Наші форумівки
|
|
Jasjka | Дата: П`ятниця, 2013-04-26, 3:24 PM | Повідомлення # 401 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Гарно ярмаркуваня,дівчата! Та приємних зустрічів на форумівках (мікрофорумівках)
Творча майстерня
|
|
| |
Тетяна | Дата: П`ятниця, 2013-04-26, 3:48 PM | Повідомлення # 402 |
Активіст форума
| Дівчата, все ще сподіваюсь всіх побачити - хотілось би і на виставці побувати, і в Пирогові... Підвернулась невідкладна справа, з понеділка сиджу за комп'ютером, не розгинаючись, мушу сьогодні добити, а завтра вже сподіваюсь, що нічого не переб'є... І гостинчика вже приготувала... Всім вдалого ярмаркування і гарної погоди! - це фото з Голосіївського лісу. Правда, краса? Приїжджайте помилуватися!
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2013-04-26, 11:18 PM | Повідомлення # 403 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Тетяна, поїздка на ВДНГ відміняється, Таня! Я сьогодні (п"ятниця) пробула там, розчарувалась, нічого в кращу сторону не змінилось, в наш павільон ніхто не заходить, всі - на вулиці, павільон навіть стрілочкою ніхто не помітив...
А головне, що у мене не спадає температура 37,4 сьогодні, весь день як в пеклі, ТТТ.
Завтра рано їду забирати свої сумки, сподіваюсь, що не встигну заплатити (сьогодні до мене не дійшла касирка)*
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Тетяна | Дата: Субота, 2013-04-27, 9:14 PM | Повідомлення # 404 |
Активіст форума
| Лізо, вранці прочитала, дуже жаль, - хвороба вчепилася, от чого б їй в таку погоду не минути? Правда, й у мене син десять днів дуже тяжко прохворів, мабуть, такий вірус противний... Одужуйте! Будуть іще ярмарки, більш вдалі! Цитата (Bullet) розчарувалась, нічого в кращу сторону не змінилось, Ці організатори якісь просто невиліковні!
|
|
| |
Zeta | Дата: Субота, 2013-04-27, 10:43 PM | Повідомлення # 405 |
Мудра людина
| Цитата (Bullet) розчарувалась, нічого в кращу сторону не змінилось я думала - тільки у нас таке - тому ні на які ярмарки вже не хожу ,справді одне розчарування...
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2013-04-28, 1:49 AM | Повідомлення # 406 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Тетяна, Zeta, обидві знайомі, що завітали до мене на виставку, сказали мені (в різні дні!), що до мене вони дійшли лише тому, що точно знали, що я маю бути в 7-му павільоні. Якби не це знання, у них би й думка не повернулась в бік цього павільону, бо ні стрілочок, ні плакатів... хоч би кульки повітряні повісили які
Дякую всім за побажання здоров"я, температура вже спала, але романтичний прононс (читай: закладений ніс) ще зберігся.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Ролічок | Дата: Понеділок, 2013-08-05, 10:05 AM | Повідомлення # 407 |
Мудра людина
| дівчата! буду в Одесі з 12 по 18 серпня. хто хоче зустрітися - пишіть!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
Повідомлення відредагував Ролічок - Понеділок, 2013-08-05, 10:06 AM |
|
| |
korpsot | Дата: П`ятниця, 2017-09-22, 1:55 PM | Повідомлення # 408 |
перехожий
Група: Користувачі
| привет всем)))
|
|
| |