Різдвяні побажання!
|
|
Tana | Дата: П`ятниця, 2009-12-25, 9:20 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Віншуємо Вас, панове господарі, З Різдвом Христовим! Щоб Вам щастя квітло вінком барвінковим, Щоб у Вашім серці любов процвітала, А у Вашім домі слава панувала, Щоб Ісус усьому світу І Вам слав щастя й многі літа! Христос рождається! Вітаю всіх, хто святкує сьогодні Різдво! В першу чергу, маму нашого адміністратора, золоті руки-в'язальщицю!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2009-12-25, 11:46 AM | Повідомлення # 2 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Tana) Вітаю всіх, хто святкує сьогодні Різдво! В першу чергу, маму нашого адміністратора, золоті руки-в'язальщицю! Дякую, Тетянко!!! Так приємно! Обов"язково посаджу маму перед монітором, щойно певернеться з костьолу!! Дякую і приєднуюсь до чудових слів Тані: зі світлим святом усіх католиків Нехай Світ стане кращим , а ми в Ньому - терпимішими
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
nosiknata | Дата: П`ятниця, 2009-12-25, 12:07 PM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| приєднуюсь до привітань!!! хоч і не святкую сьогодні, але всім віруючим католикам бажаю гарної днини, радості і любові!!!!З Різдвом!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Олька | Дата: П`ятниця, 2009-12-25, 1:12 PM | Повідомлення # 4 |
побратим
| Всіх, хто святкує сьогодні Різдво - З РІЗДВОМ!!!! Щастя вам!!!
|
|
| |
Ludmila | Дата: П`ятниця, 2009-12-25, 1:12 PM | Повідомлення # 5 |
мешканець сайту
| Також приєднуюся до привітань! Сьогодні для нас велике св"ято, хоч і св"яткуємо Різдво 7 січня. Усім бажаю веселих св"ят та щасливого Нового Року!
|
|
| |
Nitka | Дата: Субота, 2009-12-26, 12:48 PM | Повідомлення # 6 |
побратим
| Приєднуюсь! Добра, злагоди, щастя, здоров'я!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2009-12-29, 3:17 AM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| Дівчатка, може статись до свят мене вже сюди не занесе вітром. Отож - З Новим роком, з Різдвом Христовим усіх вас! Бувайте всі здорові, кохані, натхненні! Дякую долі, що звела мене з вами - розумницями, майстринями, людьми великих сердець і золотих ручок! ЩАСТЯ!
|
|
| |
nosiknata | Дата: Четвер, 2009-12-31, 11:04 AM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| Їду святкувати Новий рік на Хмельниччину. Всіляких гараздів, добра, щастя і міцного здоров"я всім добрим людям!!! Хай щастить!!!
|
|
| |
Світланка | Дата: Четвер, 2009-12-31, 11:24 AM | Повідомлення # 9 |
побратим
| Дорогі форумчаночки! З Новим роком і Різдвом Христовим вас!!!! Здоров"я, щастя і добра вам! Гарних ідей, швидкого втілення всіх ваших бажань, легких хрестиків і невтомних рученят! Щоб ваші роботи милували не тільки ваші очі, а й близиких вам людей, створювали затишок у вашій оселі! "зустрінемося" на форумі уже після свят, бо їду на рідну Сумщину на гостину до батьків чоловіка
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Олька | Дата: Четвер, 2009-12-31, 1:48 PM | Повідомлення # 10 |
побратим
| Поздравляю всех с наступающим Новым Годом! Желаю всем нам здоровья, любви, весёлого настроения и исполнения желаний!!!!!!!!
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2009-12-31, 1:52 PM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| Олька, дякую і приєднуюсь до побажань! Всім весело і радісно зустріти новий рік! Не забувайте співати - чула, що зустрічаючи Новий Рік 2010 - треба приваблювати щастя до оселі живими співами!
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2009-12-31, 6:13 PM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| Дякую за побажання і навзаєм зичу здоров'я, сили, добробуту й злагоди в родині; хай душа співає, а добро-щастя до вас прибуває!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lakizka | Дата: П`ятниця, 2010-01-01, 4:10 AM | Повідомлення # 13 |
побратим
| Всіх з Новим роком! Хай в цьому році доля дарує гарні можливості і моменти для здійснення наших хороших бажань і мрій. Всім зичу здоровя і хорошого настрою на весь рік.
|
|
| |
Ludmila | Дата: П`ятниця, 2010-01-01, 2:37 PM | Повідомлення # 14 |
мешканець сайту
| Рік Новий - казковий час! Хай здивує щастям Вас Рік добра і рік кохання. Тож приймайте привітання: Будьте добрі та здорові, Побажаємо любові, Світла й радощів багато, Щоб життя було, як свято!
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-01-01, 3:57 PM | Повідомлення # 15 |
маніяк графічних ліній
| Усіх-усіх з НОВИМ 2010 РОКОМ:) Нема різниці, з якою тваринкою ви ототожнюєте цей рік, головне, щоб він відсьогодні асоціювався у нас з хорошим настроєм, міцним здоров"ям, усмішками і новими звершеннями:) Всіх вітаю і щиро бажаю здійснення усіх наших мрій! І будьмо обережні з бажаннями, вони мають тенденцію здійснюватись Я вас всіх дуже люблю:)*
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-01-02, 8:12 PM | Повідомлення # 16 |
маніяк графічних ліній
| Не втрималась і вирішила розмістити тут славний віршик мого позитивного ЖЖ-друга http://sparrow-hawk.livejournal.com/ Слово про Новий Рік Всі потомились: і жовті, і сині... Ти під ялинкою спати лягай. Най зазирне нам у очі, сповнені сили, Пан Миколай. Хай принесе нам у торбі гостинців Слово „люблю”, Щоб не знайшло лихослів’я чужинців Землю мою. Хай розквітають, мов яблуні й груші, Лагідні сни, І промовляють до нас наші душі: Діждемо весни...
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2010-01-02, 8:40 PM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
| Зима-матінка хоч цього року, надивитися можна на неї, сніг, ковзани тощо... Справжній Новий рік, як в дитинстві. Дякую за привітання!
|
|
| |
Nitka | Дата: Понеділок, 2010-01-04, 2:22 PM | Повідомлення # 18 |
побратим
| Бачу, що усі хотіли зими і вона прийшла!!! УСІХ вітаю з Новим роком і Різдвом!!! Бажаю щастя, здоров'я і тепла душевного вам і вашим сім'ям!
|
|
| |
nosiknata | Дата: Середа, 2010-01-06, 10:17 AM | Повідомлення # 19 |
Мудра людина
| Вітаю Вас, дорогі форумчанки з наступаючим святом Різдва Христового!! Смачної куті, веселої колядки, щастя і достатку у Ваші оселі в ці благословенні дні!!!
|
|
| |
savvang | Дата: Середа, 2010-01-06, 11:56 AM | Повідомлення # 20 |
друг
| Хай Різдво з тим завітає, Чого серце забажає. Хай несе у кожну хату Щастя, радості багато, Хай смачна кутя Вам вдасться, Хай в сім’ї панує щастя. Щоб весела коляда В хату радість принесла. Христос рождається! Форумчанки,веселих і незабутніх свят, нових ідей, натхнення та сил для іх втілення!
|
|
| |