1-й Всеукраїнський Зліт закоханих у вишивку-2011. ЗВІТ.
|
|
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-10-10, 1:31 AM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Відбувся наш перший НЕвіртуальний проект під дооовгою назвою Перший Всеукраїнський Зліт Закоханих в Українську Традиційну Вишивку! Долучитись до цієї події мав змогу будь=хто з бажаючих форумчан, але скористались можливістю не всі. З різних причин, з дуже серйозних, і не дуже (як то сором"язливість чи острах). Нижче наведені фотозвіти і розповіді очевидців, я сподіваюсь, спонукатимуть всіх нас бути активнішими
Наші форумчанки представили великі і маленькі виставки з власних родинних вишитих скарбів і свої сучасні вироби в українській традиції. Свої роботи на Зльоті представили Dmutryk09, Пасіонарія, Kaluna, Цветана, Яга, Жанна, Лелітка, Таna, n-tsynaiko, Сестра_Юлія, Zeta, romannah, nosiknata, Bullet, olimpia, Goncha, Росава, Jasjka, lady_v, НаталиG, Ролічок, Росава,
Неоціненну допомогу у процесі склала Марімарфа, наш новачок, але її всі-всі вподобали за якусь неземну якість, вона справді була нашою чайною спасителькою (я чула від кількох форумчанок саме такий епітет)), Тетяна (саме вона подбала про те, щоб у Марімарфи було чим пригощати форумчан!) , fatini та fiery - вони були нашими руками і ногами, допомагали зустрічати потяги та гостей).
За проведення майстер-класів величезна подяка Росаві, Goncha, НаталиG, Dmutryk09.
За допомогу в формуванні призового фонду дякую ТМК, Цветана, Яга, Жанна, Лелітка, Таna, Сестра_Юлія, Bullet, olimpia, Росава, lady_v, Ролічок, Росава, За надання матеріальної допомоги (на відеозйомку та купівлю термінових потреб) дякую Оленці з США (яка першою відгукнулась на наш Зліт), nosiknata, Dmutryk09, Катюні (що двічі робила перкази!), Сестрі_Юлі, Тетяні, Kaluna, romannah, fatini, Жанна, НаталиG, Яга, Пасіонарія, fiery, Goncha, lady_v, Zeta і ще хтось тикнув мені гроші вже під вечір, я не зафіксувала - відгукніться, добродійки :)*
На самому зльоті координаційна група була помічена бейджиками Але я також встигла помітити у нас в гостях Kate-Black-Cat, Nitochka і Mod.Я впевнена, форумчанок було більше, але всі переважно крились, зізнавайтесь, я вас впишу сюди і всім буде приємно
Як адміністратор, я дуже задоволена зустріччу і виставкою. В цій темі ми збираємо відгуки про Зліт, фотографії і невід"ємну частину - критичні зауваження на майбутнє Тож запрошую всіх до столу з... фотографіями:)
п.с. я жива людина, зовсім ні разу не робот, тому напевно когось забула вписати, хоч писала нікнейми згадуючи почергово розміщені стенди і розвіски. Будь ласка, нагадайте про себе мені в приват, якщо я вас не вписала, або нагадайте про вашу колегу по вишивці, якщо вона була, а ви не знайшли її нікнейму серед вищезгаданих!
Увеличить Увеличить Увеличить (с) фото належать адміністратору форума www.dublirin.com.ua/
Фотоальбом зустрічі 8 жовтня 2011 (пікасса) фотозвіт від Сестра_Юлія Про зліт написали: http://www.dublirin.com.ua/
http://www.pereval.kiev.ua/ на фейсбук Бібліотека написала про Зліт тут
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2011-10-10, 2:45 AM |
|
| |
Марімарфа | Дата: Понеділок, 2011-10-10, 1:33 AM | Повідомлення # 21 |
відвідувач
Група: Перевірений користувач
| Bullet, бажаю мамі Тетяні якнайшвидшого одужання! Це ж треба було такому статися Бажаю не втрачати оптимізму й знайти хоч якісь плюси в такій ситуації... Ну от, наприклад, кажуть, що для сучасної заклопотаної людини хвороба - то єдина можливість відпочити Але все одно - одужуйте скоріше!
|
|
| |
010101 | Дата: Понеділок, 2011-10-10, 1:33 AM | Повідомлення # 22 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Bullet, от, Лізо, сумно таке читати! Бааю мамі Тані найшвидшого одужання! Вона у тебе молодець!!!!
А взагалі, дівчата, так приємно було з вами усіма познайомитись особисто, пообніматися, поцілуватися!!! Шкода, що так мало часу у нас було, заздрю тим, хто ще сьогодні гуляє по Києву. Вони мають трохи більше часу. Я вже пишу з дому. Фото поки не виставляю, так як фотоапарат був сестрин і мало витягався на світ Божий
Єдине, що пропустила вікторину і Малиновського - де я була?...
Зате надзвичайно сподобалась лекція по символіці вишивки. На деякі речі зовсім з іншої сторони подивилася.
А ще, сподіваюсь, що тим, хто прийшов на мій майстер-клас, він був корисним і продуктивним (прошу написати відгуки і поставити свою оцінку! тільки чесно!) Це був перший такий захід у моєму житті, на майбутнє врахую помилки свої і постараюсь виправити.
Oленка, так, мій стенд був. Так що мама мала б побачити - там висіла сорочка з червоними рукавами (як маркер форумчанки Goncha )
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2011-10-10, 1:33 AM | Повідомлення # 23 |
Мудра людина
| Лізо бажаю вашій мамі якнайшвидшого одужання, шкода щр сталась така прикрість. А ще хочу висловити свій захват від зльоту, моє шанування дівчатам организаторам, що зібрали таку велику , не побоюсь цього слова - СІМ'Ю. Бо всі з ким побачилась і поспікувалась реально , будучи перед тим знайома лише по фотографіях ( а деколи і без них ) були такими рідними, що мало не до сліз. Ой, я ще поки вся в емоціях, і наразі не можу написати нічого більш путнього, сиджу і переварюю інформацію і враження
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2011-10-10, 1:33 AM | Повідомлення # 24 |
Мудра людина
| Вражень правда дуже багато, перетравлюю потихеньку ))) Дякую вс1м за тепло й щир1сть! Фото ще не залила на комп, думаю там буде що показати... Дуже шкода, що такий чудовий день так зак1нчився для Л1зино1 мами - нехай скорше приходить в норму! ми вс1 тримаймо кулачки!
Я рада, що змогла вирватись до вас, нав1ть попри деяк1 ф1з1олог1чн1 незручност1 для себе... Д1йсно, атмосфера спор1дненост1 просто накрила таким позитивом, що вистачить надовго!
Вдома роздивилась сво1 подаруночки з ранкового ритуалу "обкульковування" - хочу виразити окрему дяку вс1м, хто приймав участь у формуванн1 фонду кульк1в ))) Зокрема, в нас тепер оселилась лялька Зоряна в1д Жанночки, яка так втему вписалась до кольору дитячого возика та автокр1сла - точно потрапила куди треба! В1дкриттям для мене була й наша форумчанка Яга - як вона вишиваэ рушниковими швами... ммм... ви би побачили сумочку, з якою вона була на зльот1... А ще в мене на згадку про цю чудову людину завелась лист1вочка з настилом по с1тц1 - Пава!
Окрема дяка Мар1Марфочц! за таку старанну роботу, дуже добра людина! Абсолютним в1дкриттям для мене стали майже землячки - Тетяна Зета з Донецьку та НаталяГ з Одеси! Наталко, майстер-клас вийшов на 10 бал1в за 5-ти бальною шкалою! Я наче й вишиваю вже пару рок1в, та почерпнула для себе прост1 й дуже корисн1 поради! Чесно, оця обробка куточка, витягування нитки посередин1 пасма ну й зв1сно, п1дгин прутиком - все згодиться багато раз1в, кожного разу буду згадувати тебе, Наталочко!
