Масляна-2010 в Експоцентрі
|
|
Mod | Дата: Неділя, 2010-01-10, 5:21 PM | Повідомлення # 21 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| я за "комуну"
|
|
| |
ulyafare | Дата: Середа, 2010-01-13, 2:49 PM | Повідомлення # 22 |
побратим
| Bullet, дякую, наприкінці січня вже домовлятимемось конкретніше, отже, готуюсь. Тішуся, що носиш "повітрулю" і маєш з того радість, і мені приєееемно ^_^, "як маслом по грудях".Додано (2010-01-13, 2:49 Pm) --------------------------------------------- Сестра_Юлія, якщо цікавить проживання, то можу спробувати в нас у гуртожитку розпитати за гостьову кімнату. Недорого і сердито, до Експоцентру пряма маршрутка
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-01-13, 8:59 PM | Повідомлення # 23 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Дівчата, зателефонуйте хтось в Експоцентр і запитайте вартість проживання, бо я щоразу вертаю додому о 18-й, коли вже Експоцентр не працює. Не встигаю.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2010-01-13, 10:13 PM | Повідомлення # 24 |
Мудра людина
| ulyafare, дяка! поки не турбуйся - нічого ще не знаю напевно. А тебе б хотілося побачити!
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-01-14, 12:31 PM | Повідомлення # 25 |
Мудра людина
| Думаю над асортиментом: Масляна, День усіх закоханих, 23 лютого, 8 березня. Щось треба пропонувати покупцеві тематичне
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2010-01-14, 4:43 PM | Повідомлення # 26 |
Мудра людина
| Сердечки, квіточки, вісімки... А головне - всім темам досить точно пасує червоний колір!
Моя майстерня
|
|
| |
Світланка | Дата: Четвер, 2010-01-14, 6:49 PM | Повідомлення # 27 |
побратим
| Дівчата, а мене приймете? Наважилась спробувати хоча і страшно дуже.... ніколи ще не ярмаркувала Я зможу лише на вихідних, бо з роботи не відпрошусь
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2010-01-14, 7:01 PM | Повідомлення # 28 |
Мудра людина
| Tana, питання АСОРТИМЕНТУ мучить і мене. Дівчатка, а що ви готуватимете, щоб мені не повторитися? Які є ідеї? Світланка, от було б класно, якби і ти там була!
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-01-14, 7:21 PM | Повідомлення # 29 |
Мудра людина
| Котячих закладинок зроблю, напевно, набори для сорочок (бо їх питали). Вишивати сердечка поки що душе не лежить. Листівки... мені іх простіше зробити-подарувати, ніж продавати за безцінь.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-01-14, 8:44 PM | Повідомлення # 30 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) Котячих закладинок зроблю, напевно, набори для сорочок (бо їх питали). я робитиму: сумки-коти хлібні торби гаманці і коспетички, чохли для рукоділля трошки печворку можливо грілки на чайник ЛИСТІВКИ стомільйонвідсотково:) лялечки-янголики (вже 5 заготовок без обличь лежать) мітєнки тематика: валентинки, 8 березня (кухонні причандалля) _________________________________ Вартість участі = 115 грн за 1 метр квадратний + ПДВ (20%) (це за закриту площу) Я думаю, що скоріш за все куплюсобі особисто один закритий бокс 2-3 метри, і візьму когось під крило (типу як Тана, бо у неї малогабаритний стенд із закладинками) чи скооперуюсь з кимось, хто продаватиме маленьку дрібноту (щоб склало приєний контраст моїм крупним виробам). Але щось все більше схиляюсь до одинацтва. у мене взагалі сьогодні із самісінького ранку настрій кепський. Так зо може ще передумаю..
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-01-14, 9:43 PM | Повідомлення # 31 |
Мудра людина
| Я згодна (буду або я, або чоловік).
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-01-15, 5:26 PM | Повідомлення # 32 |
маніяк графічних ліній
| Tana, Bullet, Світланка, - будемо втрьох на трьох квадратних метрах? Пропоную розбитись на 2 бокси, бо минулого разу були такі мінуси від комуни: - протяги (незахищеність стінками великої території) - неможливість зробити персональний (?) напис на фронтоні (Надя постраждала від того - не мала ідентифікуючого напису ) Світланка, Питання оплати буде доречним тоді, як знатимеш габарити своєї виставки . Мені потрібна вся вертикальна стіна довжиною 2 м і висотою 1,5 м. + стіл-подіум (вітрина) і одна бокова стіночка (перегородка) для розвіски листівок.
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2010-01-15, 6:55 PM | Повідомлення # 33 |
Мудра людина
| Мені потрібен максимум 1 кв.м стіни (щоб повісити туди стенд та те, що збереться до нього, і стільчик обов'язково(!). Bullet, додай мене, будь ласка, в свою квадратуру Слава Богу, ціна відносно помірна, і таку площу я взмозі оплатити.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-01-16, 1:41 PM | Повідомлення # 34 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) Мені потрібен максимум 1 кв.м стіни (щоб повісити туди стенд та те, що збереться до нього, і стільчик обов'язково(!). Bullet, додай мене, будь ласка, в свою квадратуру Слава Богу, ціна відносно помірна, і таку площу я взмозі оплатити. Думаю, ти зі Світланкою можеш поділити 1 кв метр. Їй ніби потрібен лише горизонтальний простір (стіл) для своїх брошок. Але там глянемо. До речі, ТАК, таке незначне підвищення ціни порадувало. Бо я очікувала, що буде надто дорога участь. Приміром, виставка хендмейду в домі Йоги 13 лютого вартує 300 грн за день. Порівняйте і скажіть ще раз УРА Експоцентру )))
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2010-01-16, 1:55 PM | Повідомлення # 35 |
Мудра людина
| Млинців треба буде напекти
|
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2010-01-16, 4:12 PM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| Млинці, масляна, ярмарок... А я так далеко... Теж хочу млинців
Моя майстерня
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Субота, 2010-01-16, 5:16 PM | Повідомлення # 37 |
Мудра людина
| shtynka, поїхали просто їх навістимо, підтримаємо?! бо щось я в сумнівах щодо участі. А так погуляємо-поспілкуємось і назад
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-01-16, 11:19 PM | Повідомлення # 38 |
маніяк графічних ліній
| Сестра_Юлія, shtynka, приїжджайте якраз убде нам підтримка сусіднім боксом
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Неділя, 2010-01-17, 1:48 AM | Повідомлення # 39 |
Мудра людина
| Bullet, якби ще й нехолодно було...
|
|
| |
Світланка | Дата: Понеділок, 2010-01-18, 1:10 PM | Повідомлення # 40 |
побратим
| Quote (Bullet) Tana, Bullet, Світланка, - будемо втрьох на трьох квадратних метрах? я за обома руками!!! Quote (Bullet) Думаю, ти зі Світланкою можеш поділити 1 кв метр. я не проти! тим більше мені потрібен подіум (якщо не буде то стіл) і трошки бокової стіни для оберегів так що розмістимося! shtynka, Сестра_Юлія, дівчатка, чекатимемо на вас!
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |