Конкурси на 2010 р.
|
|
Bullet | Дата: Неділя, 2010-01-03, 6:56 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Пропоную почати обговорювати бажані вами конкурси на 2010 рік. Серед уже існуючих конкурсів: 2010 рік минулі: Конкурс вишитих сорочок, (координатор Tana, (закінчено) Великодній конкурс 2011, завершено [color=gray]Конкурс вишивок для дітей(кінцевий строк здачі фото - 15 травня,окрім вишиванок і льоль, координатор конкурса - Bullet - завершено Конкурс "Закладинка школярику" - вересень 2010 - координатор Tana - завершено діючі: Конкурс етнічної сумки - до 1 листопада 2010, координатор - Bullet Конкурс вишитого рушника (координатор Tana, грудень 2010) Конкурс листівок *Символ року* - до 28 грудня, координатор Jasjka Конкурс новорічної мініатюри - координатор - Сестра_Юлія Вишита Різдвяно-новорічна мініатюра - (Сестра_Юлія) - Декор приміщення до Різдвяних свят - (nosiknata) Щомісячна гра "Палітра". Координатор Bullet Щомісячна гра "Вишиваємо артіллю"- координатор Bullet Парад зимових рукоділь 2009-2010 - nosiknata ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 2011 рік: Конкурс Різдвяної вишивки - до сер. січня 2011 координатор - ??? Конкурс вишитої подушки - до лютого 2011, координатор - Tana Великодній конкурс - березень - квітень 2011 року, координатор в розшуку Конкурс вишитої сорочки (майстрині - для себе!) - квітень 2011, координатор Tana конкурс дитячих іграшок - *** 2011, координатор Shtynka ___________________________________ Червоним виділено повноцінні проекти, що не вимагають доопрацювання. Ви можете впевнено працювати над ними. Синім виділено конкурси, які гарантовано пройдуть, але ще потребують доповнень і організації. Сірим відзначено конкурси, що вже відбулись. Чекаю на ваші додаткові пропозиції. Питання призового фонду потрошку вирішується в позитивну сторону;) _______________________________________________ Календар конкурсів і гор на 2011 рік (календарна сітка)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Jasjka | Дата: Вівторок, 2010-11-09, 10:19 PM | Повідомлення # 81 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Я можу помогти nosiknata, з конкурсами!!!Що її розгрузити
Творча майстерня
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-11-09, 10:35 PM | Повідомлення # 83 |
маніяк графічних ліній
| Jasjka, ви таку активність проявляєте, аж страшно ))) Jasjka, у нас уже є кнкурс новорічних мініатюр, я писала про це вже багато разів
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
nosiknata | Дата: Вівторок, 2010-11-09, 11:57 PM | Повідомлення # 85 |
Мудра людина
| Давайте розкладемо все по поличках 1. "Новорічна мініатюра" - все, що влазить до 3літрової банки)))) Координатор :Jasjka Терміни прийому робіт: до 19 грудня вважаю замало, бо дехто вишиватиме наприклад прикраси на ялинку до 1 січня. Оптимальна дата на мою думку - 28 грудня (кінець прийому робіт). І в перших числах січня - голосування. Мініатюри можуть бути з будь-яким сюжетом - зайці, діди Морози, сніжинки,Ісусик, ангели, головне, щоб це було щось маленьке. Чи входять у цю тему листівки - на роздуми координатора і спільноти. 2. Конкурс "Різдвяна вишивка" - все крім мініатюрних робіт, що стосується теми РІЗДВО - картини, панно, доріжки. Координатор: Сестра_Юлія. Терміни прийому робіт: до 10 січня ( або як Юля скаже) 3. Конкурс "Декор приміщень до зимових свят" прошу залишити мені. Терміни і правила конкурсу не змінні, оголошу їх при відкритті теми. По-моєму так буде нормально і зрозуміло. Чекатиму на дописи адміна сайту і жителів нашого форуму, для яких, власне, це все робиться!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2010-11-10, 0:06 AM | Повідомлення # 86 |
Мудра людина
| Дівчата віддайте мені " Великодній конкурс".НУ БУДЬ-ЛАСКА! !!! пліз!!! Думаю з " Мініатюрами" треба зробити якраз до 28 грудня! В самий раз !Не пізніше і ні швидше! Моя думка!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
Повідомлення відредагував Dmutrik09 - Середа, 2010-11-10, 0:08 AM |
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-11-10, 8:50 AM | Повідомлення # 87 |
Мудра людина
| Quote (nosiknata) "Новорічна мініатюра" - все, що влазить до 3літрової банки Прекрасний опис-обмеження,запам'ятаэться легко і надовго. З уси іншим теж згода.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2010-11-10, 12:06 PM | Повідомлення # 88 |
Мудра людина
| nosiknata, дякую. що поділилася конкурсом! А "Символ року"??? Я б залюбки... Чи це вже нецікаво - вишивати котиків і кроликів? и, мо, є серед нас вишивальні котомани?