Ще можна сказати багато хорошого про кожного учасника зльоту, та певно, я розбалакалась... тре хоч трохи перепочити з дороги, тод1 продовжу, вже з картинками )))
Скажу лише наостанок ДЯКУЮ Bullet, Tana, nosiknata, lady-v, Тетяна, Мар1Марфа, Яга, Goncha, Dmytryk09 та Юстинка, та вс1 кого ще не назвала, але рада була особисто зустр1ти й посп1лкуватись!
Моя майстерня
|
|
| |
olimpia | Дата: Понеділок, 2011-10-10, 1:33 AM | Повідомлення # 25 |
мешканець сайту
| Quote (Bullet) від складного перелому шийки плеча у моєї мами А це вже дуже сумною. Бажаю найскорішого одужання!Додано (2011-10-09, 2:44 PM) ---------------------------------------------
Quote (Bullet) тепер я бачу дірки свої і наші спільні А як же інакше взнаєш ті дірки, якщо нічого не робити? Звісно, все приходить тільки з досвідом і в майбутньому все виправиться. Quote (Bullet) Марімарфа, вас дуже вподобала моя мама, що ви так всіх гостинно чаєм напували Це правда, нікого не залишила без уваги Quote (Цветана) Дівчата, наша Ліза - це такий моторчик -))) І зовсім вона не така сувора, як часто здається (по секрету: або хоче здаватися))) Ага, це точно! Quote (Goncha) Єдине, що пропустила вікторину і Малиновського - де я була Юлечко, мабуть тебе зачарувала наша Марімарфа
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
romannah | Дата: Понеділок, 2011-10-10, 1:34 AM | Повідомлення # 26 |
мешканець сайту
| Quote (Bullet) який вона отримала за 50 метрів від бібліотеки, уже покинувши захід ЯК?.............. ох ці мами - вони завжди хочуть щось робити самі. Полетіла - ніби їй було дальше додому ніж вам.
я всіх люблю
Повідомлення відредагував romannah - Неділя, 2011-10-09, 6:17 PM |
|
| |
zetka | Дата: Понеділок, 2011-10-10, 1:34 AM | Повідомлення # 27 |
побратим
| Велика подяка за організацію зльоту, все вдалося на славу. Так багато корисної інформації та приємних вражень від прекрасних робіт і майстринь. Маю надію, що такі зустрічі стануть для нас доброю традицією. Дівчата, ви просто СУПЕР!
|
|
| |
Яга | Дата: Понеділок, 2011-10-10, 1:34 AM | Повідомлення # 28 |
побратим
| Трохи моїх фото: https://picasaweb.google.com/115068169732517408090/201102
мене можна знайти у фейсбук; також я викладаю фото на google+ Бажаю всім успіхів
|
|
| |
Home_Fairy | Дата: Понеділок, 2011-10-10, 1:34 AM | Повідомлення # 29 |
друг
| Шикарно! Зробіть темку з фотками, цікаво ж! Молодці, вже відстрілялись...а в нашого клубу післязавтра відкриття виставки. сиджу вся на нервах
|
|
| |
romannah | Дата: Понеділок, 2011-10-10, 1:34 AM | Повідомлення # 30 |
мешканець сайту
| Quote (Home_Fairy) сиджу вся на нервах У вас все вийде, ваш клуб дуже гарний і має велику зацікавленість у населення. Бажаю успіхів!
