Будиночок моєї мрії. ГОЛОСУВАННЯ.
|
|
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-11-21, 1:51 AM | Повідомлення # 1 |
 маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Відкриваю голосування! увага!!! в конкурсі 5 номінацій! в кожній номінації обирайте одну роботу. віділяйте жирним шрифтом!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Ролічок | Дата: Понеділок, 2011-11-21, 1:51 AM | Повідомлення # 2 |
 Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Цветана, я чекаю коли Ліза відкриє тему Додано (2011-11-20, 11:17 PM) --------------------------------------------- Відкриваю голосування! увага!!! в конкурсі 5 номінацій! в кожній номінації обирайте одну роботу. віділяйте жирним шрифтом!
Додано (2011-11-21, 0:20 Am) --------------------------------------------- "Традиційне оформлення" - робота оформлена в рамку, чи як панно в печворку
1. Суниці Волині Мені дуже подобаються українські хатинки від фірми "Леді". Тому, коли побачила нову, замовила і вишила. Робота повинна прикрасити одну із стін в квартирі батьків (виділену саме під українські хатинки "Леді"). Розмір вишивки 11 х 11 см, канва Аїда 14 Zweigart, муліне Anchor
2. "Пори року" Техніка виконання - хрестик. Вишито нитками ДМЦ на білій канві. Розмір кожної роботи - 20/19 см, в рамці - 28/25 см. Одні з моїх найулюбленіших картин. Наразі єдині з моїх робіт із зображенням природи. Знаходяться у мене у вітальній.
3. "Родинний оберіг" Техніка виконання - хрестик, шов бекстіч. Матеріали - нитки ДМЦ, на білому лічильному льоні. Розмір готової роботи - 21/22 см, розмір оформленої роботи - 31/32 см. Вишила від Наталії Млодецької три картини - обереги. Ця робота була третьою, і маю надію, не останньою зі схем цієї авторки. Саме ця робота знайшла собі місце в моєму коридорі.
"Предмети інтер"єру та побуту" - подушки, ковдри, рушники та ін.
1. Різдвяний чобіток Техніка виконання: ручна вишивка косим хрестом (через 3 нитки основи), швом назад голка, а також солов'ї ними вічками і оздоблювальним швом; машинне шиття, стібка. Матеріали: для вишивки - домоткане полотно, муліне секційного фарбування (Гамма Р-13), флізелін (для зміцнення вишитого сюжету з вивороту) ; для шиття - бавовняні тканини для лицьової частини і вивороту чобітка, нетканий прокладочний матеріал, віскозні нитки для стьобання. Розміри: висота 27 см, ширина 18 см. Цей чобіток може бути частиною різдвяно-новорічного декору вашого будинку (якщо підвісити його за петельку біля каміна, на ручку дверей... або куди ви захочете)). А може бути, св.Миколай саме в нього захоче покласти подарунки Вашій дитині (або Вам)) в чарівну грудневу ніч. А ще цей чобіток може стати відмінним різдвяним подарунком як сам по собі, так і у вигляді упаковки якогось милого святкового сюрпризу для племінника, колеги або колiжанки.
2. "Моя бузкова мрія" Подушечка розміром 20х35 см, основна наволочка вив"зана з м"якої пухнастої напівшерсті, перед прикрашений вишивкою хрестиком (біла канва, нитки муліне). Подушечка дуже тепла і приємна на дотик, може бути і прикрасою, й іграшкою. Стане подарунком маленькій дівчинці.
3. "Подушка для веселкових снів" Вишивка простим хрестом по блакитній канві, нитки муліне. Зібрано в рамку з тканини. Застібка на блискавку. Подушечка для солодких веселкових снів, такий веселий пейзажик і будиночок казковий Вишивалось без наміру (без об"єкту), думалось вставлятись в косметичку, аое стало жаль свою працю, вишивка часто кашлатиться при часому вживанні). А спати на подушечці, у якої з іншого боку такі веселі дерева і хмарки, а головне - кольоровий будиночок - сама приємність! Зроблено для власного користування.
