Конкурси 2014 року
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-03-04, 9:35 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Щороку ми складаємо таку тему, в якій одним поглядом можна було би оглянути усі конкурси і вибрати собі календарно і тематично цікаві.
Січень-лютий: Пори року: Зима. Проведено, закрито.
Березень 2014 - Конкурс "Вишивка за збіркою Олени Пчілки", координатор Sabrin
Квітень 2014 до 30 квітня прийом робіт на конкурс "Великодній", координатор Dmutrik09
Травень 2014 - березень-квітень-травень: Сезонний конкурс "Пори року: ВЕСНА", координатор Bullet.
Червень 2014
Липень 2014
Серпень 2014 до 28 серпня прийом робіт на конкурс "Пий каву, чай і вишивай", координатор Киянка.
- Червень-липень-серпень - Сезонний конкурс "Пори року: ЛІТО", координатор Bullet
Вересень 2014 - уже традиційний конкурс "Вишиваємо все дошколи", координатор розшукується. Жовтень 2014 - конкурс вишивок за схемами Г.Гараса , призовий фонд формується, координатор розшукується. Тему конкурсу буде реформовано.
Листопад 2014 - щорічний конкурс вишитих подушок, координатор Sabrin
Грудень 2014 - традиційний рушниковий конкурс, пропоную цього року також підтримати його проведення.(попередній координатор - shtynka)
- традиційний конкурс ялинкових прикрас, координатор Оленка.
Січень 2015 - традиційний конкурс "Декор приміщення і столу до зимових свят", координатор Оленка
----------------------------------- Цікаві конкурси, які вже проводились на нашому форумі, але поки що не анонсовані в цьому році:
- Конкурс вишитої сорочки (координувала Тана, я би дуже хотіла, щоб так знову і було) - Народна лялька - Етнічна торбинка - Конкурс вишитої закладинки (пропоную обмежити українською тематикою)
Останні три конкурси ще не активні, на них нема координаторів. Якщо ви набрали більше 50 повідомлень і відчуваєте в собі бажання та сили провести конкурс, долучайтесь до кординування, про що пишіть в коментарях до цієї теми. З подарунковим фондом ми гуртом допомагаємо зазвичай. Деякі конкурси можуть бути непризовими, часто сама участь в конкурсі є великою приємністю
Прошу долучатись до обговорення конкурсів, умов, дат та строків тощо.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2014-03-07, 3:16 AM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Мені подобається дуже конкурс вишитого рушника та вишитої закладинки. Велике і маленьке). Залюбки координувала б!
За сорочки точно не візьмусь - дуже відповідально. А за Гараса.... Взятись - це викликати на себе "вогонь" негативних емоцій.... Я б хотіла подивитись на того камікадзе))
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2014-03-07, 9:40 AM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| - Народна лялька - візьмусь. В мене є невеличкий досвід))) Прошу поради, щодо строків проведення. Пропоную традиційно дві номінації: 1. Вишитий український костюм на фабричну ляльку ; 2. Лялька зшита чи змотана самостійно, у вишиванці, зроблена з нуля (тільдас, мотанки, круп'янички, тощо). Тут хотіла б залишити за собою право розділити цю номінацію на дві, якщо буде багато робіт.
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2014-03-07, 11:04 AM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| lady-v, Сестра_Юлія, прекрасно!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-03-07, 1:15 PM | Повідомлення # 5 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Сестра_Юлія, lady-v, дякую за відгуки, дівчата. Розділимо календар:
вільні місяці (розглядаю не раніше,ніж через ТРИ місяці з цього моменту)
Червень - Липень - Вересень
Невелике навантаження на листопад також. Юля, Віко, розбирайте місяці
Юля, висуваю на твій розгляд пропозицію: закладинки вишиті і будь-які інші, але з обов"язковим дотриманням української традиційності (пам"ятаю прекрасні витинанки-закладинки від Лелітки, наприклад)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2014-03-07, 1:23 PM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| Думаю, якщо я оголошу на кінець липня, дівчата встигнуть?
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2014-03-07, 5:08 PM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| Закладинки з українськими традиціями - добре! На вересень, певно. то така пора, Книжкова якраз
|
|
| |
nisa | Дата: Субота, 2014-05-03, 10:30 PM | Повідомлення # 8 |
друг
| мене зацікавила тема "Етнічна торбинка". Розкажіть детальніше, що потрібно для того щоб координувати цей конкурс. Які умови, дата проведення і т.д Якщо моя кандидатура підійде - то буду рада )))
|
|
| |