Чарівниця форуму 2012
|
|
shtynka | Дата: Вівторок, 2012-10-09, 12:18 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Запрошую в цю тему для висловлення своїх думок, всі бажаючі, незалежно від статусу та кількості повідомлень! Хто запам"ятався вам за останні два роки на форумі як добра душа, паличка-виручалочка, хто конструктивно допомагав чи просто робив цей ресурс теплим, дружнім і корисним.
Дівчат, що наберуть найбільше голосів чи добрих висловів, обов"язково відмітимо почесними знаками у підписах і маленькими реальними подаруночками.
За найкращу характеристику також відмічу на свій смак форумчанок, що приймають активну участь у обговоренні!
Прошу долучатись до формування фонду подарунків, адміністрація, модератори, активні форумчани - пишіть у приват ідеї, пропозиції, або висловлюйтесь прямо у цю тему!
ПОМЧАЛИ!
Моя майстерня
|
|
| |
Sabrin | Дата: Вівторок, 2012-10-09, 12:44 PM | Повідомлення # 2 |
побратим
| Відмічати лише тих, хто ще не відмічений за попередні роки?
|
|
| |
Jasjka | Дата: Вівторок, 2012-10-09, 1:18 PM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| Sabrin, на мою думку-ВСІХ хто тобі допоміг,сподобався ))))І це буде великий "+" для тих хто знову переможе!
Творча майстерня
|
|
| |
olimpia | Дата: Вівторок, 2012-10-09, 1:52 PM | Повідомлення # 4 |
мешканець сайту
| Оленка -За за відкритість і доброзичливість, приємність у спілкуванні. ТМК - Наша виручалочка по схемам. За її грандіозну роботу над схемами борщівських вишиванок Dmutrik, Пассіонарія, Намисто, Lady-V - наші натхненниці у вишивці. На цих дівчат завжди рівняєшся. Kaluna,Яга - за чудові екскурсії по музеям, "покази" старожитностей, кунсультації по українським традиціям Лелітка, Жанна - "лялькові" натхненниці Tana, Bullet - за "нагляд" над сайтом Можливо, я когось забула, але я ще подумаю. Quote (Sabrin) Відмічати лише тих, хто ще не відмічений за попередні роки? А я так розумію, що всіх (бо це чарівниці вже 2012р) але уточніть, будь ласка.
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
Повідомлення відредагував olimpia - Вівторок, 2012-10-09, 1:54 PM |
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2012-10-09, 3:03 PM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Quote (Sabrin) Відмічати лише тих, хто ще не відмічений за попередні роки? Ні, жодних обмежень ))) можете навіть себе похвалити )))
Моя майстерня
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2012-10-09, 3:45 PM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| А я взагалі закохана у наш форум, і у всіх учаснць. І боюсь навіть починати розписувати кого і за що. Бо мій чоловік не дозволить мені кілька діб писати, а ви не схочете таку кількість написаного читати
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
soncevuda | Дата: Вівторок, 2012-10-09, 5:07 PM | Повідомлення # 7 |
мешканець сайту
| я б хотіла відмітити Сестру_Юлію - вона завжди дає натхнення для вишивання. Вона така привітна, чудова, добра. )
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2012-10-09, 5:07 PM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| lady-v, схожа ситуація ))) та все ж хоча би топ-5 може спробуємо?
Моя майстерня
|
|
| |
soncevuda | Дата: Вівторок, 2012-10-09, 5:13 PM | Повідомлення # 9 |
мешканець сайту
| давайте топ-10 бо 5 мало буде.