Додано (2011-11-21, 0:21 Am) --------------------------------------------- "Будиночок з паперу/ чи на папері" - малюнок, живопис, декупаж, орігамі та ін.
1. Акварельні замальовки."Водяний млин" техніка виконання, матеріали, розміри тощо : акварельний малюнок на звичайному альбомному листі.
2. Акварельні замальовки."Весна" техніка виконання, матеріали, розміри тощо : акварельний малюнок на звичайному альбомному листі.
3. "Будиночок восени" Техніка виконання - аплікація, матеріали: картон, кольоровий папір, клей ПВА. Робота виконана повністю дитячими руками - від задуму до втілення, у подарунок татусеві:)
4. "Три хатинки" Матеріали:картон, коробки від "Кіндер-сюрпризу" та лікарських препаратів, клей, акрилові фарби, блискітки, манна крупа, маркер, серветки та газети. Працювали удвох з сином: коробки густо обмазували клеєм та приклеювали порвану газету та серветки, після висихання синок зафарбував білою акриловою фарбою стіни, приклеїли дах,пофарбували, потім малювали віконця та двері. Наостанок - декор манною крупою та блискітками по густому клею ПВА.
"Листівка, закладинка, іграшка" - в будь якій техніці
1. Листівка "З новосіллям!" Шилася як мантра-заклинання для скорішого переїзду
2. Закладинка "Хатка-закладка" Це моя маленька хатка з вікнами на Дніпро (сподіваюсь, я вибрала хороше місце розташування мого житла). Хотіла показати, що наші техніки вишивання підходять для усього. В моїй хатинці - качалочки, кутики, верхоплут, гладь, коса гладь, одинарний прутик, роздвоєний прутик, ляхівка. Нитки ДМС та Anchor секційного фарбування.
3. "Дім, де панує любов!" Підвіска, яка символізує бажання кожного мати свій дім ( зображення будиночка ) в якому панує любов і взаєморозуміння ( зображення сердець )!!! Якщо розмістити таку іграшку на новорічну ялинку, то в Новому році це бажання обов'язково здійсниться! Робота вишита хрестиком, нитками муліне 2-х кольорів розмір 7,5см на 4,5см.
4. "Закладинка для пригодницьких книг" вишивка хрестиком, нитки різноманітні, вишивала із залишків ниточок від інших вишитих робіт. Канва тонована, бавовна. Тильна сторона закладинки - з цупкої бавовняної тканини. Проклеєні разом, дві частинки закладинки прострочені разом по краю, знизу вставлений шнурочок для зручності в користуванні. Закладинка для пригодницьких книжок. Іноді читаєш книгу і неприємно закладати сторінки шматком паперу чи календарика. Крім того, закладинка підтримує настрій текстів Я переважно читаю у ліжку перед сном, тож такий романтичний замок в готичному стилі - якраз те, що треба для книжок наніч
"Предмети одягу та аксесуари" - одяг, сумки з нанесеним зображенням будиночку будь-яким способом
1. Сумка "На всі сезони" Аплікації на чотирьох сторонах сумки відображають пори року: маленьке сільце взимку і влітку та весна з осінню (у вигляді характерних для них символів - квіточок і листочків). Техніка виконання: шиття, аплікація, машинна стібка, ручна вишивка (тамбурний шов). Матеріали: полікотон, синтепон, ватин, дублерін, флізелін; фліс, байка, шерсть і атлас - для аплікацій; нитки "ірис" - для вишивки диму з труби; віскозні нитки для стьобання і аплікації; ґудзики. Розміри: висота 50 см, ширина 45 см. Ця величезна сумка - прекрасна альтернатива базарної "кравчучки"! Майстрині зручно (і дуже пасує) перевозити в ній свої роботи від ярмарку до ярмарку, від фестивалю до виставки. Так само зручно в цій сумці зберігати свої численні роботи (що призначені для продажу) і вдома - така рукоробна сумка прикрасить будь-який кут житла і підтримує імідж майстрині перед гостями та замовниками. Є і другий варіант використання сумки - для зберігання вдома і транспортування (до бабусі, на дачу) дитячих іграшок. З такою яскравою сумкою, зробленою маминими ручками, дитинка швидко привчиться складати іграшки і утримувати свій ігровий куточок в порядку. Також дитина може розглядати яскраві аплікації і вивчати пори року та їх черговість по сторонах сумки.
2. "Сумка з хатинкою" сумка з трішки "божевільним" будиночком ;). коло будиночка росте дерево, з маленькими яблучками, на яке присіла втомлена пташка. сумка на підкладці з кишенею для мобільного і ключів. матеріали: котон, х-б тканина, коса стрічка, гудзик, бісер. розмір: 38х38 см, дном10 см, ручки - 65 см.  Додано (2011-11-21, 0:24 Am) --------------------------------------------- ГОЛОСУВАННЯ ДО 26 ЛИСТОПАДА!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
НаталиG | Дата: Понеділок, 2011-11-21, 1:51 AM | Повідомлення # 3 |
 побратим
| Та яке ж все смачнюще!!!!!!! Ну постарались на славу, дівчатка!!! " Традиційне..." - 2. "Пори року" "Предмети..." - 2. "Моя бузкова мрія" "Будиночок з паперу.." - 4. "Три хатинки" (маю дома теж такого "архитектора-конструктора" ) "Листівка, закладинка..." - 2. Закладинка "Хатка-закладка" - і як можна пройти мимо? "Предмети одягу..." - 1. Сумка "На всі сезони" просимо, ні, вимагаємо МК з пошиття! фуф, проголосувала!
|
|
| |
aniel | Дата: Понеділок, 2011-11-21, 3:16 AM | Повідомлення # 4 |
побратим
| 1. Традиційне оформлення - Суниці Волині - просто подобаються вишивки цієї фірми
2. Предмети інтер'єру - Моя бузкова мрія (більш сподобалась вишивка на другій подушці, але як на мене, дуже яскрава "наволочка")
3. Будиночок з паперу - якщо можно, утримаюсь від відповіді
4. Листівка, закладинка - Листівка "З новосіллям!"
5. Предмети одягу та аксесуари - На всі сезони - ну дуже яскрава! (але на ринок я б з такою не пішла))
п.с. поки всі назви скопіюєшь..
п.п.с. дівчата, молодці!!
Повідомлення відредагував aniel - Понеділок, 2011-11-21, 3:17 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-11-21, 3:32 AM | Повідомлення # 5 |
 маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| так багато робіт, всіх конкурсантів вітаю!
Традиційне: 2. "Пори року"
Предмети інтерьєру: - 1. Різдвяний чобіток
"Будиночок з паперу/ чи на папері" : 1. Акварельні замальовки."Водяний млин"
Листывки:- 1. Листівка "З новосіллям!"
Сумк: 1. Сумка "На всі сезони"
Мені, зізнаюсь, так більше сподобалось голосувати, бо все в одній темі і не треба бігато по різних голосуваннях. Лоро, дякую за конкурс!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
zetka | Дата: Понеділок, 2011-11-21, 10:43 AM | Повідомлення # 6 |
 побратим
| "Традиційне оформлення" - 2. "Пори року" "Предмети інтер"єру та побуту" - 1. Різдвяний чобіток "Будиночок з паперу/ чи на папері" - 4. "Три хатинки" "Листівка, закладинка, іграшка" - 1. Листівка "З новосіллям!" "Предмети одягу та аксесуари" - 1. Сумка "На всі сезони"
Такі всі класні роботи! Конкурс вдався на славу!!!
|
|
| |
ganzya | Дата: Понеділок, 2011-11-21, 10:56 AM | Повідомлення # 7 |
 Активіст форума
| Традиційне оформлення - 2. "Пори року" Предмети інтер"єру та побуту - 3. "Подушка для веселкових снів" - ну дуже весела і названа вдало. Будиночок з паперу/ чи на папері - 1. Акварельні замальовки."Водяний млин" "Листівка, закладинка, іграшка" - 2. Закладинка "Хатка-закладка" Предмети одягу та аксесуари - Сумка "На всі сезони"
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.) 
