Різдвяні побажання!
|
|
Ludmila | Дата: Середа, 2010-01-06, 4:08 PM | Повідомлення # 21 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Від Різдва і до Різдва, Щоб здоровям, щастям в хаті, Ви були завжди багаті. Спокій в домі, сонце ясне, Хай ніколи не погасне, Хай у добрі проживає Вся ваша родина. Колядуйте, веселіться, Бо весела днина. Я щиро бажаю веселих вам свят, Куті, пампушків, українських коляд.
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-01-06, 10:00 PM | Повідомлення # 22 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Дозвольте приєднатись до дружніх привітань з Різдвом Усяких нам з вами гараздів :)*
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lakizka | Дата: Середа, 2010-01-06, 11:14 PM | Повідомлення # 23 |
побратим
| Вітаю всіх форумчанок, які святкують Різдво Христове 7 грудня з цим святом! Бажаю родинного затишку,міцного здоровя, смачної куті і гарної коляди .
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-01-06, 11:24 PM | Повідомлення # 24 |
Мудра людина
| Дякую за привітання й побажання, мої любі форумчаночки! З таким настроєм читаю днями теми: і конкурси, і побажання щирі, непеповторні, проникливі. Справжня мережева (та, що в мережі ) родина! Разом з колядою бажаю Вам щиро, Щоб Вам було весело й мило! Щастя Вам, Боже, а Ваша хата На добро і радість хай буде багата! Добро хай приходить з кожного боку, -- Веселих свят і щасливого Нового року!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Іруся | Дата: Четвер, 2010-01-07, 2:22 PM | Повідомлення # 25 |
друг
| З Різдвом Христовим!З Новим роком! З Святим Йорданем! Благослови Боже щастям,здоро'ям,любов'ю! Шановні форумчанки усіх Вам гараздів,любові,злагоди! Нехай маленький Ісусик обдаровує Вас своїми ласками! Смачної Вам куті,гарних колядок та Божого благословення! Христос рождається!
|
|
| |
pozitiv | Дата: Четвер, 2010-01-07, 6:28 PM | Повідомлення # 26 |
побратим
| Шию, шию, вишиваю, З Новим роком вас вітаю! Ще й Різдвяні привітання, Тож приймайте побажання: Хай скінчаться довгобуди, І натхнення завжди буде! Рівно хрестики лягають, Очі втоми хай не знають. Творчості, ідей багато, Щоб життя було як свято!!!
Для позитивної людини хрестики - також плюси!
|
|
| |
montan | Дата: Четвер, 2010-01-07, 8:16 PM | Повідомлення # 27 |
побратим
| Хай родиться в полі Жито й пшениця, Хай хліб-сіль будуть У Вашій світлиці. Щоб Ви в своїм домі Всі були здорові, І щоби було у Вас Усього доволі! Хай сипляться гроші Вам дощем із неба, Й Господь посилає Усе,що Вам треба! Хай щастя стукає у двері, Хай заходять до оселі Радість,злагода та спокій І любов на довгі роки! ХРИСТОС НАРОДИВСЯ!!!
|
|
| |
lakizka | Дата: П`ятниця, 2010-01-08, 1:09 AM | Повідомлення # 28 |
побратим
| pozitiv, ми скоро колективними зусилями видамо збірку Ваших віршів про вишивання! Ви майстер слова, так влучно пишете. Мені дуже подобається!
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2010-01-08, 8:40 AM | Повідомлення # 29 |
Мудра людина
| Згодна з lakizka. Так люблю наповнювати тему, тепер буде простіше, надихатимемо нашого поетичного позитива!pozitiv, натхнення Вам!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2011-12-28, 7:05 PM | Повідомлення # 30 |
Мудра людина
| Дуже гарні різдвяні віншування тут, не втримаюсь, витягну сюди:
1-й хлопчик:
Слава Богу! Мир цій хаті! Перестаньте сумувати, - Ми Вам новину принесли, Що всі темні сили щезли, Рожденному поклоніться!
2-ий хлопчик:
Добре сталось, слава Богу! То ж збираймося в дорогу, Але перш ніж вийдем з хати, Треба щастя побажати, Дім добром обдарувати.
3-ій хлопчик (кидає зерна льону):
Я Вам дарую сім'я ллянеє! Здорове, чисте, мов золотеє, - Хай з того сім'я льон виростає, Хай рушничок з нього ткач ткає, Щоб ваші діти в будні й неділі Були здорові, чисті та білі.
4-й хлопчик (кидає зерна жита):
Я Вам дарую зеренця жита, - Хай вродить нива, дощем полита, Ніколи хліба хай не бракує, Хай у Вас достаток завжди гостює!
1-й хлопчик (кидає зерна гречки):
Я Вам дарую зерно гречане, - Хай воно зійде і цвисти стане, Щоб Вам і бджолам пожиток дало, Щоб було воску й меду немало, Щоб було всім Вам солодко жити Й на славу Богу свічку світити.
2-й хлопчик (кидає зерна ячменю):
Я Вам дарую зерно ячменю, - З нього зберете повнісіньку жменю, А з жмені, дасть Бог того діждати, Повні комори будете мати!
3-й хлопчик (кидає яблучні зерна):
Я Вам дарую зерно яблучне, Зерно багате та й пожиточне, Велику силу те зерно має, Бо з нього яблуня вгору зростає. Хай же так рід Ваш росте широко, і так глибоко, і так високо. Хай добрим вчинком він зацвітає І весь наш нарід хай прославляє!
4-й хлопчик (кидає зерна пшениці):
Я Вам дарую зерно пшениці, Щоб Ви діждали з нього сториці. Пшеничне зерно - прикраса поля, Хай з нього вийде Вам добра доля! Пшеничне зерно ясне та красне, - Хай же Вам світло в серцях не гасне, Бо знайте: світло - знання й наука, Кращої долі добра порука.
Всі хлопчики разом:
Віншуємо Вас з Різдвом Христовим, Зичимо Вам щастя і многая літ! І Вашій хатині, і Вашій родині, І всім, хто є в хаті і всій Україні - Христос ся рождає.
|
|
| |
Zeta | Дата: Вівторок, 2013-12-24, 11:58 PM | Повідомлення # 31 |
Мудра людина
| Вітаю всіх католиків з Різдвом Христовим!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2013-12-25, 9:31 AM | Повідомлення # 32 |
Мудра людина
| Долучюсь до привітань Зірочка з неба світло кидає Христос Дитятко днесь ся рождає! Світи весело Христу й Марії Кріпи у серці віру й надію! Хай та зірничка в Різдвяні свята Принесе радість до Вашої хати Щастя, здоров"я, пошану від світу, Багатства у домі і многая літа! Христос ся рождає!
|
|
| |
tedenine1989 | Дата: Середа, 2020-11-25, 3:47 PM | Повідомлення # 33 |
перехожий
Група: Користувачі
| А в этом году наверное даже в церку не сходить (
|
|
| |