Форумівка в грудні 2014
|
|
Tana | Дата: Понеділок, 2014-12-15, 7:30 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Зберемось в "Пузатій хаті" за чашкою чаю?! Є пропозиція 26 грудня, п'ятниця, або 27, субота; або 28, неділя
Ініціатор Киянка Допишемо бажаючих: Tana Bullet
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2014-12-15, 7:40 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-12-15, 7:37 AM | Повідомлення # 2 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Я бажаю дуже сильно.
Але я маю зустрічну пропозицію.
26 грудня ярмарок в Океан Плазі на нульовому поверсі. Чому я це пропоную? Бо мені перед новим роком трохи накладно роз"їжджати до столиці і назад, а там я ярмаркуватиму, і буде де чаю попити і атмосфера...
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Тетяна | Дата: Понеділок, 2014-12-15, 10:52 AM | Повідомлення # 3 |
Активіст форума
| 26-го працюю до 18.30, тому не потраплю (на Либідській буду не раніше 19.00). Приємного спілкування! Якщо не секрет, а де збираєтесь там зустрітись? Прямо біля ярмарку?
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-12-15, 11:10 AM | Повідомлення # 4 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Тетяна ( ) Якщо не секрет, а де збираєтесь там зустрітись? Прямо біля ярмарку? Тетяно, це лише одна з пропозицій, і заради однієї мене не варто всіх форумчан переналаштовувати :))) Давайте озвучувати зручні нам всім варіанти! А може і я підтягнусь
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2014-12-15, 7:50 PM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Скажімо, субота чи неділя?
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Zeta | Дата: Вівторок, 2014-12-16, 0:17 AM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| мені краще б 28-го - але в принципі можу підлаштуватися під усіх
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-12-21, 2:41 PM | Повідомлення # 7 |
маніяк графічних ліній
| Підлаштуюсь під всіх )) і в суботу, і в неділю
Одразу скажу, що буду рада бачити усіх, хто зможе під"їхати на ярмарок в Океан Плазу 26 грулня, це п"ятниця, я там буду, змодемо потеревенити і обмінятись приємностями, тільки попередьте мене в приват, що прийдете, я завжди маю якісь приємності в дарунок для вас
Якщо ж домовимось про зустріч 28-го, то я постараюсь зробити все, щоб приїхати, вже буду вільна
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2014-12-28, 0:07 AM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| Вочевидь, форумівка не відбудеться.
|
|
| |
Тетяна | Дата: Неділя, 2014-12-28, 5:38 PM | Повідомлення # 9 |
Активіст форума
| Tana, напевно, тому що всі по вуха зайняті... Я, наприклад, працювала і в п"ятницю, і вчора зробили робочий день - допізна, щоб життя медом не здавалося. У підсумку - розклеїлася зовсім і голос пропав, навіть подзвонити нікому не можу... Жду, що скажуть про завтра. Може, у січні буде легше зібратися? Правда, 5-го знов працюю і не зможу прийти на зустріч. Ех... Всім - не хворіти і все встигнути! Сподіваюсь, що зуміємо зібратися!
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2014-12-28, 6:06 PM | Повідомлення # 10 |
Мудра людина
| Таню, найскорішого одужання!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-12-30, 2:05 AM | Повідомлення # 11 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Tana ( ) Вочевидь, форумівка не відбудеться. вочевидь тому, що не було зазначено точних дат... Таня, наступного разу давай нам обирати з двох зручних для тебе дат, ми підтягнемось
Тетяна, бажаю міцно одужати
|
|
| |
Тетяна | Дата: Вівторок, 2014-12-30, 6:23 PM | Повідомлення # 12 |
Активіст форума
| Tana, Bullet, дякую, ваші слова та Богові у вуха...
|
|
| |