я всіх люблю
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Понеділок, 2011-10-10, 1:34 AM | Повідомлення # 31 |
побратим
| Підтримую прохання про окрему тему, так і не змогла вибратись, почитала б з задоволенням звіт про зустріч
|
|
| |
Марімарфа | Дата: Понеділок, 2011-10-10, 1:35 AM | Повідомлення # 32 |
відвідувач
| shtynka, Bullet, olimpia, дякую на добрім слові! Частувати всіх - було суцільною приємністю й дуже сприяло знайомствам, чому я дуже рада! Тепер лишилося навчитися вправлятися з голкою не гірше, ніж із чайником
|
|
| |
Нинок | Дата: Понеділок, 2011-10-10, 1:35 AM | Повідомлення # 33 |
друг
| Quote (Марімарфа) Величезне ДЯКУЮ Лізі, Тетяні та всім, хто долучився до організації цього свята! Я дуже вдячна всім вишивальницям за ту радість і насолоду яку я отримала оглядаючи ваші роботи. Дуже мені сподобались роботи Лесі Демчук, мікровишивки пана Малиновського.
Quote (Bullet) бо наразі я під враженням лише від складного перелому шийки плеча у моєї мами, який вона отримала за 50 метрів від бібліотеки, уже покинувши захід. Тетяна Леонідівна! Дуже прикро що з Вами трапилась така сумна негода. Бажаю Вам найшвидшого одужання! Я дуже Вам вдячн за ту увагу і тепло, яке Ви мені надали, коли я мокра та застигла переступила поріг бібліотеки.
Quote (Goncha) Oленка, так, мій стенд був. Так що мама мала б побачити - там висіла сорочка з червоними рукавами (як маркер форумчанки Goncha Так, я бачила! Ваші роботи мене дуже вразили. Бажаю Вам і надалі надхнення на створення таких чудових робіт!
|
|
| |
010101 | Дата: Понеділок, 2011-10-10, 1:35 AM | Повідомлення # 34 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Нинок, дякую Зараз вишиваю одну роботу, а в голові крутиться думка, що б то далі вишивати. Ось така я "звихнута"
|
|
| |
sjana_if | Дата: Понеділок, 2011-10-10, 1:35 AM | Повідомлення # 35 |
мешканець сайту
| Які ж ви всі, дівчата, гарні! Чекаю не дочекаюся звіту!
|
|
| |
ТМК | Дата: Понеділок, 2011-10-10, 1:35 AM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| Дівчата, дякую всім за чудові фото, заздрю вам і радію разом з вами, що свято відбулось. Лізо, найшвидшого одужання мамі!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Piwonia67 | Дата: Понеділок, 2011-10-10, 1:35 AM | Повідомлення # 37 |
побратим
| Я під враженням фотографії із Ваші зустрічі! Я дуже рада що Ваша зустріч вдалася так прекрасно. Всі Ваши робіти чудови! Я вже показала фото дівчатам на форуме Nasze Hafty. Оні були дуже цікави!
Piwonia67.blogspot.com
|
|
| |
olimpia | Дата: Понеділок, 2011-10-10, 1:36 AM | Повідомлення # 38 |
мешканець сайту
| Quote (ТМК) заздрю вам і радію разом з вами, що свято відбулось ТМК, і тобі величезна дяка! Ми всі отримали в подарунок диски схем сорочок і рушників які ти перенабрала. Сьогодні вирішила їх подивитись, а там їх стільки...... Словом, і тобі дякую. Ти справжня чарівниця!
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Ролічок | Дата: Понеділок, 2011-10-10, 1:36 AM | Повідомлення # 39 |
Мудра людина
| Всім вдячна за теплий прийом! Лізо, Таню - все було дуже добре! Сподіваюсь, що наш зльот буде щорічним!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2011-10-10, 1:36 AM | Повідомлення # 40 |
Мудра людина
| Quote (Goncha) Ось така я "звихнута" Юлечко, що б всі люди були такі звихнути - світ би був такий добрий і мирний як твої роботи! Quote (Ролічок) Сподіваюсь, що наш зльот буде щорічним! Ти дивись!? а я думала тільки я сподіваюсь! Я уже не можу дочекатись наступного!Додано (2011-10-09, 11:40 PM) ---------------------------------------------
Quote (olimpia) Ми всі отримали в подарунок диски схем сорочок і рушників які ти перенабрала. а я?! це не всі, я теж хочу! по електронній пошті!! Будь ласка!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |