Конкурси на 2011 рік
|
|
Oленка | Дата: Понеділок, 2011-12-05, 1:38 AM | Повідомлення # 221 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Якщо за цей конкурс ніхто не взявся - я берусь Ялинкові прикраси (вишиті, рукотворні) Можна уже створити темку, і я викладу умови і все таке інше. Але мені здається що цей розділ став підрозділом у Конкурс «Вишите Різдво по-українськи»
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
Повідомлення відредагував Oленка - Понеділок, 2011-12-05, 1:50 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-12-05, 1:52 AM | Повідомлення # 222 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Oленка, беріться, Олю! А щодо різдвяного конкурса, то там є дуже велике обмеження: саме там має бути все в етно стилі! А ви можете провести конкурс просто вишитих чи іншозроблених ялинкових прикрас, з дідами морозам, з паєтками та інше... Якщо хочете, звісно:)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2011-12-05, 1:59 AM | Повідомлення # 223 |
Мудра людина
| Берусь!!! Створюємо темку, Будь ласка. МОжна розширити і дотати єлементи Різдвяно-Новорічного декору?
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-12-05, 2:25 AM | Повідомлення # 224 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Oленка) дотати єлементи Різдвяно-Новорічного декору? декором інтерьєру у нас щороку займається носікната (Пташинська Ната), ви вже з нею полистуйтесь в приваті і домовтесь). Я вам зараз відкрию тему і дам лінк на неї вам в приват, а ви одразу напишете туди умови конкурса Дякую за допомогу з конкурсами!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2012-09-02, 4:00 PM | Повідомлення # 225 |
Мудра людина
| Дівчата, традиційний рушниковий підсумок року я цього разу ще проведу, а з наступного року, прошу, визначайтесь, хто підхопить від мене естафету проведення конкурсу сорочок (середина року) і конкурсу рушників (грудень). Дякую!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2012-09-02, 7:37 PM | Повідомлення # 226 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) Дівчата, традиційний рушниковий підсумок року я цього разу ще проведу, а з наступного року, прошу, визначайтесь, хто підхопить від мене естафету проведення конкурсу сорочок (середина року) і конкурсу рушників (грудень). Дякую! Як ніхто не підхопить, то підхоплю я, не залишу тебе на "розтерзання" конкурсантам ; ) Але сподіваюсь, що хтось відгункеться!
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2012-09-02, 8:19 PM | Повідомлення # 227 |
Мудра людина
| Ну, ще вдосталь часу. А звичка вишивати велику річ хоча б раз на рік вже мала сформуватись у форумчан)))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2012-09-02, 10:07 PM | Повідомлення # 228 |
Мудра людина
| Щойно побачила,що пишу в 2011 рік))), але прошу тут поставити кнопку рушникового конкурсу 2012 в шапку форума!
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2012-09-02, 10:21 PM | Повідомлення # 229 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) але прошу тут поставити кнопку рушникового конкурсу 2012 в шапку форума! я сама в це невірю, але я прочитала і ОДРАЗУ виконала :))))
|
|
| |