Червнева форумівка-2013, КИЇВ
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-06-04, 6:54 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Дорогі мешканці Києва та навколокиївських містечок!
Плануємо червневу зустріч - форумівку!
Місце збору: м. Київ, ст. метро Контрактова, "Пузата Хата" (2-3 поверх)
Дата форумівки: 16 червня
Час зустрічи: о 12.00, завершення можливе до 15.00
На форумівку необхідно взяти: - добрий настрій - вишивальні хвастульки - трошки грошей собі на чай (етс) - блокнотик для записів нових планів форума -
На форумівці вітається: - обмін подарунками (це вже традиційне))) - обмін смаколиками - фото чи відео-оператор (себто візьміть ваші фотоапарати!)
Про що говоритимемо на червневій форумівці: (питання денні)
- нові та звичні конкурси та ігри форума (якщо маєте думки про покращення форуму - це саме та можливість їх висказати)
- організаційні питання Всеукраїнської Конференції вишивальниць, що організовується спільними зусиллями "Спілкування за вишиванням" та наших друзів Клубу вишивки "Вечорниці" (приймаюча та 90% організуюча сторона у Чернівцях, жовтень 2013) ::: Якщо маєте думки - приносьте їх з собою, спробуємо зробити телефонний чи скайп-місток з Чернівцями \якщо не помиляюсь, в Пузатій Хаті має бути вільний вай-фай\
- організаційні питання по роботі команди модераторів.
- інше Смачне! )))
===============================================
Будь-хто з вас може прийти на форумівку БЕЗ попередження. Але якщо ви маякнетесь в коментарях "Я буду!", то маєте шанс отримати подарунок :)* Від адміністратора ВСІМ присутнім на форумівці гарантуються маленькі, але дуже приємні дарунки!
На форумівку злітаються:
- Bullet - Тана - Киянка - Mod - fatini - Ulyafaire - новенька Жанна (?)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Jasjka | Дата: Вівторок, 2013-06-11, 9:48 AM | Повідомлення # 21 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Гарно посидіти вам бажаю!І придумати багато ідей для форуму ;))) Жаль мені не виходить до вас приєднатись...тому я з вами подумки )))
Творча майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-06-11, 10:08 AM | Повідомлення # 22 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (Tana) о 12 краще, бо на третю біжу на лекцію "Волинського Віче". гаразд-гаразд ) Виправляю на 12.00. Втім, я все одно сидітиму довше, тож мене більше людей застане :Р
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-06-11, 10:08 AM | Повідомлення # 23 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (Jasjka) Гарно посидіти вам бажаю!І придумати багато ідей для форуму ;))) Жаль мені не виходить до вас приєднатись...тому я з вами подумки ))) Дякуємо, Мар!яно! А ідеї і ти можеш висувати
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2013-06-11, 11:24 AM | Повідомлення # 24 |
Мудра людина
| Не зможу(. А от на зустріч у Чернівцях зусіма вами дуже-дуже сподіваюсь
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Вівторок, 2013-06-11, 11:29 AM | Повідомлення # 25 |
мешканець сайту
| Цитата (Сестра_Юлія) А от на зустріч у Чернівцях зусіма вами дуже-дуже сподіваюсь +1
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
Тетяна | Дата: Вівторок, 2013-06-11, 12:45 PM | Повідомлення # 26 |
Активіст форума
| Хочеться прийти. Але літо і неділя - важко затриматись у місті, вічно щось у родичів невідкладне... Тому намагатимусь, але не обіцятиму. Гарного спілкування!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-06-11, 12:45 PM | Повідомлення # 27 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (Сестра_Юлія) Не зможу(. А от на зустріч у Чернівцях зусіма вами дуже-дуже сподіваюсь Andrew_Yer, Сестра_Юлія, там обов"язково побачимось!
(олй, це ж мені доведеться валізу подарунків брати)))) Треба буде, щоб чоловіки чернівчанок нас зустрічали)))))
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2013-06-12, 9:07 PM | Повідомлення # 28 |
маніяк графічних ліній
| Невже нема більше киян, що бажади би зустрітись?
|
|
| |
fatini | Дата: Четвер, 2013-06-13, 11:05 AM | Повідомлення # 29 |
побратим
| О, як раз о 12-ой зручніше!! бо на 15-ту маю вже від’їжджати до вокзалу. До речі, було б цікаво і у Чернівці майнути восени!
Бери в співавтори Творця і сотвориш неперевершене. * Андрій КОВАЛЬ
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2013-06-13, 11:05 PM | Повідомлення # 30 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (fatini) О, як раз о 12-ой зручніше!! бо на 15-ту маю вже від’їжджати до вокзалу. До речі, було б цікаво і у Чернівці майнути восени! у чому проблема? Майнемо! 75 грн квиток в один кінець (в інший нас випхають і так)))) (жарт))))
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2013-06-15, 5:33 PM | Повідомлення # 31 |
Мудра людина
| На завтра всі готові?
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Kaluna | Дата: Субота, 2013-06-15, 6:49 PM | Повідомлення # 32 |
Мудра людина
| я вже точно - ні, робота
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2013-06-15, 6:56 PM | Повідомлення # 33 |
Мудра людина
| Цитата (Сестра_Юлія) А от на зустріч у Чернівцях зусіма вами дуже-дуже сподіваюсь Я теж хочу бути ...
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-06-15, 9:13 PM | Повідомлення # 34 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (Dmutrik09) Я теж хочу бути ... ти що, маєш хіба варіанти???
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-06-15, 9:17 PM | Повідомлення # 35 |
маніяк графічних ліній
| Дівчата, нагадую, в неділю, 16.06 о 12.00 зустрічаємось в Пузатій Хаті на метро Контрактова!
Мій тел (097) 158 35 97, чекаю на всіх-всіх :)
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2013-06-15, 10:01 PM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| Цитата (Bullet) ти що, маєш хіба варіанти??? НІ! ХАХАХА! РРРРРРРРРРозмішила... Буду буду ! Хочу вас усіх побачити!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2013-06-16, 10:03 PM | Повідомлення # 37 |
маніяк графічних ліній
| Форумівка відбулась. Хоч і не така чисельна, як я гадала, але... хай кусають собі лікті ті, хто не прийшов чи відсидів мовчки " в кущах"
Особливо раділа я, бо до мене якраз повернувся кіт в мішку Плюс подарунки від дівчат - я просто поїхала ощасливлена з 5 кілограмами подаруків
Сподіваюсь, Андрій, улянин чоловік, поділиться з нами світлинами
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2013-06-17, 5:38 PM | Повідомлення # 38 |
Мудра людина
| Цитата (Bullet) я просто поїхала ощасливлена з 5 кілограмами подаруків +1. Але маю ще однісіньке фото -- звіт по Виплеканій сорочці на форумівці Bullet з дубочками секційного фарбування від алого до бурякового і Киянка з відомими маками. Дівчата, сподіваюсь, на нашій наступній зустрічі сорочки будуть основним вбранням. І, головне, пошитим на форумі і майже гуртом. Ось така толока. На задньому плані Лізина освіжаюча помаранчово-лаймова сумочка -- вгамовує спеку як на фото, так і в руках, дуже гарна, не втрималась, роздивилась її навіть із середини. Чекатимемо фото від Уляни і Андрія. Дякую за приязне спілкування!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Kaluna | Дата: Понеділок, 2013-06-17, 11:11 PM | Повідомлення # 39 |
Мудра людина
| Красуні , молодці що зустрілись...
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |