2011 рік: Конкурс Різдвяної вишивки - до сер. січня 2011 координатор - ???
Конкурс вишитої подушки - до лютого 2011, координатор - Tana
Великодній конкурс - березень - квітень 2011 року, координатор в розшуку
Конкурс вишитої сорочки (майстрині - для себе!) - квітень 2011, координатор Tana
конкурс дитячих іграшок - *** 2011, координатор Shtynka ___________________________________ Червоним виділено повноцінні проекти, що не вимагають доопрацювання. Ви можете впевнено працювати над ними. Синім виділено конкурси, які гарантовано пройдуть, але ще потребують доповнень і організації. Сірим відзначено конкурси, що вже відбулись.
Чекаю на ваші додаткові пропозиції. Питання призового фонду потрошку вирішується в позитивну сторону;)
визріла думка про подушковий конкурс. Прошу допомогти мені визначитись із строками проведення цього конкурса. На вишивання подушки вистачить ТРИ місяці чи давати більше? Прошу досвічених подушковишивальщиць відповісти. Бо я ще жодної подушки не вишила. Хіба що манюню зовсім, і тут 2 місяці мучила ))) Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Про подушковий конкурс. Вишити зайчика на наволочці можна і за пару вечорів; в вишити-зашити кожну клітинку полотна 40х40 треба трішки більше часу. Але цілком можливо за 3 місяці.
Про конкурс сумочок. Можу скласти оголошення і долучитися до призоутворення; якщо провести, то зможу, але пізніше (девіз: більше трьох конкурсів в мох пошті не збиратись!)
Tana, у нас не 2 модератори Та і просто активні форумчанки з досвідом могли би долучитись до проведення конкурсів. Я б сказала, що девіз форуму нашого *Не більше ОДНОГО конкурса одночасно в моїй поштовій скринці*
А щодо призоутворення в сумковому конкурсі - обраєжаєш! Мені сам Бог велів!
Подушки: буде розбивка номінацій, серед них сучасні подушки і подушки традиційно українські.
Tana, дякую за прекрасний приз (цінний!) і за похвалу моїх виробів Таня, поки ніхто не збирається братись за конкурс, я підбираю призи для інших. Пишу про це "вголос", а не в асі, щоб інші долучались до обговорення і призів, і конкурсів.
Ітак, нові пропозиції: конкурс подушок вишитих/традиційна українська подушка і осучаснена українська вишивка, тобто взори повинні нагадувати хоча би слов"янські, традиційні подушки в одну номінацію, осучаснені іншими швами, аплікацією, батіком - в іншу/ примітка: довгостроковий, бл. трьох місяців.
конкурс етнічних торбинок/вишиті окремо, ткані окремо, інші стилі окремо, головна вимога - сумка має говорити про слов"янське коріння/ Прим. Довгостроковий, бл. двох місяців.
До 1 грудня пропоную винести окремим конкурсом "Вишиті ялинкові прикраси", тому що (судячи з позафорумівського обговорення) їх може бути дуже багато і окремою номінацією його буде важко провести, та і координаторам, і учасникам так легше. І не треба бути монстром від вишивання, щоб вишити іграшку на ялинку. Можливе розділення на дитячі і дорослі роботи. Прим: короткостроковий: оголосити 1 листопада, підбити підсумки з 1 по 10 грудня.
Текст "вголос". Конкурс сумочок-тайстрочок-торбинок-етноклатчів
Всім пропонуємо зробити приємні і корисні рукодільні речі -- маленькі сумочки -- швидкий, потрібний, ексклюзивний і модний подарунок.
Умови конкурсу: Приймаються роботи від зареєстрованих форумчан з ____-по________ року на е-mail _____________ . Назва листа "конкурс сумочок". В листі має бути вказано Ваш нік на форумі, назва виробу, його опис (техніка виконання, розміри та ін. в довільній формі) і вкладені 1-3(!) фото вагою не більше 500кб без жодного авторського підпису. Бажано, щоб до початку конкурсу робота не фігурувала в інших рукодільних спільнотах в мережі. Кількість конкурсних робіт від однієї людини -- необмежена, але надсилайте кожий виріб в окремому листі. Переможця конкурсу буде обрано шляхом голосування.
Приймаються до конкусу вишиті подушки і/або наволочки на подушки, декоративні та призначенні для активного користування, подушки-думочки. Номінації: 1) вишивка хрестиком (переважає одна ця техніка); 2) вишивка народна, нехрестикова (рахункова та художня гладь, низинка, мережки та ін. -- допустимі всі народні шви та техніки); 3) печворк, аплікація, вишивка стрічками , машинна вишивка та ін. з обов'язковим використанням вишивки як елементу оформлення. Вітається застосування народних схем, орнаментів у вишивці. Найповніше і найцікавіше описана робота буде відзначена окремим призом. Приймаються роботи від зареєстрованих форумчан з ____-по________ року на е-mail _____________ . Назва листа "конкурс вишитих подушок". В листі має бути вказано Ваш нік на форумі, назва виробу, його опис (техніка виконання, розміри та ін. в довільній формі) і вкладені 1-2(!) фото вагою не більше 500кб без жодного авторського підпису. Бажано, щоб до початку конкурсу робота не фігурувала в інших рукодільних спільнотах в мережі. Кількість конкурсних робіт від однієї людини -- необмежена, але надсилайте кожий виріб в окремому листі. Переможця конкурсу буде обрано шляхом голосування.
3) печворк, аплікація, вишивка стрічками , машинна вишивка та ін. варіанти оформлення.
+ додай " та інші техніки з обов'язковим використанням вишивки як елементу оформлення*
А то конкурс все-таки ВИШИТОЇ подушки. Є така зручна техніка клаптикового шиття, крейзі печворк (шалений клаптик), що декорується вишивками дуже сильно. Якщо Цвєтана чи ще хтось таке покажуть - буде цікаво!
Конкурс новорічної мініатюри Конкурс Різдвяної вишивки Ці два конкурси координувати можу я. Пропоную наступне: 1. Визначитись з термінами і з кількістю номінацій , оскільки свята стартують 19, 24 грудня , 1, 7,14 січня - з.......по...... 2. Наполягаю на номінації "Новорічний та Різдвяний декор помешкання" бо завжди є чому повчитись і на що подивитись у наших газдинь! 3. Чи будемо брати до участі в конкурсах (крім декору!) роботи НЕ ВИШИТІ, як то - дукупаж, соломка, плетіння, орігамі? Чекаю на ваші пропозиції.
і. ще одне, складається враження що із зареєстрованих більше 2000 учасників форуму участь у конкурсах беруть 10-20 чоловік - АГОВ!!! НОВАЧКИ!!!ВИШИВАЛЬНИЦІ!!! - виходьте з підпілля і показуйте на що ви здатні!!! Я скоро без підписів буду відрізняти роботи - де Лесина де Лізи де Людмили а де Тані нє, ну я серйозно!!!У нас тут встигають дітей народжувати і заміж виходити в проміжках між вишиванням а ви, пробачте,"морозитесь"!!!
2. Наполягаю на номінації "Новорічний та Різдвяний декор помешкання" бо завжди є чому повчитись і на що подивитись у наших газдинь!
Дывчатонька, у нас кожне голосування в кожный окремый номынацыъ - це все одно окрема тема. Пропоную мыныатюру провести вг грудны, а декор столу - в сычны!
ой, перепрошую за мову.
Quote (nosiknata)
1. Визначитись з термінами і з кількістю номінацій , оскільки свята стартують 19, 24 грудня , 1, 7,14 січня - з.......по......
Моє юачення (сприймаю любі критики): а) новорічна мініатюра: не знаю, чи варто розбивати на номінації взагалі, може хось уявляє - поділіться Мініатюрнимй розмір лише треба уточнити. Це має бути до якоїсь кількості хрестиків. Наприклад, до 50 хрестиків по найкоротшій стороні (я прикладом лише))) б) Різдвяна вишивка: тут точно треба ділити на різні номінації: - релігійна тематика - новорічна тематика -подарункова тематика (наші вишиті подарунки спеціально для дарування на новий рік - "Святий Миколай" - декоративна вишивка. Сюди при бажанні можна вмістити всяких дідів морозів, ялинкові прикраси, мішечки для подарунків тощо)
Quote (nosiknata)
3. Чи будемо брати до участі в конкурсах (крім декору!) роботи НЕ ВИШИТІ, як то - дукупаж, соломка, плетіння, орігамі? Чекаю на ваші пропозиції.
гадаю, можна приймати такі роботи, АЛЕ обов"язково з інтеграцією вишивки. Серветки можуть бути з українським орнаментом, соломка - то наше і так рідне. Просто такі невишиті роботи пропоную обдаровувати призами трошки меншими, ніж переможця вишитої роботи. Пояснюю чому така різниця: ми форум, що пропагує етнічну вишивку, а інші ручні роботи - теж добре, та все ж не так класно, як вишите.
Декор приміщення на Різдво та Новий Рік (не всі форумчани релігійні) - тут мені бачиться наступне: - Різдвяний стіл (кулінарні вишуканства + декор самого столу, чи лише одне з цих двох) - Декор інтер"єру (як ми завжди проводимо: фото кімнати чи кімнат з кількох ракурсів) Декор екстер"єру (актуально для мешканців приватного сектору)
Лізо можу взятися за ПАРАД ЗИМОВИХ РУКОДІДЬ- спробуватм, якщо вийде, то можеш" повісити на мене" Великодній конкурс. Завтра все дочитаю, бо нині дуже хочу спати Моя майстерня ®
У мене є пропозиція відкрити гру "Новорічний карнавал"накштал вашої гри " Пошта щастя в кожен дім",але дарувати новорічні маски,до нового року.
Додано (2010-11-06, 11:26 PM) --------------------------------------------- У мене є пропозиція провести нову гру під назвою "Обмін подарунками"-посилочка до дня народження протягом року. 1)Складаємо список бажаючих брати участь до 1.12.2010,але нових бажаючих можемо приймати протяхом всього періоду(але з умовою:перед тим як получити свій подарунок треба відправити хотя б 1 подарунок комусь) 2)Всі бажаючі повідомлять особистим повідомленням тому хто буде відповідати за гру,дату народження,адрес,нік 3)Він в свою очерідь сортує дні народження по місяцям.І за місяць до 1 числа кожного місяця викладае в спеціальній темці імена іменників,наприклад с 1 січня по лютий. 4)Бажаючі когось поздоровити пишу особисте повідомлення моденатору цієї гри,а він відписує адресу.Я думаю бажаючих поздоровити завжди найдуться. 5)Обовязкових подарків 3,решта по бажаню. 6)Подарки можуть бути(солодкими,вишивальними,веселими і т.п.)зрозуміло не дуже дорогими,щоби не вдарило по сімейному бюджеті ;)) 7)Всі бажаючі можуть виставляти свій фотографії подарунків,але обовязково відкиривати їх треба в свій день народження!!! Можна знайти якусь підходячий малюнок,прикріпити до підпису-це буде означати що ти береш участь... Як вам така гра?Бажаючі є?
Додано (2010-11-06, 11:29 PM) --------------------------------------------- nosiknata, Я за новорічну мініатюру.Можна зробити конкурсною з кодовою назвою і етапами вишивки,щоб знати точно що вишивалось зараз.Голосування проходитимене таємно(всмислі учасники не повинні себе видавати),фото можна висилати моденаору групи на електронну скриньку.
У мене є пропозиція провести нову гру під назвою "Обмін подарунками"-посилочка до дня народження протягом року.
в цылому, я не проти любих пропозицый, аби форумчанам було веселыше. Але мены здаэться, що ця гра копыюватиме Пошту Щастя. Фактично це те саме, але ще й ыз зобов"язаннями выдправити ту чи ыншу кылькысть подарункыв... Особисто я можу тривыально забути...
Quote (Jasjka)
7)Всі бажаючі можуть виставляти свій фотографії подарунків,але обовязково відкиривати їх треба в свій день народження!!!
однозначно, я загублю в купі інших посилок свій подарунок ))) я *граюсь* ще на блогспоті, мені щотижня щось приходить, і я ледь не щодня відсилаю щось...
Quote (Jasjka)
nosiknata, Я за новорічну мініатюру
цей конкурс уже зафіксований і буде проведений в середині грудня (уважно читайте моє перше повідомлення в цій теміф, до речі, в тому конкурсі якраз потрібний модератор)
Quote (Jasjka)
Можна зробити конкурсною з кодовою назвою і етапами вишивки,щоб знати точно що вишивалось зараз.Голосування проходитимене таємно(всмислі учасники не повинні себе видавати),фото можна висилати моденаору групи на електронну скриньку.
У нас уже є дві гри зі схожими правилами: Палітра (щомісячна гра) і Артіль (вишивання по завданню).
Jasjka, якщо маєте час і бажання, можете доопрацювати ідею з грою з вишиванням з фіксацією етапів (щоб всі вірили, що вишивається зараз) і модеруватимете її. Яся, людина, що координує роботу форума, називається модеРРРРатор
Лізо, я згодна координувати: Конкурс "Різдвяна вишивка" (все вишите на тему Різдва) - з 1 грудня 2010 року. Конкурс "Декор приміщень до зимових свят" - з 15 січня 2011 року. Конкурс "Вишиті прикраси на ялинку (мініатюри) та вітальні листвки" - з 5 січня 2011 року. Якщо всі не проти, то натхнення та сил у мене вистачить. А призи чи просто заохочення чи віртуальні підписи - вияснимо з часом. Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.