Повідомлення відредагував Сестра_Юлія - Середа, 2010-11-10, 12:09 PM |
|
| |
nosiknata | Дата: Середа, 2010-11-10, 12:43 PM | Повідомлення # 89 |
Мудра людина
| Юля, думаю всі котомани легко влізуть в 3-літрову банку!)))Тобто підійдуть до "Мніатюр". Мені все рівно "не світить" вишити мега кота чи кроля у вигляді картини чи скатертини - багато роботи, а от з прикрасами на ялинку можна погратись, тим більше тема про котики у нас вже є Думається три номінації на Новорічні конкурси - цілком прийнятно, і не обтяжливо для жителів форуму, встигаєш розрахувати свої можливості і час.
|
|
| |
Jasjka | Дата: Середа, 2010-11-10, 2:31 PM | Повідомлення # 90 |
Мудра людина
| Quote (nosiknata) Терміни прийому робіт: до 19 грудня вважаю замало, бо дехто вишиватиме наприклад прикраси на ялинку до 1 січня. Оптимальна дата на мою думку - 28 грудня (кінець прийому робіт). я за те щоб мені прислали схеми на затвердження,щоб вони не повторялись,даю 2 тижні,і аж тоді старт-можна починати вишивати до 29 грудня.А голосування з 1 січня,чи навіть з 30 грудня.Коли я можу відкрити тему?Назва "Свято наближається..."Листівки вишивати не будемо,це можна зробити окремий конкурс-весняний.Або дозволити не оформляти в натуральні рамку,а у вітрульно,а потім вишивку оформлити у листівку для себе
Творча майстерня
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2010-11-10, 8:34 PM | Повідомлення # 91 |
Мудра людина
| Quote (Jasjka) я за те щоб мені прислали схеми на затвердження,щоб вони не повторялись думаю, це зайве Quote (Jasjka) Листівки вишивати не будемо,це можна зробити окремий конкурс-весняний шкода, листівки - чудове застосування мініатюрок...
Моя майстерня
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2010-11-10, 8:37 PM | Повідомлення # 92 |
Мудра людина
| І ще одне - може, зробимо окрему номінацію ялинкових прикрас? Чи буде вкупі з мініатюрами? Координування можу взяти на себе.
Моя майстерня
|
|
| |
Jasjka | Дата: Середа, 2010-11-10, 9:44 PM | Повідомлення # 93 |
Мудра людина
| Quote (shtynka) думаю, це зайве А чому зайве? Це буде проба,не сподобається,більше не буде...
Творча майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-11-10, 10:09 PM | Повідомлення # 94 |
маніяк графічних ліній
| бббрррр... мене шось трошки вже тіпає : ))))) Дівчата, не посваріться :)* Quote (Jasjka) Шукала новорічні мініатюри,але вони уже страрі,чи це продовження Мар"яно, читай перше повідомлення теми, що видніється на всіх сторінках.. Так-так, я бачу, вже все почали розкладати по поличках. Зараз оздоровлений адмін стане знов злим і сурйозним і понакладає на кожного по одному конкурсу :))) Мар"яно, зараз і тобі дістанеться конкурс. Підсумовємо: Конкурс новорічної мініатюри: Номінації: (одна номінація = один координатор) - Символ року (Jasjka) - Вишита Різдвян0-новорічна мініатюра (Сестра_Юлія) - Декор приміщення до Різдвяних свят (nosiknata) - Невишиті прикраси або Новорічні прикраси або Українські традиційні прикраси (соломка, ткання, бісер, розпис тощо) (???) Jasjka, обирай з двох номінацій Гаразд? -
Повідомлення відредагував Bullet - Середа, 2010-11-10, 10:51 PM |
|
| |
Jasjka | Дата: Середа, 2010-11-10, 10:12 PM | Повідомлення # 95 |
Мудра людина
| Я тоді за символ року.Який розмір роботи?Строки проведення?
Творча майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-11-10, 10:50 PM | Повідомлення # 96 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Jasjka) Я тоді за символ року.Який розмір роботи?Строки проведення? мені здається, треба буде це вирішувати по факту отримання більшості конкурсних робіт. Наприклад, даєш строки в місяць, прикладом, дедлайн - 27 грудня, а оголошення голосування 28-го. Матимеш добу, щоб придумати щось чи передати якісь роботи в інший конкурс (і таке буває)))) Пропоную конкурс оголосити 30-го чи 31-го грудня. До речі, конкурс вишитої мініатюри вже зловив один приз від спонсора Інтрига, але книжечка класна, я вже встигла полистати, і вже хочу виграти її
|
|
| |
Jasjka | Дата: Середа, 2010-11-10, 11:00 PM | Повідомлення # 97 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) книжечка класна, СУПЕР!!!!!!! Quote (Bullet) треба буде це вирішувати по факту отримання більшості конкурсних робіт Я думала ввести етапи,щоб всі бачили,що вишивається зараз.Якщо у вас так заведено,тоді так.Як учасники будуть знати,що я веду конкурс?Якщо тема буде відкрита пізніше.
Творча майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-11-10, 11:41 PM | Повідомлення # 98 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Jasjka) Як учасники будуть знати,що я веду конкурс?Якщо тема буде відкрита пізніше. я дуже стомиоась, відкриватиму все завтра вночі чи в п"ятницю зранку але ви модератор - відкривайте. Але будьте впевнені в тому, ЩО там напишете. Щоб уже максимально без змін.
|
|
| |
nosiknata | Дата: Четвер, 2010-11-11, 1:07 AM | Повідомлення # 99 |
Мудра людина
| Quote (Jasjka) Листівки вишивати не будемо,це можна зробити окремий конкурс-весняний Навіщо конкурс весняний, якщо конкурсна тема - новорічна?? Чи нам прийдеться вибирати між Ісусиком з ангелами і цифрою 8??? Quote (Jasjka) я за те щоб мені прислали схеми на затвердження,щоб вони не повторялись Слово "творчість" якось можна тут застосувати??!! Quote (Jasjka) Як учасники будуть знати,що я веду конкурс Ви щось курили??? Quote (Jasjka) Якщо тема буде відкрита пізніше. Та хоч першого січня!!! Якщо хтось вже вишиває картину з зайчиком чи котом, то яка різниця в який день ЛИСТОПАДА буде відкрита конкурсна тема - він або встигне її вишити до 30 грудня, або не прийме участь у конкурсі взагалі!! Пробачте, але ви наново винаходите колесо - це все у нас уже було, і з успіхом завершилось. Навіть тема є окрема "Новорічні конкурси". Деякі номінації відпали, деякі додалися, але навіщо все так ускладнювати!!!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2010-11-11, 1:44 AM | Повідомлення # 100 |
Мудра людина
| nosiknata, повністю підтримую. Quote (nosiknata) Думається три номінації на Новорічні конкурси
|
|
| |