Повідомлення відредагував ganzya - Понеділок, 2011-11-21, 11:01 AM |
|
| |
010101 | Дата: Понеділок, 2011-11-21, 11:11 AM | Повідомлення # 8 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| 1. Традиційне оформлення: 2. "Пори року"
Предмети інтер'єру: 3. "Подушка для веселкових снів"
Будиночок з паперу чи на папері: 3. "Будиночок восени"
Листівки: 2. Закладинка "Хатка-закладка"
Сумки: 1. Сумка "На всі сезони"
|
|
| |
Jinsei | Дата: Понеділок, 2011-11-21, 11:42 AM | Повідомлення # 9 |
побратим
| "Традиційне оформлення" - 1. Суниці Волині "Предмети інтер"єру та побуту" - 1. Різдвяний чобіток "Будиночок з паперу/ чи на папері" - 2. Акварельні замальовки."Весна" "Листівка, закладинка, іграшка" - 2. Закладинка "Хатка-закладка" "Предмети одягу та аксесуари" - 1. Сумка "На всі сезони"
|
|
| |
nosiknata | Дата: Понеділок, 2011-11-21, 12:00 PM | Повідомлення # 10 |
 Мудра людина
| Традиція... . - 1. Суниці Волині - мені також дуже подобається вся ця серія:) Предмети інтер"єру... - 3. "Подушка для веселкових снів" - ну просто суперова!:) Будиночок з паперу... - 1. Акварельні замальовки."Водяний млин" - мабуть тому, що сама я не малюю:(.... Листівка, закладинка, іграшка - 2. Закладинка "Хатка-закладка" - ні, ну ці штори ляхівкою - це щось!!! "Предмети одягу та аксесуари" - 1. Сумка "На всі сезони" - от, от, саме фестивальна і майстриню показує з найкращого боку!
Ларисо - конкурс вдався на славу!!Дякую!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Олька | Дата: Понеділок, 2011-11-21, 12:00 PM | Повідомлення # 11 |
 побратим
| "Традиційне оформлення" - 3. "Родинний оберіг"
"Предмети інтер"єру та побуту" - 3. "Подушка для веселкових снів"
"Будиночок з паперу/ чи на папері" - 3. "Будиночок восени"
"Листівка, закладинка, іграшка" - 2. Закладинка "Хатка-закладка"
"Предмети одягу та аксесуари" - 2. "Сумка з хатинкою"
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-11-21, 12:43 PM | Повідомлення # 12 |
 Мудра людина
| "Традиційне оформлення" - робота оформлена в рамку, чи як панно в печворку 1. Суниці Волині Не лишає байдужим цей дизайн "Леді"
"Предмети інтер"єру та побуту" - подушки, ковдри, рушники та ін.2. "Моя бузкова мрія" Дуже мила, зразу подумала, щоб таке зробити і моїй дитині...
"Будиночок з паперу/ чи на папері" - малюнок, живопис, декупаж, орігамі та ін.. 4. "Три хатинки"
"Листівка, закладинка, іграшка" - в будь якій техніці 2. Закладинка "Хатка-закладка" Ідея і втілення простоах!
"Предмети одягу та аксесуари" 1. Сумка "На всі сезони" Рукодільне браво-бравісімо!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Jasjka | Дата: Понеділок, 2011-11-21, 1:56 PM | Повідомлення # 13 |
 Мудра людина
| "Традиційне оформлення"-3. "Родинний оберіг" "Предмети інтер"єру та побуту" - 1. Різдвяний чобіток "Будиночок з паперу/ чи на папері" - 3. "Будиночок восени" "Листівка, закладинка, іграшка"- 3. "Дім, де панує любов!" "Предмети одягу та аксесуари" - 1. Сумка "На всі сезони"
Творча майстерня
|
|
| |
ТМК | Дата: Понеділок, 2011-11-21, 2:32 PM | Повідомлення # 14 |
 Мудра людина
| 3. "Родинний оберіг" 2. "Моя бузкова мрія" 1. Акварельні замальовки."Водяний млин" 2. Закладинка "Хатка-закладка" 1. Сумка "На всі сезони"
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Волиняночка | Дата: Понеділок, 2011-11-21, 2:46 PM | Повідомлення # 15 |
 мешканець сайту
| 1. 2. "Пори року" 2. 2. "Моя бузкова мрія" 3. 1. Акварельні замальовки."Водяний млин" - люблю такі кольори - ніжні! 4. 4. "Закладинка для пригодницьких книг" - поділіться, будь ласка, схемою готичного замку! 5. 2. "Сумка з хатинкою"
Тільки спільна праця об'єднує людей!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Понеділок, 2011-11-21, 3:32 PM | Повідомлення # 16 |
 Мудра людина
| Лоро, дякую за організацію конкурсу з такими чудовими роботами! Мій вибір такий: 3. "Родинний оберіг" 2. "Моя бузкова мрія" 1. Акварельні замальовки."Водяний млин" 1. Листівка "З новосіллям!" 1. Сумка "На всі сезони"
|
|
| |
Машкавас | Дата: Понеділок, 2011-11-21, 4:24 PM | Повідомлення # 17 |
 друг
| Традиційне оформлення" - робота оформлена в рамку, чи як панно в печворку 1. Суниці Волині . Хоча 3. Родинний оберіг дуже навіть теж запав у душу, просто, як на мене, не надто вдале фото "Предмети інтер"єру та побуту" - подушки, ковдри, рушники ...2. "Моя бузкова мрія" Голосую за солодкі сни для маленької принцеси "Будиночок з паперу/ чи на папері" - малюнок, живопис, декупаж... 4. "Три хатинки"
"Листівка, закладинка, іграшка" - в будь якій техніці 2. Закладинка "Хатка-закладка" Ще можна назвати тренажером нехрестикових швів
"Предмети одягу та аксесуари" 1. Сумка "На всі сезони" Я просто фанатію від кольорової різноманітності сумки!
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2011-11-21, 6:25 PM | Повідомлення # 18 |
 Мудра людина
| "Традиційне оформлення" - робота оформлена в рамку, чи як панно в печворку 1. Суниці Волині "Предмети інтер"єру та побуту" - подушки, ковдри, рушники та ін. 2. "Моя бузкова мрія" "Будиночок з паперу/ чи на папері" - малюнок, живопис, декупаж, орігамі та ін. 1. Акварельні замальовки."Водяний млин" "Листівка, закладинка, іграшка" - в будь якій техніці 1. Листівка "З новосіллям!" "Предмети одягу та аксесуари" - одяг, сумки з нанесеним зображенням будиночку будь-яким способом 1. Сумка "На всі сезони"
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2011-11-21, 6:47 PM | Повідомлення # 19 |
 Мудра людина
| 2. "Пори року"
3. "Подушка для веселкових снів"
1. Акварельні замальовки."Водяний млин"
2. Закладинка "Хатка-закладка"
1. Сумка "На всі сезони"
Моя майстерня
|
|
| |
sjana_if | Дата: Понеділок, 2011-11-21, 7:00 PM | Повідомлення # 20 |
 мешканець сайту
| "Предмети інтер"єру та побуту" - подушки, ковдри, рушники 3. "Подушка для веселкових снів" - дійсно радісно-веселкова "Будиночок з паперу/ чи на папері" - малюнок, живопис, декупаж 4. "Три хатинки" - спільна творчість з сином - це завжди прекрасно (цікаво, скільки синові років?)
"Листівка, закладинка, іграшка" - в будь якій техніці 3. "Дім, де панує любов!" - гарно продумано ідею і назву
"Предмети одягу та аксесуари" 1. Сумка "На всі сезони" - дуже позитивна!
|
|
| |