Важлива форумівка у вересні-2014
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-09-02, 4:11 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| З дозволу Тани відкриваю цю тему і збираю всіх небайдужих до спільного процесу Всеукраїнський Проект *ВИШИВКА ЕТНОГРАФІЧНА*
У жовтні маємо можливість зорганізуватись і презентувати широкому загалу наші річні напрацьовки по відшиву зразків і перепису писанок зі збірки ОЛЕНИ ПЧІЛКИ. Для узгодження всіх технічних нюансів Тані потрібна наша спільна допомога!
Прошу всіх, хто зацікавлений у тому, щоб цей проект відбувся на належному рівні, зустрітись у ці вихідні (8-9-10 вересня) або у наступні вихідні вересня у Києві у звичному для нас місці
Якщо ви: - взяли участь в проекті по відшиву зразків за Пчілкою, - писали писанки за її збіркою, - пошили-вишили аксесуари за схемами зі згаданої збірки,
а також, якщо ви:
- хочете допомогти словом та ділом (технічно а-ля "кава-чай-прийом гостей-розвішування робіт") - хочете та можете допомогти з анонсування та просування в ЗМІ інфо про цей проект,
Вам обов"язково потрібно зустрітись з нами у Києві в ці чи наступні вихідні.
Прийде Тана і допише свої уточнення по датах. Підтягуємось під Тану.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Вівторок, 2014-09-02, 5:20 PM | Повідомлення # 2 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
| Оййййй, треба пришвидшитись мені з відшивом
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-09-02, 5:30 PM | Повідомлення # 3 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Irina_SV ( ) Оййййй, треба пришвидшитись мені з відшивом план на жовтень. А зустрітись потрібно зараз, щоб узгодити організаційні моменти
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Вівторок, 2014-09-02, 5:42 PM | Повідомлення # 4 |
мешканець сайту
| Ой, Лізо, мені все одно - це хороший мотив, щоб не "задрімати" з роботою )))
А зутрітись - підтримую, на вересень ніби ніяких планів не будувала (тихенько кажу, щоб не вирвалось чого)
Чекаю на додаткову інформацію
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2014-09-02, 7:05 PM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Буду з Києві після 12-го вересня, в ідеалі 13 або 14. Дівчата, дуже непростий час, всі зайняті, але пам'ятаймо:
«Все, що сприяє культурному розвитку – працює проти війни» (лист Зиґмунда Фройда до Альберта Ейнштейна, 1932)
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-09-02, 7:26 PM | Повідомлення # 6 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Tana ( ) «Все, що сприяє культурному розвитку – працює проти війни» (лист Зиґмунда Фройда до Альберта Ейнштейна, 1932) супер!
Танечко, я можу лише по вихідних, бо працюю хоч у художній, та все ж - у школі.
п.с. в разі чого, можу бути присутня скайпом, якщо у когось в смартфоні такий встановлено.
|
|
| |
Zeta | Дата: Середа, 2014-09-03, 10:58 PM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| я прийду в будь який день!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Четвер, 2014-09-04, 10:32 AM | Повідомлення # 8 |
мешканець сайту
| Цитата Tana ( ) «Все, що сприяє культурному розвитку – працює проти війни» (лист Зиґмунда Фройда до Альберта Ейнштейна, 1932) Краще і не сказати!!!
Мені теж краще на вихідні, бо в інші робота-робота...На 13-14 уже поставила собі поміточку "Ніяких інших планів"
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2014-09-04, 4:13 PM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| Я навряд чи зможу приїхати. Але я б хотіла трошки коштів на "пчілкину" форуівку перерахувати. На каву-чай-печиво. Кому слати? пишіть в приват картку
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2014-09-04, 5:22 PM | Повідомлення # 10 |
Мудра людина
| Сестра_Юлія, ти в нас на передовій як вишивального, так і суспільно-політичного життя, так що не поспішай, встигнемо, поки печиво не обговорюємо. Але щиро вдячна за твою всебічну і всеохоплюючу підтримку!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2014-09-04, 6:33 PM | Повідомлення # 11 |
маніяк графічних ліній
| Дорогенькі, печиво-чай я захоплю! Якщо Тану влаштує 13 - 14, то і я собі відпланую цей день від інших справ!
|
|
| |
Тетяна | Дата: Неділя, 2014-09-07, 4:20 PM | Повідомлення # 12 |
Активіст форума
| Дуже хочеться всіх побачити... І не тільки з приводу Пчілкиного проекту... Лізо, Таню, ще не визначились - субота чи неділя? І на котру годину?
|
|
| |
edeiveysvik | Дата: Неділя, 2014-09-07, 6:08 PM | Повідомлення # 13 |
друг
| І я теж дуже б хотіла бути присутньою, є думки щодо оформлення журналу, однак я в Київі буду лишень 24 вересня... раніш ніяк(((((. Тано, у мене ще не має свого клаптика на сторінку, а так вже хочеться долучитись до роботи.
Вишивка- мій рятівний куточок, спокій моєї душі
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-09-07, 9:32 PM | Повідомлення # 14 |
маніяк графічних ліній
| Цитата edeiveysvik ( ) І я теж дуже б хотіла бути присутньою, є думки щодо оформлення журналу, однак я в Київі буду лишень 24 вересня... раніш ніяк(( Ми ще встигнемо з вами зустрітись при вашому бажанні :)Тетяна, Цитата edeiveysvik ( ) Тано, у мене ще не має свого клаптика на сторінку, а так вже хочеться долучитись до роботи. Впевнена, ви ще встигнете все зробити! Я вам можу віддати клаптик, який лежить у мене, а я так і не зрушила з місця з вишивкою. Що скажете? Надіслати вам? Тоді в приват - поштову адресу!
Цитата Тетяна ( ) Дуже хочеться всіх побачити... І не тільки з приводу Пчілкиного проекту... Лізо, Таню, ще не визначились - субота чи неділя? І на котру годину? Почекаємо поки Таня відпишеться. Гадаю, таки на суботу. Якщо на суботу, то прошу зранку, бо 13-го у нас храмове свято в костелі :))) Тобто я раніше вас залишу, можна?
|
|
| |
Киянка | Дата: Неділя, 2014-09-07, 10:15 PM | Повідомлення # 15 |
мешканець сайту
| Можу в суботу 13-го.
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Неділя, 2014-09-07, 10:19 PM | Повідомлення # 16 |
мешканець сайту
| Цитата Bullet ( ) Якщо на суботу, то прошу зранку, Я теж такий варіант підтримую!
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2014-09-08, 4:20 PM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
| Дівчата, давайте суботу. В "Пузатій хаті" на Подолі? О котрій? Не раніше 11 прошу
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Понеділок, 2014-09-08, 4:32 PM | Повідомлення # 18 |
мешканець сайту
| Цитата Tana ( ) В "Пузатій хаті" на Подолі? О котрій? Не раніше 11 прошу Як для мене - то місце і час 11:00 - чудова пропозиція
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-09-08, 6:04 PM | Повідомлення # 19 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Irina_SV ( ) Як для мене - то місце і час 11:00 - чудова пропозиція і для мене!!
то що ж, так і запишемо, 11.00, субота, 13 вересня, Пузата хата на Контрактовій.
|
|
| |
Zeta | Дата: Понеділок, 2014-09-08, 7:12 PM | Повідомлення # 20 |
Мудра людина
| занотовано!!!буду готуватися))0
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |