Червнева форумівка-2013, КИЇВ
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-06-04, 6:54 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Дорогі мешканці Києва та навколокиївських містечок!
Плануємо червневу зустріч - форумівку!
Місце збору: м. Київ, ст. метро Контрактова, "Пузата Хата" (2-3 поверх)
Дата форумівки: 16 червня
Час зустрічи: о 12.00, завершення можливе до 15.00
На форумівку необхідно взяти: - добрий настрій - вишивальні хвастульки - трошки грошей собі на чай (етс) - блокнотик для записів нових планів форума -
На форумівці вітається: - обмін подарунками (це вже традиційне))) - обмін смаколиками - фото чи відео-оператор (себто візьміть ваші фотоапарати!)
Про що говоритимемо на червневій форумівці: (питання денні)
- нові та звичні конкурси та ігри форума (якщо маєте думки про покращення форуму - це саме та можливість їх висказати)
- організаційні питання Всеукраїнської Конференції вишивальниць, що організовується спільними зусиллями "Спілкування за вишиванням" та наших друзів Клубу вишивки "Вечорниці" (приймаюча та 90% організуюча сторона у Чернівцях, жовтень 2013) ::: Якщо маєте думки - приносьте їх з собою, спробуємо зробити телефонний чи скайп-місток з Чернівцями \якщо не помиляюсь, в Пузатій Хаті має бути вільний вай-фай\
- організаційні питання по роботі команди модераторів.
- інше Смачне! )))
===============================================
Будь-хто з вас може прийти на форумівку БЕЗ попередження. Але якщо ви маякнетесь в коментарях "Я буду!", то маєте шанс отримати подарунок :)* Від адміністратора ВСІМ присутнім на форумівці гарантуються маленькі, але дуже приємні дарунки!
На форумівку злітаються:
- Bullet - Тана - Киянка - Mod - fatini - Ulyafaire - новенька Жанна (?)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
|
|
|
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2013-06-23, 12:33 PM | Повідомлення # 45 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Дівчата молодці! Спілкування було приємним!Від таких зустрічей завжди почерпую нву і енергію і сили. ПРиємно поспілкуватися з однодумцями!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2013-06-23, 1:34 PM | Повідомлення # 46 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (Dmutrik09) Дівчата молодці! Спілкування було приємним!Від таких зустрічей завжди почерпую нву і енергію і сили. ПРиємно поспілкуватися з однодумцями! Чекай-но, Леся, дійде і до тебе час. Я вже купила квитки на потяг ДО Львова Тож перші 2 тижні серпня я ваша
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Zeta | Дата: Неділя, 2013-06-23, 9:56 PM | Повідомлення # 47 |
Мудра людина
| вітаю! класна форумівка вийшла
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Неділя, 2013-06-23, 10:03 PM | Повідомлення # 48 |
побратим
| Ой як класно!!! Молодці дівчата і хлопці!!!
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2013-06-23, 11:00 PM | Повідомлення # 49 |
Мудра людина
| І чого я так далеко від Києва живу ((( Які ж ви всі молодці!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-06-24, 10:50 AM | Повідомлення # 50 |
маніяк графічних ліній
| lady-v, olgavasilevskia, Zeta, дівчатонька, не проблема приїхати до Донецька, Тернополя чи Хмельницька :))))
|
|
| |
Zeta | Дата: Понеділок, 2013-06-24, 11:17 AM | Повідомлення # 51 |
Мудра людина
| Цитата (Bullet) дівчатонька, не проблема приїхати до Донецька, Тернополя чи Хмельницька :)))) до речі - 2липня наша "Світлиця" відкриває виставку у Краєзнавчому музеї - запрошую!(оголошення зроблю на першій сторінці форума)
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
fatini | Дата: П`ятниця, 2013-07-12, 9:13 PM | Повідомлення # 52 |
побратим
| молодці! Як вправно все вишло! Лізо, що планується на літо? Чи будуть ще такі посиденьки?
Бери в співавтори Творця і сотвориш неперевершене. * Андрій КОВАЛЬ
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-07-13, 10:11 PM | Повідомлення # 53 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (fatini) Лізо, що планується на літо? Чи будуть ще такі посиденьки? я - завжди ЗА
Хотілось би зустрітись з Таною, аби вона поділилась інформацією та враженнями від Волинського Віче
Давайте домовлятись про зустріч, але одразу кажу, що мені зручно з 15 по 25 липня в будь-який день (аби не скажена спека!), а потім у мене починаються роз"їзди
|
|
| |