Разом до здоров"я та краси
|
|
olimpia | Дата: Неділя, 2011-12-04, 2:35 PM | Повідомлення # 41 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Quote (shtynka) чесно, для мене це звучить трохи дико, бо в природі без рекламних та інших способів забивання баків наші найближчі біологічні родичі (мавпи) навряд чи споживають тваринні жири...
А я казала про це не як рекламний агент чи домогоподарка, яка надивилась серіалів. Свої слова аргументувала з погляду біохімії і все це можна прочитати, відкривши книжку. Quote (shtynka) наші найближчі біологічні родичі (мавпи) навряд чи споживають тваринні жири... Ще як споживають. На Землі існують всього лише 5 "всеядных" (не памятаю як по українські) ссавців : ведмідь, пацюк , мавпа, свиня і людина. Тому для нормального існування організму потрібно все, але в міру.
Quote (shtynka) І де ви бачили мавпу з ожирінням чи іншими проблемами сучасного харчування - хіба що в зоопарку... Де до процесу харчування причетні найрозумніші тварини на землі - люди... Все дуже просто. Мавпи не їдять для задоволення так як люди (я кажу взагалі), вони втамовують фізіологічні потреби в їжі.
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
Повідомлення відредагував olimpia - Неділя, 2011-12-04, 7:29 PM |
|
| |
shtynka | Дата: Неділя, 2011-12-04, 9:24 PM | Повідомлення # 42 |
Мудра людина
| Quote (Катюня) А я теж маю позитивні результати 59 кг так і тримається! це теж добре:) Quote (Катюня) Та які ж нам мавпи родичи? думаю, що таки родичі, і справа тут не в Дарвіні... А перетинки - можливо, якраз свідоцтво наявності іншого гену, схрещеного з мавп"ячим... але ми тут не про те... ми тут про здорову їжу та здоровий глузд. власне, мені дуже імпонує теза з того ж таки Алена Кара, (якого мабуть ліньки читати) що найкорисніша їжа для людини це та, що викликає апетит у необробленому вигляді. Це, може і не він вигадав, та дуже наочно пояснив... І хай там світлі голови нас класифікують на всеядних чи не всеядних - знаю одне, в мене не тече слина при вигляді сирого м"яса чи тваринного жиру... і я не уявляю собі картину себе, що впивається зубами в горлянку якоїсь тваринки... Для мене справді апетитними виглядають свіжі яблука, персики, помідори, горіхи - і ще багато чого іншого, що не потребує жодної обробки... Хіба що ополіскування водою )))
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-12-05, 0:59 AM | Повідомлення # 43 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (shtynka) Тож, було: 58 кіло, 87-71-94 в об"ємах Стало: 57.8 кіло, 85-68-93 Quote (Катюня) А я теж маю позитивні результати 59 кг так і тримається! Дівчата, радію за вас Катюня, стала вага - теж хороший реультат, тим більше така маленька, як у вас
Я сьогодні ходила до нашої форумчанки fiery в гості, у сусіднє село Веприк, там вони мене вигуляли (долучились оленчин чоловік і їх пес Фауст), я так находилась пішки і так набоялась собаку, що у мене позгоряло все, що я поганого з"їла затиждень. Треба буде ще раз до них навідадтись. Я просто відчуваю, що я стала легшою!
(а бодіфлекс я закинула... иии. свинючко...)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2011-12-05, 10:31 AM | Повідомлення # 44 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) (а бодіфлекс я закинула... иии. свинючко...) ти якщо не робиш комплекс ізотонічних поз в парі з диханням, то принаймні роби на свіжому повітрі дихальні вправи... Це можна робити практично в будь-якому місці, коли нікого нема поруч. Приток кисню і втягування живота все одно зроблять свою справу!
пожаліюсь тут: не можу зайти в адвіртус - якась їрунда з ним трапилась... не бачу жодного символу, лише кольорову розмітку сторінки... навіть залогінитись не можу... перевірила в різних браузерах - всюди те саме. а ви заходите?
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-12-05, 1:27 PM | Повідомлення # 45 |
маніяк графічних ліній
| Quote (shtynka) пожаліюсь тут: не можу зайти в адвіртус - якась їрунда з ним трапилась... не бачу жодного символу, лише кольорову розмітку сторінки... навіть залогінитись не можу... перевірила в різних браузерах - всюди те саме. а ви заходите? від учора така ж їрунда. певно проблеми з хостингом чи якісь перебудови на сайті... будемо чекати.Щойно написала розробникам, буду сподіватись на відповідь (позитивну)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2011-12-06, 0:25 AM | Повідомлення # 46 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) від учора така ж їрунда. Quote (Bullet) Щойно написала розробникам запрацювало! ліз, може в мій жек напишеш, щоб ліфт полагодили?
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-12-06, 1:43 AM | Повідомлення # 47 |
маніяк графічних ліній
| Quote (shtynka) запрацювало! ліз, може в мій жек напишеш, щоб ліфт полагодили?
