Конкурси на 2011 рік
|
|
Via | Дата: Неділя, 2011-07-10, 3:40 PM | Повідомлення # 181 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Дійсно - добре, стільки всього цікавого запланувала. Bullet, а конкурс "Вирізування" закінчився давно - може знімете банер?
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2011-07-10, 3:42 PM | Повідомлення # 182 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Via) Bullet, а конкурс "Вирізування" закінчився давно - може знімете банер? нехай повисить, він і не дає нам забути, що артіль існує, і підтримує табличку банерів, щоб не розбіглись
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2011-07-10, 4:21 PM | Повідомлення # 183 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) він і не дає нам забути Еге ж, не можна забувати те, що працює.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
sjana_if | Дата: Неділя, 2011-07-10, 9:53 PM | Повідомлення # 184 |
мешканець сайту
| Ви такі молодці! Стільки конкурсів! Правда, я вже цілковито втратила орієнтацію щодо того, в якому саме конкурсі брати участь (бо у всіх - нереально)
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2011-07-10, 11:08 PM | Повідомлення # 185 |
Мудра людина
| Quote (Tana) Виявляється, що й підпис мало хто читає... Я саме тому що читала, і написала своє повідомлення! Мені не хотілось щоб "життєві тормоза" впливали на Ваші творчі плани!Додано (2011-07-10, 11:08 PM) ---------------------------------------------
Quote (Bullet) він і не дає нам забути, що артіль існує А давайте цей конкурс теж що річним зробимо, будь ласка якщо можна!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2011-07-10, 11:52 PM | Повідомлення # 186 |
маніяк графічних ліній
| Oленка, "артіль" - це щомісячний проект, просто зараз ніхто не проявляє бажання навчати якійсь з традиційних технік, а я сама не володію жодною...
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2011-07-11, 0:04 AM | Повідомлення # 187 |
Мудра людина
| Я не про артіль, я саме про конкурс на вирізування!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-07-11, 1:47 AM | Повідомлення # 188 |
маніяк графічних ліній
| Oленка, відбулось непорозуміння Було би кому проводити і призи надавати - будь-який конкурс має право бути, Оля, ми подумєамо над цим!
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2011-07-11, 10:06 AM | Повідомлення # 189 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) ми подумєамо над цим! Будь ласка подумайте!
|
|
| |
Тетяна | Дата: Вівторок, 2011-07-12, 1:02 PM | Повідомлення # 190 |
Активіст форума
| Ну дівчата, з вами таки не заскучаєш! Ще з весни готуюсь потихеньку до конкурсу серветок-доріжок-скатертин, рушнички вишиваю, а тут раптом ще стільки привабливого! І будиночок, і кухонні дрібнички - аж не знаю, за що й хапатися! Якщо врахувати ще й основну роботу і сезонні літні клопоти, пора таки шукати той знаменитий "розтягувач доби"... Оце молодці, навіть мої ліньки розворушили! Спасибі всім, хто вигадував і береться проводити всі конкурси! О, а ще ж забула згадати торбинки... Рятуйте, людоньки, бо сім"я таки постраждає... А швидше робота...
Повідомлення відредагував Тетяна - Вівторок, 2011-07-12, 1:04 PM |
|
| |
Ролічок | Дата: Вівторок, 2011-07-12, 1:14 PM | Повідомлення # 191 |
Мудра людина
| Тетяна, коли хобі заважає роботі - пора змінювати роботу
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-07-12, 1:24 PM | Повідомлення # 192 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Тетяна) , а тут раптом ще стільки привабливого! І будиночок, і кухонні дрібнички - аж не знаю, за що й хапатися! Якщо врахувати ще й основну роботу і сезонні літні клопоти, пора таки шукати той знаменитий "розтягувач доби". Насправді, хочу щоб всі зрозуміли: конкурсів багато не тому, що нам нема роботи (організаторам конкурсів), а ому, що хочемо охопити більшу аудиторію читачів сайта. Щоб кожен зміг здійснити своє бажання стати переможцем чи бодай учасником конкурса! Бо одному важко вишивати двометрову скатертину чи весільний рушник, а інший думає: чи варто сідати за вишивку листівочки?
