Моя країна -- Україна! Київ
|
|
|
lady-v | Дата: Понеділок, 2011-05-30, 3:49 PM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Ох... краса неймовірна! Тільки Бог Всемогутній міг створити стільки краси і всій її різноманітності! І Він нам дає таланти, щоб відтворювати ту красу вишивками, картинами, піснями...
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
|
Tana | Дата: Понеділок, 2011-05-30, 3:56 PM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| Верхня Лавра, Успенський Собор в похмуру пору року Всі фото мої.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2011-05-30, 10:56 PM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Tana, чудові фото! Хочеться ще тут побачити червоні каштани... Є такі у столиці?
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-05-30, 11:08 PM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| shtynka, читаєш мої думки)) Каштанів стає менше (розширення доріг на всезабудова роблять свою справу), але ось дерево біля будинку, де я народилась і виросла. [IMG]http://i.piccy.info/i5/10/76/1567610/P5180892_(1)_240.jpg[/IMG]
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
Повідомлення відредагував Tana - Понеділок, 2011-05-30, 11:10 PM |
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2011-05-30, 11:19 PM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| Tana, давай більше про Київ, його вулички- знайомі та не знайомі! Ніколи не була у столтці, хіба проїздом... Тож мені все цікаво!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2011-05-30, 11:28 PM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| Tana, класно! Я вперше такі побачила у Відні, а мені сказали, що в Києві теж є ))) Тому дякую дуже! Приєднуюсь до прохання Лесі розповідати про вулички ))) Теж бувала в Києві проїздом... Хочеться позитивного враження про столицю!
Моя майстерня
|
|
| |
|
|
shtynka | Дата: Понеділок, 2011-05-30, 11:47 PM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| Quote (Oленка) Я думаю що це Андріївска церква, Таня, що Ви думаєте? на останньому фото точно Софія Київська ))) Якщо це в одному місці зроблено, то все звідти )))
Моя майстерня
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2011-05-30, 11:48 PM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| Kaluna,Моя давня мрія попасти на Андріївский Узвіз в літку!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
|
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2011-05-31, 0:20 AM | Повідомлення # 14 |
Мудра людина
| Kaluna, а вишиття вишиття скільки! Аж очі озбігаються.. Все таки прекрасний наш Київ!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Mіра | Дата: Вівторок, 2011-05-31, 0:37 AM | Повідомлення # 15 |
побратим
| Дякую вам, дівчатка, за чудові фото! Я вчилася в Києві, 5 років прожила там, весь центр сходила пішки. Чудове місто з надзвичайно сильною енергетикою. В минулому році влітку були кілька днів з сім"єю. Страшенно вразила майже повна русифікація, коли почуєш на вулицю українську мову, то чесно , хочеться аж повернутися і глянути на тих людей і навіть чуть не знайомитися з ними. Сумно.....
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2011-05-31, 0:42 AM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| Quote (Mіра) Страшенно вразила майже повна русифікація, коли почуєш на вулицю українську мову, то чесно Я якраз була вражена кількістю людей які говорять на українській мові! Бо ж коли я від"їзджала, була наша рідна, тільки по радіо і телевізору, та ще по селах. А зараз на центральних вулицяї столиці!!!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Тетяна | Дата: Вівторок, 2011-05-31, 1:05 PM | Повідомлення # 17 |
Активіст форума
| Київ передноворічний (не дуже різко, бо була справжня заметіль) І Григорій Савович Сковорода у день вручення дипломів випускникам Києво-Могилянської академії (28 червня, Контрактова площа)
Повідомлення відредагував Тетяна - Вівторок, 2011-05-31, 1:08 PM |
|
| |
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-05-31, 5:58 PM | Повідомлення # 19 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (nadiya_tsynaiko) Ну який же Київ без Золотих Воріт?! ух ти.. а я всередині так жодного разу і не побувала...
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: Середа, 2011-06-01, 10:37 AM | Повідомлення # 20 |
побратим
| Quote ( Bullet, ) а я всередині так жодного разу і не побувала...
це неподобство! обов'язково сходи і піднімись аж до гори
Я не вишиваю, я просто дуже люблю вишивку. ;) Але я в'яжу. )))
|
|
| |