Таня, а от візьму і напишу :))) Мене найбільше здивував самий фвакт листа-відповіді
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-12-09, 8:56 PM | Повідомлення # 48 |
маніяк графічних ліній
| [url=http://www.ex.ua/view/8105854?r=28714,23775]http://www.ex.ua/view/8105854?r=28714,23775[/url] [img]http://fs132.www.ex.ua/show/12431790/12431790.jpg?200[/img] [img]http://fs132.www.ex.ua/show/12431598/12431598.jpg?200[/img] - 24 відео-урока, безкоштовно. тут лежать відео-уроки, є корисний пілатес (мені дуже нра, але сама я його роблю хіба що коли гром гряне.. чи коли свіже у пам"яті )))))
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-12-09, 8:59 PM | Повідомлення # 49 |
маніяк графічних ліній
| http://www.ex.ua/view/8105854?r=28714,23775 - просто зкопіюйте
|
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2011-12-10, 11:21 AM | Повідомлення # 50 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) просто зкопіюйте заглянула... трохи скептично я ставлюсь до подібних програм - краса за 10 хвилин, англійська за два тижні і т.п. для мене це не діє... моя краса і вдосконалення потребують постійної пильної уваги... 24 години на добу, 7 днів на тиждень... інакше - результат відповідний...
але будемо про приємне: допиваю своє смачне какао (чогось мене перемкнуло на таке... ) і налаштовуюсь позитивно до світу! результати стрункішання щось у мене негативні (збільшились і розміри і вага... але про це завтра), але відчуваю я себе легко! На цьому тижні двічі була в басейні, один раз потрапила на аеробіку, займалась собою і в інших сенсах. Щоправда, програми наміченої все одно не тримаю на 100 %, звідси і результат. Але годі скиглити, пішла наводити чистоту в домі та в голові. Всім приємних вихідних!
Моя майстерня
|
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2012-02-25, 0:48 AM | Повідомлення # 51 |
Мудра людина
| Усі розслабилися і святкуємо Масляну ))) Та я згадала про цю темку, бо я теж розслабилася не на жарт... - повертаюсь до старих і не дуже приємних для мене форм. Вранці важила 61.5 кіло, при тому що хочу важити 55... Так от любі мої - я берусь тримати великий піст із понеділка (не з релігійних міркувань, хоча певна духовна складова в цьому є і для мене). А ще дуже треба перечитати Алена Кара. Бо, знаючи всі положення його методики, все одно чомусь не дотримуюсь. Сподіваюсь, психологічне програмування цієї книжки зпрацює на мені знову, і я буду знов почувати себе легко і щасливо.
ДОЛУЧАЙТЕСЬ!
Кому що подобається - до посту, до прочитання чудо-книжки, чи просто до помірного споживання і обов"язково до моніторингу своєї ваги та розмірів. Пам"ятаємо, що за весною примчить літо - а це вже дуже скоро!
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2012-02-25, 4:51 AM | Повідомлення # 52 |
маніяк графічних ліній
| Quote (shtynka) Усі розслабилися і святкуємо Масляну ))) емммм... я важу 82,5 кіло.
Quote (shtynka) Так от любі мої - я берусь тримати великий піст із понеділка (не з релігійних міркувань, хоча певна духовна складова в цьому є і для мене). Я точно знаю, що харчування - не моя проблема. Мені треба рухатись. Нема руху - нема здоров"я. Таня, тобі можна лише позаздрити, якщо піст спасає (але, дякувати богу, у тебе ще невисока вага, як у мене))))
Quote (shtynka) ДОЛУЧАЙТЕСЬ! Дякую!!! Я сьогодні недаремно гортала книжку К.Ніші. + зробила велике прибирання в кімнаті, тепер простору стало більше, сподіваюсь, так само легко позбудуть сміття у своєму тілі
Таня, адвіртус лишається з нами?
|
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2012-02-25, 11:08 AM | Повідомлення # 53 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) дякувати богу, у тебе ще невисока вага, як у мене) це більше дякувати моєму чоловіку, він постійно тримає в тонусі... але все одно зайві майже сім кіло - це не дуже добре... Я їх відчуваю і физично, і психологічно, плюс гардероб також робить жирні натяки - пора з цим щось робити!
Quote (Bullet) Мені треба рухатись. Нема руху - нема здоров"я. Це вірно. Та коли ти носиш на собі зайве - рухатись не хочеться. Після того, як позбавляєшся від нього - бажання рухатись набагато більше. Тому треба і те, й інше )))
Quote (Bullet) Таня, адвіртус лишається з нами? та щось він не дуже ефективний, як виявилось... А от вимірювання і записування результатів - це сила. Задумайся, наче пройшло пару місяців від того, коли ми тут слідкували за ними, а я наїла собі майже три кіло (щоправда, я покинула годувати малюка...) Хтось зі скепсисом скаже, що три кіло це не багато - але ви уявіть собі шмат на 3 кіло сала, або трилітровий бутиль, який доводиться носити всюди із собою... До того ж, це досить високий відсоток від моєї загальної маси. Так що проблема є. І її визнання є початком вирішення.
Quote (Bullet) гортала книжку К.Ніші. про що книжка?
