Моя країна -- Україна! Київ
|
|
Oленка | Дата: Середа, 2011-06-01, 10:43 AM | Повідомлення # 21 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Quote (Kaluna) останнє ваше фото - то Софіївський Собор, одна з найдавніших памяток - має 1000 років. А навпроти нього - відновлений Михайлівський Собор - ваші попередні фото в цьому ж ряду точно! зараз підпишу фотокартки! Quote (Kaluna) запрошую, приїзджайте, залюбки вам підтримаю компанію! Ловлю на слові! Дякую!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-06-06, 4:45 PM | Повідомлення # 22 |
Мудра людина
| Спеціально для цієї теми сьогодні зробила кілька фото з Поштової площі (одноїменна станція метро). Крім новобудов, це місце відоме завдяки фунікулеру (вхід аркою на першому фото), річковому вокзалу (третє, четверте фото) та відновленим храмом Різдва Богородиці (жовта будівля на другому фото), де відспівувати Т.Шевченка. А ще зараз в Києві стоять два відомі пароплави, які курсують по Дніпру до Чорного моря і назад. Фото, які є, тобто, які сліпуче сонце дозволило зробити.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2011-06-06, 4:54 PM | Повідомлення # 23 |
Мудра людина
| Tana, йой Таню! Хочу і на фунікулер, і на площу, і на ті пароплави до Чорного, Чорного моря! Яка краса!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
|
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2011-06-25, 0:30 AM | Повідомлення # 25 |
Мудра людина
| Яга, Київ столикий!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
|
Oленка | Дата: Середа, 2012-04-04, 3:15 PM | Повідомлення # 27 |
Мудра людина
| Kaluna, Дякую! В хмарну погоду, цей будинок ще більш загадковий!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
tanytryell | Дата: Середа, 2012-11-07, 4:43 PM | Повідомлення # 28 |
мешканець сайту
| А ось такий вид з мого вікна Це теж Київ...
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2012-11-07, 4:59 PM | Повідомлення # 29 |
Мудра людина
| tanytryell, гарний захід сонця. Такі краєвиди із коробочками у нас нажаль всюди, у більш менш великих містах.
Я останні кілька разів була страшенно розчарована Києвом, дуже багато народу, диму, шуму, гаму, пилу, сміття, і таке інше. Все, що я не люблю у себе в Запоріжжі, тільки ще помножене на 10 якщо не на сто...
Останні позитивні спогади про Київ - наш зліт, а до того зустріч із колективом ОЕ в квартирі Бабуїн... досі під враженням від книгарні-кав"ярні, в Запоріжжі так і не з"явилось нічого подібного... А минуло вже майже сім років по тому...
Моя майстерня
|
|
| |
tanytryell | Дата: Середа, 2012-11-07, 11:23 PM | Повідомлення # 30 |
мешканець сайту
| shtynka, коробочки я вже перестала помічати - хіба що дуже вже чудернацькі. І одразу побачила, що над ними все такі ж гарні сходи-заходи Сонця, і зірок не стало менше, і веселки трапляються... Треба шукати краще - і тоді його знаходитимеш! ...Я теж згадую Зліт із задоволенням, хоча і не змогла бути там довго... Сподіваюсь, у нас ще будуть подібні зустрічі...
|
|
| |
|
shtynka | Дата: Понеділок, 2012-11-12, 9:01 AM | Повідомлення # 32 |
Мудра людина
| Quote (Kaluna) Блиск та розруха. Така є історія. такого в кожному великому місті чимало... запоріжжя не виключення...і це сумно, а головне, ти ніічого не можеш вдіяти. я живу у дев"ятиповерховій коробці. і хоч квартира доволі зручна, мене дратують вічні ремонти сусідів навколо, гудіння труб опалення, а ще биті склянки від "Червоної шапочки" в під"їзді, яку розпивають бомжі, маскуючись під жителів під"їзду (при тому, що на загальних дверях домофон) А напроти історичні будівлі, у яких балкони підперті залізними палками, щоб не завалилось, і стан того дому залишає сподіватись на краще... а через двісті метрів на проспекті Леніна фешенебельні торгівельні розважальні центри, ростуть як із води. якось покажу цей контраст у картинках.
Моя майстерня
|
|
| |
Zeta | Дата: Понеділок, 2012-11-12, 7:51 PM | Повідомлення # 33 |
Мудра людина
| зато у нас фірма Ахметова майже віс старі будівлі позносила,а що Ахметов не зніс - доламав янукович-молодший - і історію Донецька майже ніхто не знає - бо навіть уявити неможливо,якою була та Юзовка. усе переломали і скляних коробок понаставили - от і маєш... їм бачте нове дешевше побудувати,ніж реставрацію зробити!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
sjana_if | Дата: Понеділок, 2012-11-12, 9:19 PM | Повідомлення # 34 |
мешканець сайту
| Для мене в Києві несподіваною (тобто неочікуваною ) була ця балерина на вулиці
|
|
| |
|
Wonderer | Дата: Четвер, 2022-01-13, 5:31 AM | Повідомлення # 36 |
перехожий
| а каким же зеленым все таки Киев был в 70х - 80х, эх...
|
|
| |
assassir | Дата: Субота, 2024-07-27, 5:06 PM | Повідомлення # 37 |
перехожий
Група: Користувачі
| Виявляється, є вітчизняний забутий і неопублікований (сподіваюся, що поки неопублікований) ніде мультфільм, він дійшов до нас поки що лише у вигляді діафільму, випущеного на честь 20-річчя від дня смерті та 90-річчя від дня народження режисера мультфільму Тадеуша Павленка, які наступають наприкінці цього року.
Отже, діафільм за м/ф кіностудії «Київнаукфільм» 1981 року без звукового супроводу за віршем Я.О. Королевича «Каїнові сльози», де брали участь у створенні ВІА «Кобза» та художник Радна Сахалтуєв (https://youtu.be/HP0ZDIa1cUU).
Повідомлення відредагував assassir - Субота, 2024-07-27, 5:06 PM |
|
| |