У нас всіх різний рівень вмінь, різний досвід... Саме тому так багато конкурсів: щоб кожен міг взяти участь, і не соромився
|
|
| |
Тетяна | Дата: Вівторок, 2011-07-12, 2:20 PM | Повідомлення # 193 |
Активіст форума
| Quote (Bullet) Саме тому так багато конкурсів І я тільки за! І дуже вдячна, бо це - приємна творча сторона нашого життя, яка допомагає пережити все інше.
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2011-07-12, 6:44 PM | Повідомлення # 194 |
Мудра людина
| Quote (Ролічок) коли хобі заважає роботі - пора змінювати роботу : Quote (Bullet) Насправді, хочу щоб всі зрозуміли: конкурсів багато не тому, що нам нема роботи (організаторам конкурсів), Молодці! Дякуємо за ваш час і бажанння Quote (Bullet) охопити більшу аудиторію читачів сайта Quote (Тетяна) І я тільки за! І дуже вдячна, бо це - приємна творча сторона нашого життя, яка допомагає пережити все інше. Вишивання для виживання!!!
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-07-12, 7:27 PM | Повідомлення # 195 |
Мудра людина
| Quote (Oленка) Вишивання для виживання!!! Гасло!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Jasjka | Дата: П`ятниця, 2011-08-26, 10:19 AM | Повідомлення # 196 |
Мудра людина
| Уже підходить час для відкривання теми з мініатюрного вишивання Хочу уточнити з назвою, попередне обговорення,"Вишивання - консервування",як вам така назва?
Творча майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2011-08-26, 10:50 AM | Повідомлення # 197 |
Мудра людина
| Jasjka, годиться! Давай текст. Чи як тобі допомогти?
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2011-08-26, 12:42 PM | Повідомлення # 198 |
Мудра людина
| Дівчатка, про це рано говорити. але... ми ж проводимо Новорічно-різдвяний конкурс? Можна, він буде мій, як і торік? Щиро вдячна буду за ідеї для його проведення. Що це має бути- мініатюри, ялинкові іграшки, різдвяні панчішки, ялинкові прикраси... Як ви гадаєте? Діліться.
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2011-08-26, 1:19 PM | Повідомлення # 199 |
Мудра людина
| Quote (Сестра_Юлія) Щиро вдячна буду за ідеї для його проведення Дякую, звісно, проводь! Особисто я "за" 1) іграшки(вони ж ялинкові прикраси і мініатюри,я так розумію, щось мікроскопічне)), щоб можна було подарувати і на ялинку повісити не один рік, сюди ж, напевно, символ року);2)листівки під питанням, але вони окрема тема завжди і завжди чисельна; 3)новорічний декор від скатерок, декору свічок, віночків до... сервірування столу . Я загалом за те, щоб умови були жорсткі, а номінації тематичніі з року в рік відрізнялися (щоб цікавіш робити було). Наприклад, якщо листівки, то можна задати тему -- обов'язкове зображення ялинки; якщо іграшки, то бажане використання української тематики, щось або з розписом, або глиняне, або вишите тощо. Перепрошую за сумбур, але ідей в мене завжди повна хата)))
|
|
| |
Jasjka | Дата: П`ятниця, 2011-08-26, 4:35 PM | Повідомлення # 200 |
Мудра людина
| Quote (Tana) Наприклад, якщо листівки, то можна задати тему -- обов'язкове зображення ялинки; якщо іграшки, то бажане використання української тематики, щось або з розписом, або глиняне, або вишите тощо. І я про те саме Підтримую! Tana, а цей текс що був зверху підходить?
Творча майстерня
|
|
| |