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2012-10-09, 5:14 PM | Повідомлення # 10 |
Мудра людина
| Quote (soncevuda) давайте топ-10 бо 5 мало буде. Мені і 50 малувато
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2012-10-09, 5:45 PM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| Пропоную зробити обмін між чарівницями, щоб було ненакладно з подарунками. А чарівниць обрать або самовисуванцями, хто допише в цю тему))) або за кількістю дописів перших10-20-З0 осіб, все одно в нас багато активних форумчан, не хочеться когось забути. Або опитквання поставити з кнопками-ніками, хто найбільш начарував наш форум цього року.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2012-10-09, 5:54 PM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| Quote (Tana) Пропоную зробити обмін між чарівницями, щоб було ненакладно з подарунками. справа добровільна ))) та головний подарунок, я сподіваюсь - то буде відзнака у підписі із зазначенням заслуг перед батьківщиною ))) так що пропонуйте номінації і переможців. а механізми обміну в нас тут налагоджені як ніде в іншому місці )))
Моя майстерня
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2012-10-09, 6:04 PM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
| Quote (Tana) Або опитквання поставити з кнопками-ніками, хто найбільш начарував наш форум цього року. Мені ця ідея подобається
Моя майстерня
|
|
| |
sjana_if | Дата: Вівторок, 2012-10-09, 6:29 PM | Повідомлення # 14 |
мешканець сайту
| Quote (Tana) опитування поставити з кнопками-ніками Дійсно, добра думка. Бо якщо почати хвалити, то, справді, дня не вистачить, щоб змалювати всіх чарівниць так, як вони того заслуговують
Повідомлення відредагував sjana_if - Вівторок, 2012-10-09, 6:30 PM |
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2012-10-09, 7:11 PM | Повідомлення # 15 |
Мудра людина
| але це значно приємніше - ми навіть у маленьких конкурсах голосуємо відкрито і з коментарями! не лінуйтесь, висловлюйтесь! хочете опитування - зробимо, але треба визначити список кандидатур, а там здається лише десять пунктів. висувайте кандидатури )))
Моя майстерня
|
|
| |
nosiknata | Дата: Вівторок, 2012-10-09, 9:57 PM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| Пропоную такі відзнаки: "Вишивальниця з моторчиком" - ivabog "Хранительки традицій" - Калина та Яга "Допомога новачкам" - lady-v "Майстер вишивальних технік" - Намисто, Andrev_Year "Вишивка і її втілення в сучасному одязі" - Zeta, Ролічок "Бісерні чарівниці" - Волинянка (прикраси), Іринулька (сорочки) "Відкриття року" - soncevuda, Sabrin "Майстрині -лялькарки" - Лелітка, Жанна "Майстер-клас" - Lubov і її МК по вишивці на сітці "Координатор конкурсів" - Оленка (Оля) з її новорічним дебютом - рукотворні конкурси для всієї родини
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2012-10-09, 10:22 PM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
| натуська, себе забула )))
Моя майстерня
|
|
| |
ТМК | Дата: Вівторок, 2012-10-09, 10:29 PM | Повідомлення # 18 |
Мудра людина
| Знаєте, справді дуже важко вибирати. Тільки про одну подумав, ой, забула ще одну, ой, ще одну і т. д. Я б відзначила наших гуру народних традицій вишивання: Dmutrik, Пассіонарія, Намисто, Lady-V, Kaluna, Tana. Окремої відзнаки , на мою думку, заслуговує Andrev_Year. Дуже талановита небайдужа людина, надійний помічник і порадник. Не можу не відзначити й майстриню, яка прикрашає сучасний одяг народними вишивками - Zeta А ще хранительки форуму - адмін і модератори: Tana, Bullet, shtynka, ganzya, Оленка, Lady-V. Бо то теж нелегко витрачати час на підтримання порядку і створення комфорту на форумі.
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2012-10-09, 11:50 PM | Повідомлення # 19 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (shtynka) та все ж хоча би топ-5 може спробуємо? Quote (soncevuda) давайте топ-10 бо 5 мало буде. Quote (lady-v) Мені і 50 малувато
а знаєте, на рукодільних блогах таке ось влаштовують, можемо і ми спробувати:
і це може 5-ка, 1-тка, 20-тка.. більше нема сенсу
Quote (shtynka) натуська, себе забула ))) Натуська у нас є моторчик для вишивальниць, а всі інші - вишивальщиці з моторчиком ))))
я ще сама як форумчанка не визначилась, але порядок на форумі найбільше, на мою думку, допомагає наводити цього року Lady-V, стільки рапортів! + велика допомога новачкам, яку я бачу.
Варто відзначити наших постійних новинарів: Яга і Киянка, від них найбільше новин на головній сторінці і музейних екскурсій!
Тана у нас хронічно хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому (інтерактивні проекти).
Також у проектах (обмінних, конкурсних, коловороті) виділилась цього року Сонцевида.
ще подумаю і напишу, ці імена просто постійно стрибають перед очима, коли я на форумі Звісно, є місця, куди я дужжже рідко зазираю. Але ви всі пишіть-пишіть, все одно по закінченні наших теревенів на всих номінантів ще накладеться її величність СТАТИСТИКА Да-да, я все бачу, все чую через статистику, хто де і скільки написав і як часто пише і в яку пору доби і по скільки знаків і скільки картинок і бла-бла-бла... )))))))))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2012-10-10, 7:46 AM | Повідомлення # 20 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) а знаєте, на рукодільних блогах таке ось влаштовують, можемо і ми спробувати: мені подобається ідея
Моя майстерня
|
|
| |