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2012-02-25, 5:14 PM | Повідомлення # 54 |
маніяк графічних ліній
| Quote (shtynka) про що книжка? Кацудзо Ниши "Золотые правила здоровья" [ Скачать с сервера (185.3Kb) ]
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2012-02-26, 2:52 PM | Повідомлення # 55 |
Мудра людина
| Дівчата, а ще пити достатньо води (я над цим працюю). І зменшити кількість солодкого (тут я не одинока))))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2012-02-27, 11:26 AM | Повідомлення # 56 |
Мудра людина
| Quote (Tana) І зменшити кількість солодкого (тут я не одинока)))) А ще гарно перейти на якісно інші солодощі - горішки, родзинки, фініки, курага, інжир, ну а якщо вже дуже хочеться цукерочку - я для себе відкрила класний варіант - мої улюблені цукерочки ГудДей, житомирського заводу.
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2012-02-27, 2:41 PM | Повідомлення # 57 |
Мудра людина
| Ну, про корисну їжу я знаю багато, і дуже перебілива, чорний шоколад якісний залишщиться, перетерті ягоди з цукром; сухофрукти і горіхи теж слід вміти готувати і купувати грамотно, бо користі з них часом менше, ніж з чистого цукру. Тому сушка для овочів і фруктів запланована...
Нещодавно осилила морозиво (зробила сама), давно йог оне хочеться покупного, а домашнє нічого так, скажу вам, гадаю, і дитині влітку даватиму.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2012-02-28, 0:12 AM | Повідомлення # 58 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Кацудзо Ниши "Золотые правила здоровья" почала читати - поки що згодна з автором, шкода - нового для себе не виявила нічого. Але можливо все попереду.
Quote (Tana) чорний шоколад якісний залишщиться, перетерті ягоди з цукром; сухофрукти і горіхи теж слід вміти готувати і купувати грамотно, це все теж обманка )) найкорисніші все ж продукти, які не треба купувати - що виросли у тебе в садку, на рідній землі. все, що продається - уже компроміс і свого роду лотерея...
Quote (Tana) Нещодавно осилила морозиво (зробила сама) чомусь пригадався мультик про лунтика, як гусениці хотіли нашкодити, а вийшло морозиво ))) але, гадаю, все складніше, ніж у мультику.
сьогодні перший день посту - я не з"їла жодної краплини продуктів тваринного походження. настрій чудовий )))
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2012-02-28, 12:13 PM | Повідомлення # 59 |
Мудра людина
| Таню, ти годуєш ще Вовчика? Я можу відмовлятись від тваринного білка в окремі дні, але зараз не постую. До речі, за народною традицією (дохристиянською) в понеділок голодували; а середа і п'ятниця -- це пісні дні для жінок. Християнство підлаштувалось. Так що якщо повертатись до коріння, то можна, наприклад, починати з цих днів. Стосовоно природної їжі, працюєм і поки що наповнюємо компостну яму для нашої діляночки)))
Все ж таки хочу повернутись до теми пиття води. Хт оскільки випиває на день (не компотів, не чаїв)?
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2012-02-28, 4:08 PM | Повідомлення # 60 |
маніяк графічних ліній
| Quote (shtynka) А ще гарно перейти на якісно інші солодощі - горішки, родзинки, фініки, курага, інжир, хе хе )) в усьому треба знати межу, у тому числі у горіхах і інжирі, одні дуже калорійні, інші містять високу концентрацію цукру... Інша справа, що цукерки реально шкідливі, бо хімікаи. Але ж.. усе, що є хорошого в житті - або протизаконне, або аморальне, або, як у нашому випадку, веде до ожиріння.
Я скинула 1 кілограм, дуже радію, нічого для цьогоне робила, окрім як перестала їсти масло вершкове (був холод і я їла його з ножа, певно, організм вимагав).
Quote (shtynka) почала читати - поки що згодна з автором, шкода - нового для себе не виявила нічого. Але можливо все попереду. я теж нічого особливо нового (як відкриття) не знайшла там, але я такі книги люблю читати, бо вони підтримують в мені віру і стремління до правильного способу життя. Quote (Tana) Стосовоно природної їжі, працюєм і поки що наповнюємо компостну яму для нашої діляночки))) Цікаво, де ви її в квартирі тримаєет???
Quote (Tana) Все ж таки хочу повернутись до теми пиття води. Хт оскільки випиває на день (не компотів, не чаїв)? Мені складінше за всіх вас, бо я маю одну нирку, тому три літри води на день швидко мене зроблять хворою. Я великий водохльоб від народження, але як переїхали в квартиру (15 років назад) я перестала пити просто воду (бо вона жахлива + хлорована). Пью зеленогочаю дуже багато, по 2 чашки за чаювання (0,2 л х 2). Біда в тому, що у нас родинна звичка запивати обіди, тому ми гладшаємо. Ще мінус, що я пью на ніч. В середньому (я спеціально щойно сиділа і підраховувала) я особисто випиваю 2 літри води (чаю зеленого і/чи травяного) за день. + суп.
|
|
| |