM | Повідомлення # 100 |
Мудра людина
| З розсилки пані адміністратора дублюю сюди: сьогодні, в суботу, 29 жовтня, дивіться телеканал ТОНІС о 16:15сюжет про наш зліт
Дяка за зв"язок з тележурналістами Лесі Демчук:)
|
|
| |