Конкурси на 2011 рік
|
|
Ксенія | Дата: Неділя, 2011-06-12, 6:50 PM | Повідомлення # 121 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Quote (Oленка) у Вас бурхлива фантазія! Quote (olimpia) Ксенія, ви мене порадували, вам треба книжки писати. Ваша фантазія зашкалює. Дякую, дівчата Я ж серйозно філософ, дипломований. Товариство, так буде конкурс вишивки для кухні та іншої смакоти? Чи не тільки вишивки? А то в мене вже ідея є, але не дуже вишивана
Полтава, Огнівка
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2011-06-12, 8:30 PM | Повідомлення # 122 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Ксенія) Товариство, так буде конкурс вишивки для кухні та іншої смакоти? Чи не тільки вишивки? А то в мене вже ідея є, але не дуже вишивана
Висловлюй! (буде)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Ксенія | Дата: Неділя, 2011-06-12, 8:44 PM | Повідомлення # 123 |
побратим
| Bullet, раз вже пішла така свадьба, як каже моя мама, і є їдея конкурсу кухонних приналежностей, то можна улаштувати одразу два: перший - чисто кулінарний (той, що "І голкою, і ложкою"), другий - безпосередньо рукодільних дрібничок чи не зовсім дрібничок на поварсько-кулінарно-кухонну тему
Полтава, Огнівка
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2011-06-12, 8:45 PM | Повідомлення # 124 |
маніяк графічних ліній
| Ксенія, ви і ваша мама - геніальні. Зараз же пишу умови...
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Ксенія | Дата: Неділя, 2011-06-12, 9:23 PM | Повідомлення # 125 |
побратим
| Bullet, тоді треба думати назву рукодільно-кулінарного конкурсу?
Полтава, Огнівка
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2011-06-12, 11:58 PM | Повідомлення # 126 |
маніяк графічних ліній
| Дівчатонька... я ридаю!!! Написала в блокноті повністю всі умови конкурса і таку красиву легенду (боюсь, не зумію повторити, так дотепно було..), підготувала картинку для конкурса, і вже почала зберігати текстовий файлик з умовами аж раптом ХРЯСЬ! - вирубили електрику (у нас була злива і град).
:((( я в пєчалі. Пішла писати по новій...
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2011-06-13, 0:28 AM | Повідомлення # 127 |
Мудра людина
| Quote (Ксенія) Я ж серйозно філософ, дипломований Це дуже серьйозно... Quote (Bullet) підготувала картинку для конкурса, і вже почала зберігати текстовий файлик з умовами аж раптом ХРЯСЬ! Пошукайте в Recent documents. Туди автоматично зберігається! І не смутіться, в Вас не на один опис гумору вистачить!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-06-13, 2:15 AM | Повідомлення # 128 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Oленка) Пошукайте в Recent documents. Туди автоматично зберігається! І не смутіться, в Вас не на один опис гумору вистачить! Notepad не має автоматичного збереження : ))))
|
|
| |
Ксенія | Дата: Понеділок, 2011-06-13, 1:48 PM | Повідомлення # 129 |
побратим
| Quote (Bullet) Дівчатонька... я ридаю!!! Написала в блокноті повністю всі умови конкурса і таку красиву легенду (боюсь, не зумію повторити, так дотепно було..), підготувала картинку для конкурса, і вже почала зберігати текстовий файлик з умовами аж раптом ХРЯСЬ! - вирубили електрику (у нас була злива і град). Ось саме тому в мене на моєму Ворді стоїть автозберігання кожної хвилини - а то були такі ж сумні прецеденти. Нічого, Лізо, напишете ще краще!(А у нас теж зливи четвертий день, а ще п'ять днів тому проводили молебні на дощ - бо посуха була, все горіло).
Полтава, Огнівка
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2011-06-13, 2:05 PM | Повідомлення # 130 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Дівчатонька... я ридаю!!! Написала в блокноті повністю всі умови конкурса і таку красиву легенду (боюсь, не зумію повторити, так дотепно було..), підготувала картинку для конкурса, і вже почала зберігати текстовий файлик з умовами аж раптом ХРЯСЬ! - вирубили електрику (у нас була злива і град). Попробуйте купити UPS - аккумулятор на комп. навіть самий слабенький тримає 10хв після вимкнення живлення, можна встигнути зберегти інформацію і корректно вимкнути комп'ютер
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-06-13, 4:26 PM | Повідомлення # 131 |
маніяк графічних ліній
| Quote (lady-v) Попробуйте купити UPS - аккумулятор на комп. навіть самий слабенький тримає 10хв після вимкнення живлення, можна встигнути зберегти інформацію і корректно вимкнути комп'ютер ото ж.. економлю не на тому, на чому треба ))))
Умови прописані, пишу легенду. Попередньо сповіщаю: конкурс має дві номінації: вишивки на кухонн0-харчову тематику та вишиті кухонні аксесуари. До аксесуарів обов"язковою умовою є додавання рецепту.
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-06-13, 4:40 PM | Повідомлення # 132 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Умови прописані, пишу легенду. Анонс прийнято, чекаємо на конкурс)))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Українка | Дата: Понеділок, 2011-06-13, 5:02 PM | Повідомлення # 133 |
Активіст форума
| Quote (Bullet) Умови прописані, пишу легенду. Попередньо сповіщаю: конкурс має дві номінації: вишивки на кухонн0-харчову тематику та вишиті кухонні аксесуари. До аксесуарів обов"язковою умовою є додавання рецепту. то я щось не так зрозуміла з самого початку?Я думала-конкурс рецептів без вишивки окремо: Quote (Bullet) ми можемо погратись і провести конкурс смачних рецептів (з фотографіями і описами!) та конкурс вишивки на кухонну тематику ?
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
Повідомлення відредагував Українка - Понеділок, 2011-06-13, 5:06 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-06-13, 8:49 PM | Повідомлення # 134 |
маніяк графічних ліній
| Українка, все трошки пізніше Дочекайтесь оголошення умов конкурса.
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2011-06-13, 8:51 PM | Повідомлення # 135 |
Мудра людина
| Українка, я так здогадуюся, що певно буде і вишивка і куховарські рецепти і декорування столу...?
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-06-13, 9:14 PM | Повідомлення # 136 |
Мудра людина
| Додаю зразу приз -- диск з фото з екскурсії Шевченковими місцями (Пархомівка, Моринці, Тарасова гора та ін.), 2011 р.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-06-14, 0:07 AM | Повідомлення # 137 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) Додаю зразу приз -- диск з фото з екскурсії Шевченковими місцями (Пархомівка, Моринці, Тарасова гора та ін.), 2011 р. дякую!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-06-14, 0:21 AM | Повідомлення # 138 |
маніяк графічних ліній
| Літній конкурс вишивки і рецептів “На Вишиванці вміють готувати” Легенда: Жила собі у Світі Чарівна Пані, повернута на вишивці. Кожен, хто трапляв до неї в дім, одразу розумів, чим займається Чарівна Пані у вільний час. Всі кімнати будинку були прикрашені вишивкою у той чи інший спосіб. Кухня Чарівної Пані, повернутої на вишивці, теж була оздоблена вишивкою, будь то замережані фіранки на вікні, чи казковий вишитий хрестиком натюрморт з кавою на стіні, чи занизані рушнички, чи гаптовані прихватки... Пригощала гостей Чарівна Пані теж з фантазією: на стіл виставлялись різноманітні вишиті картини і картинки гарненько вишитих страв, що виглядали так смачно, аж хотілось їх нюхати і кусати. Не біда, що замість муки була канва, а яйця та масло заміняло муліне...
Завдання: Перетвори цього літа свою кухню на дім Чарівної Пані, повернутої на вишивці.
Номінації: 1. “І голкою і ложкою” . (до 30.07.2011) - вишиті аксесуари для кухні, як кухонне приладдя, так і кухонний одяг, прихватки, підставки, серветки, скатертини тощо. 2. “Смачна фантазія” (до 30.08.2011) - вишиті картини на кухонно-харчову тематику. Додатковий нюанс: до кожної поданої роботи обов'язково потрібно подати смачний рецепт і фото приготованого продукта. Нюанс №2: кожна конкурсна робота, що буде виконана в традиційній український техніці вишивання і/або міститиме цілком або фрагментарно українські елементи (традиційний рисунок тощо) в момент початку голосування отримає по 1 голосу додатково (так звана "фора").
Строки: “І голкою і ложкою” - прийом робіт до 30 липня 2011 р включно. “Смачна фантазія” - прийом робіт до 30 серпня 2011 р включно.
Умови участі: до конкурса приймаються роботи зареєстрованих форумчан http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/ з будь-якою кількістю дописів. робота може бути показана де завгодно в мережі
Умови подання листів з роботами: - кожна робота подається окремим листом - кількість робіт від одного учасника необмежена - в темі листа вказати “На Вишиванці вміють готувати”+ свій нікнейм на форумі - розміри фотографій мінімум 500 , максимум 1000 пікселів по більшій стороні - на фотографії — жодних написів, дат, нікнеймів, прізвищ - кожна прийнята робота отримає підтвердження від координатора конкурса - в лист додати опис роботи (матеріали, техніки, розміри, можна - легенду роботи) - листи надсилати на elisa@ukr.net до 15 (конкурс 1) і до 30 липня (конкурс 2).
Координатор конкурсів Bullet / elisa@ukr.net , icq 341 23 11 02
Спонсори конкурсів:
е-магазини та
* В кожній номінації визначатиметься ОДНА робота від спонсорів та додатково ОДНА робота глядацьких симпатій.
* Будь-хто з форумчан може взяти участь у формуванні призів глядацьких симпатій від свого імені, яке буде оголошено в момент узгодження умов надання приза з координатором конкурса.
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-06-14, 0:41 AM | Повідомлення # 139 |
маніяк графічних ліній
| https://spreadsheets.google.com/ тут оновлена таблиця конкурсів.
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-06-15, 2:17 AM | Повідомлення # 140 |
маніяк графічних ліній
| тема кулінарно-вишивального конкурса
Не бачу великого захоплення, щось не так?
|
|
| |