МК квітки з атласних стрічок
|
|
Tana | Дата: Середа, 2010-06-23, 6:45 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| На прохання Світланки створена нова тема. Вчимось!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Світланка | Дата: Середа, 2010-06-23, 7:11 PM | Повідомлення # 2 |
побратим
| МК виготовлення квітки з атласних стрічок 1. Нам знадобиться: стрічки атласні, бісер, нитки, тканина для серцевини, наповнювач, свічка, голки 2. Атласні стрічки нарізаємо рівними шматочками, довжиною десь 6 см (залежить від розміру майбутньої квітки) 3. Вирізаємо пелюстки 4. За допомогою свічки підпалюємо легесенько край пелюсток, ледь піднісши до вогню 5. Нагріваємо пелюстку і формуємо руками (сьогодні від колеги дізналася що можна формувати нагрітою ложкою і ножем та ми легких шляхів не шукаємо ) Додано (2010-06-23, 7:07 PM) --------------------------------------------- 6. Робимо серцевинку у вигляді кульки 7. І вишиваємо її 8. Пришиваємо бісерні тичинки робимо «павучка» (Коли я «творила» чоловік проходив повз і спитав, що то таке дивне Кажу: «павук» він здвинув плечима і більше не запитував нічого мабуть звик до моїх творчих польотів…) 9. А тепер обережно пришиваємо пелюстки формуючи квітку 10. Такі квітки можна використати для картин-оберегів або віночків, можна робити і інші квіти (соняшник наприклад) просто маки я обожнюю тому зробила першу квітку саме таку! Додано (2010-06-23, 7:11 PM) --------------------------------------------- Дакую, Тетяно, за створення теми! я давно шукала як можна самій зробити віночок саме гарні квітки були для мене проблемою... ось результат моїх творчих пошуків сподіваюсь комусь знадобиться мій досвід! Буду дуже рада!
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
Повідомлення відредагував Світланка - Середа, 2010-06-23, 7:05 PM |
|
| |
ganzya | Дата: Середа, 2010-06-23, 11:05 PM | Повідомлення # 3 |
Активіст форума
| Вогненний майстер-клас дякую
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.)
Повідомлення відредагував ganzya - Середа, 2010-06-23, 11:05 PM |
|
| |
Українка | Дата: Середа, 2010-06-23, 11:24 PM | Повідомлення # 4 |
Активіст форума
| Світланка, дуже вам дякую Я якраз вчора думала,де взяти маків щоб зробити віночок малесенькій дівчинці
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
Світланка | Дата: Четвер, 2010-06-24, 10:28 AM | Повідомлення # 5 |
побратим
| Українка, буду рада якщо Вам знадобиться викладіть фото віночка, може Ваша ідея ще когось надихне!
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Nito4ka | Дата: Четвер, 2010-06-24, 12:53 PM | Повідомлення # 6 |
побратим
| Дуже докладний майстер-класс, дякую!
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-06-25, 6:10 PM | Повідомлення # 7 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Світланка, дякую тобі за МК! Все настільки ясно і чітко показала, не розумію, чому ти ще не працюєш у школі Світлано, тримай лавровий вінок учителя майстер-класів! Скопіюй цю адресу http://www.vyshyvanka.ucoz.ru/_fr/2/1320521.jpg картинки і встав її собі у підпис двічі поруч, т.як ти провела для нас 2 майстер-класи. Дякую ще раз!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Субота, 2010-06-26, 2:45 PM | Повідомлення # 8 |
побратим
| Світланка, дякую за майстер-класс, все дуже гарно показано, це ж можна і брошки робити, або композицію з пелюстками в скляній вазі, стільки ідей застосування!
|
|
| |
Via | Дата: Субота, 2010-06-26, 4:08 PM | Повідомлення # 9 |
побратим
| Дякую, чудовий майстер-клас! Вкупі з гілкою про ляльку-Варвару - ще й для лялькі можна власноруч віночок зробити. І щойно прочитала десь - щоб зробити віночок, зручно взяти резинку, обшити атласною стрічкою і призібрати трохи стрічку, щоб було як резинці розтягуватися - а вже до стрічки пришити квітки, триматиметься на голові гарно і у діточок, і у ляльок
|
|
| |
Світланка | Дата: Субота, 2010-06-26, 8:19 PM | Повідомлення # 10 |
побратим
| Bullet, Лізо, так багато приємностей! Дякую!Quote (Bullet) не розумію, чому ти ще не працюєш у школі та я відпрацювала два роки в школі я ж вчитель фізики за освітою Via, гарна ідея! треба спробувати намотати ляльок з віночками! тим більше в почті щастя є бажаючи на такі подарунки Quote (welshrabbit) це ж можна і брошки робити, або композицію з пелюстками в скляній вазі, стільки ідей застосування! smile варіантів дійсно дуже багато! треба вчитись робити і інші квітки
|
|
| |