Колективні закупки
|
|
ulyafare | Дата: Понеділок, 2010-07-05, 1:19 PM | Повідомлення # 101 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| А я б просто приєдналась до вас туди на Лівобережну, ниточки б подивилась швейно-бісерні....
|
|
| |
welshrabbit | Дата: П`ятниця, 2010-07-09, 3:29 PM | Повідомлення # 102 |
побратим
| Дівчата, якщо купуватимете синтепух, я б теж приєдналася!
|
|
| |
Via | Дата: П`ятниця, 2010-07-09, 4:06 PM | Повідомлення # 103 |
побратим
| Добре, що є охочі. Я планую закупити на наступному тижні - хто з Києва, давайте домовлятися, аби нас кілька чоловік було забирати. А ще треба розібратися - кому скільки треба, якщо 5 кг всього, плануйте свої потреби, будемо плюсувати. Мені 2 кг вистачить. Живу у Києві біля метро Оболонь - віддавати зможу порціями і пізніше, хто здалеку чи зайнятий буде.
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2010-07-09, 7:07 PM | Повідомлення # 104 |
Мудра людина
| Via, я 1 кг візьму. А Вам не важко буде його привезти до Дніпра, коли Ви у нас будете? Чи можна поїздом чи автолюксом передати. За мій рахунок, звісно.
|
|
| |
welshrabbit | Дата: П`ятниця, 2010-07-09, 7:07 PM | Повідомлення # 105 |
побратим
| Мені вистачить 1 кілограма.
|
|
| |
Via | Дата: П`ятниця, 2010-07-09, 7:41 PM | Повідомлення # 106 |
побратим
| Ага, тоді складаємо перелік: Via - 2 кг Сестра Юлія - 1 кг welshrabbit - 1 кг Цветана - 1 кг ulyafare, я збираюся їхати у вівторок чи середу - це робочі дні, ви зможете? Склади працюють з 9 до 18-ї. Сестра Юлія, я буду їхати 20-21 ліпня орієнтовно - привезу власноруч Ціна залишилася така сама - 33.60 за кг. Якщо комусь ще потрібна невеличка жменька синтепуху - подарую із своєї долі
Повідомлення відредагував Via - П`ятниця, 2010-07-09, 8:42 PM |
|
| |
Цветана | Дата: П`ятниця, 2010-07-09, 8:24 PM | Повідомлення # 107 |
побратим
| Via, да, 1 кг мне хватит. Самовывозом смогла бы забрать в 1-й декаде августа (буду транзитом возвращаться из поездки ч/з Киев). Если числа не устраивают, тогда - Автолюкс. А как осуществить оплату за синтепух? - перевод на карту? или ...?
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
Via | Дата: П`ятниця, 2010-07-09, 8:35 PM | Повідомлення # 108 |
побратим
| Quote (Цветана) Via, да, 1 кг мне хватит. Самовывозом смогла бы забрать в 1-й декаде августа (буду транзитом возвращаться из поездки ч/з Киев). Добре - записую, 1 кг. Я повернуся у Київ 2-3 серпня - краще, щоб ви одразу і забрали проїздом, і гроші одразу віддасте, ніякої мороки
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2010-07-10, 12:52 PM | Повідомлення # 109 |
Мудра людина
| А можна менше, ніж кіло? Якщо будуть залишки/хвости до одного кг, заберу, вірніше, чоловік забере. Дякую!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-07-12, 8:11 PM | Повідомлення # 110 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Tana) А можна менше, ніж кіло? Якщо будуть залишки/хвости до одного кг, заберу, вірніше, чоловік забере. Дякую! я тобі дам синтепуха скільки треба Via, впишіть, будь ласка, і мене в список синтепухівців. Мені потрібно 1,5 - 2 кг (цікаво, як ви важитимете?)))) Забрати можу з Києва за домовленістю, живу у Фастові. Мій тел 097 158 35 97 (це не таємна інформація, мій телефон усюди на моїх сайтах світиться). Дякую!!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Via | Дата: Понеділок, 2010-07-12, 8:24 PM | Повідомлення # 111 |
побратим
| Bullet, вже назбиралося охочих на 5 кг. Тепер Вам ще треба 2 кг і Тані навіть півкило - я можу власне й два мішки по 5 кг замовити, аби на ті 2,5 кг ще хтось охочий знайшовся Подумала - там у них напевно має бути й доставка, заплатити якусь сотню гривень за доставку - на круг той синтепух вийшов би по 44 гривні за кг? Що скаже товариство?
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-07-12, 8:32 PM | Повідомлення # 112 |
маніяк графічних ліній
| Via, упс, ну не проблема Я ще маю синтепуху кіла з півтора Мене не враховуйте поки що
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Via | Дата: Вівторок, 2010-07-20, 5:57 PM | Повідомлення # 113 |
побратим
| Добре, тоді я беру один мішок 5 кг - Тані відсиплю з своїх 2 кг. А важити не буду - на око розділю на 5 частин на самій упаковці, а тоді якось перев'яжу. Додано (2010-07-20, 5:57 PM) --------------------------------------------- Дівчата, у звязку з шаленою спекою за синтепухом не поїхала - а завтра їду на море на два тижні. Тому закупки будуть на початку серпня - тоді всім дам знати, що вже можна забирати чи вишлю поштою. Вибачайте за затримку.
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2010-07-21, 3:18 AM | Повідомлення # 114 |
Мудра людина
| Via, чистих хвильок і лагідного сонечка! Спишемось чи зідзвонимось в серпні. Чекаю!
|
|
| |
ulyafare | Дата: Середа, 2010-07-21, 10:46 AM | Повідомлення # 115 |
побратим
| Via, я також з цією жарою не мала сил їхати, сподіваюсь, у серпні буде легше
|
|
| |
Fleur1226 | Дата: П`ятниця, 2010-08-06, 3:05 PM | Повідомлення # 116 |
відвідувач
| Дівчата, мій чоловік їде до Києва за 2 тижні. У минулій свій приїзд помітила, що ДМС тут були дешевші, ніж там, а тканина - дорожча. Нитки тут по 70 -80 центів (КАНАДСЬКИХ, не американських). Порахуйте, якщо то дешевше і тепер, то можу "навантажити" чоловіка. Правда, тепер можна брати до літака лише одну валізу до 23 кґ, а, якщо більша вага, то багато доплачувати, але нитки не важать багато. А як не вийде, то сама приїду в листопаді. Якщо має сенс моя пропозиція, то прошу дуже спробую сьогодні довідатися, скільки тут коштує розчинна канва, якщо "дійду" до крамниці.
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-08-06, 3:09 PM | Повідомлення # 117 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Fleur1226) розчинна канва що це? Fleur1226, ви би підказали по якому з курсів рахувати, я знайшла велику різницю у курсах.
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2010-08-06, 3:25 PM | Повідомлення # 118 |
Мудра людина
| +1, я хочу ниток, які здороблені не "для продажу поза зоною Євросоюзу" Порахуйте, будь ласка, що це буде в грн. Але однозначно, якість заморських ниток буде набагато вища!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Fleur1226 | Дата: Субота, 2010-08-07, 5:51 AM | Повідомлення # 119 |
відвідувач
| Quote (Tana) я хочу ниток, які здороблені не "для продажу поза зоною Євросоюзу" Tana, , на жаль нема тут також. Але то можливо через якісь податкові справи. Дівчата, на решту питань відповім завтра ввечері. А тепер відпустіть спати, бо завтра мушу іти до роботи. До крамниці з розчинною канвою дісталася. Але все завтра, завтра...
|
|
| |
Цветана | Дата: Неділя, 2010-08-08, 11:48 PM | Повідомлення # 120 |
побратим
| Quote (Bullet) Quote (Fleur1226) розчинна канва що це? Лиза, это накладная канва, которая растворяется при контакте с теплой водой. Наверное, удобно, но дороговато. Есть в Крестомании.
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |