Масляна-2010 в Експоцентрі
|
|
ulyafare | Дата: Неділя, 2010-02-14, 10:22 PM | Повідомлення # 101 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Vikaho, прошу, шкодую, що мене не було з вами...
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Неділя, 2010-02-14, 11:51 PM | Повідомлення # 102 |
Мудра людина
| Глянула на ярмаркуючих - душа радіє і серце щемить. Я, чесно кажучи, "пасла проект" від початку. Справа в тому, що мене запросили взяти участь у концерті композитора Остапа Гавриша у Києві на Львівській площі 14 лютого, планувалася (і певно відбулася) виставка майстрів у холі, тож я "помисляла" бути з Вами у суботу, а в неділю там. Не склалося. Думаю, що все на краще - йде до тепла!
ore et labore!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-02-15, 0:23 AM | Повідомлення # 103 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Сьогодні був останній день. Я ще не у себе дома, тому повноцінного звіт поки що не буде. Але про ярмаркарів: Сестра_Юлія відправила на всиновленнія в добрі руки 2 бісерних деревця (правда, за трошки зниженою ціною) Уляна подарувала радість прикрас кільком жінкам, у тому числі чарівній Тані нашій Тана несла українську культуру в люди, та, нажаль, там явно була не сама культурна публіка, що "окультурилась" лише до вишитих брелоків для ключів. Але теж результат! Надя Мод віддала в добрі руки свою сумочку.,але аж в останній день! Ну і я продала 5 торбинок, лише 2 з них за відпочатку встановленою ціною. Вцілому,я лишилась не особливо задоволена ярмарком, хоча особисто у мене воан цілком окупилась. Та все ж.. завжди хочеться більшого. Цей не дуже позитивний настрій шаленно підняла зустріч одразу трьох областей України (в особі форумчанок) Було скажено холодно, сиро і людно. Але дуже приємно Я отримала купу подарунків (у тому числі, вже і на пошту щастя-5. Звіт пізніше). Чоловік пожартував, що "люди на ярмарки їдуть, щоб свої доробки продавати, а ти (я тобто) - аби подарунки збирати" (с) Дякую всім! Особливо Тані, що незважаючи на свій стан (!!!) приходила два дні поспіль раніше за мене і складала мені компанію + надихала позитивом Танюшо, здоров"я вам : )***
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-02-15, 8:53 AM | Повідомлення # 104 |
Мудра людина
| Я як раз вийшла на "нуль" (не беремо до уваги проїзда ті ін.), але це вже значно краще, ніж на Миколая. Тут не вгадаєш. Але в цілому як учасник я більш-менш задоволена. Це досвід (і він ще невеликий). Bullet, пам'ятаєш побоювання щодо таких ярмарків? Про спілкування -- окрема приємність. Сподіваюсь, ще не один ярмарок ми проведемо разом, успішно і весело.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lakizka | Дата: Понеділок, 2010-02-15, 9:07 AM | Повідомлення # 105 |
побратим
| Тльки що переглянула фото з виставки і пораділа за вас. Така весела компанія!
|
|
| |
Світланка | Дата: Понеділок, 2010-02-15, 3:02 PM | Повідомлення # 106 |
побратим
| Quote (lakizka) Така весела компанія! Так! Компанія чудова! Дуже сподобалась зустріч і знайомство з дівчатками Вікою та Юлею такі гарні і щирі люди! Дуже приємно було побачитися і познайомитися... хоча час так швидко летів і було дуже холодно... дивуюся, що на фото у нас не такі червоні носи адже холод був страшенний
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 1:55 AM | Повідомлення # 107 |
Мудра людина
| Тепла зустріч в холодну пору... Так давно не спілкувалась з такою кількістю світлих людей та ще й однодумиць! Дякую, дівчатка, за компанію, за сюрпризи, за те, що Київ навіть у найзимніший день може бути гостинним і теплим до "чужих"! Досі під враженням від знайомства!Такі ви всі умнічки і красуні!!! Трохи фото з ярмарку і фото подарованих мені сюрпризів тут http://picasaweb.google.ru/levenja....2525698
|
|
| |
Ludmila | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 11:59 AM | Повідомлення # 108 |
мешканець сайту
| Дівчатка, радію разм з вами. Хоч тілом замерзлі, зате душею зігріті
|
|
| |
Nitka | Дата: Середа, 2010-02-17, 2:38 PM | Повідомлення # 109 |
побратим
| Які ви усі гарні! Я уявляла Світланку іншою зовсім (мабуть, старшою). І дуже хотіла б познайомитись з нею та Юлею особисто. Сподіваюсь, побачимось!!!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2010-02-17, 6:39 PM | Повідомлення # 110 |
Мудра людина
| Nitka, а мене такою і уявляла? З червоним носом? Ето даже обідно :-))))) Так хочеться у Києві побувати , як буде тепло вже. Мо, тоді й здибаємося. Я знаю, ти вже проклала стежку до музею вишивки чи промислів ( чи як правильно?) на території Лаври. Зводиш і мене туди при нагоді?
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-02-17, 6:44 PM | Повідомлення # 111 |
Мудра людина
| Сестра_Юлія, це http://www.mundm.kiev.ua/, погуляй поки що так))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Nitka | Дата: Четвер, 2010-02-18, 2:06 AM | Повідомлення # 112 |
побратим
| Юля, де це в тебе там ніс червоний? У мене на моніторі такого не видно Я тебе по усьому Києву погуляю, тільки приїзди))
|
|
| |
Chere6nya | Дата: Вівторок, 2010-02-23, 1:47 AM | Повідомлення # 113 |
побратим
| Така фотографія приємна, де ви всі разом!
|
|
| |
Світланка | Дата: Вівторок, 2010-02-23, 12:44 PM | Повідомлення # 114 |
побратим
| Quote (Nitka) Я уявляла Світланку іншою зовсім (мабуть, старшою) та я теж ВікуХо уявляла старшою а носи у нас тоді були дійсно червоні Quote (Сестра_Юлія) Так хочеться у Києві побувати , як буде тепло вже. Мо, тоді й здибаємося. Я знаю, ти вже проклала стежку до музею вишивки чи промислів ( чи як правильно?) на території Лаври. Зводиш і мене туди при нагоді? Quote (Nitka) Я тебе по усьому Києву погуляю, тільки приїзди)) І я хочу з вами так люблю гуляти по Києву!
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2010-02-23, 8:30 PM | Повідомлення # 115 |
Мудра людина
| Світланка, ок. Будемо мріяти (активно) про наступну зустріч. Як потепліє, то мрію, дасть Бог, спробуємо втілити
|
|
| |