"Декор столу і приміщення до зимових свят" 2013-2014
|
|
Oленка | Дата: Субота, 2013-12-07, 2:36 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Конкурс включає в себе всі можливі види оздоблення інтер"єру і столу приурочені до зимових державних і релігійних свят, вишиті і не тільки.
До участі приймаються фотографії оздоблення будинків, приміщення чи святкового столу (загальна) і елементи декору створені власноруч (крупним планом).
Кількість робіт від одного учасника необмежена. Адреса -konkursnavyshivanka@yahoo.com Умови подання світлин:
Розмір світлин не повинен перевищувати 500 пікселів по меншій стороні,1000 по більшій стороні. Вага фотографії не повинна перевищувати 250 Кб. Допускається 4 фото з різних ракурсів!
Само собою зрозуміло, що фото з обличчями гостей чи наполовину з"їденим святковим столом до конкурсу я не прийму, тому постарайтесь фотографувати святковий декор ДО поїдання чи дарування!
Оформлення листа: тема "Конкурс декору" або "Декор столу і помешкання до зимових свят".
В листі - нік на форумі, поштова адреса (чи поштова служба),назва роботи, короткий опис світлин, використаних матеріалів, техніки виконання.
Оскільки зимові свята тривають не один день(завжди хтось закінчує роботу в останню годину, або останню ніч ), а фото буде зроблено "в реалі", збиратиму роботи від початку свят до 20 січня.
Голосуватимемо до кінця січня.
Оголошення переможця 1 лютого.
До формування призового фонду можуть долучитись всі бажаючі:
Редактор журналу "МАЙСТЕРНЯ ВИШИВКИ" пані Леся Літнянська , надає переможцю цього конкурсу один із номерів журналу "МАЙСТЕРНЯ ВИШИВКИ".
Журнал " МАЙСТЕРНЯ ВИШИВКИ" в "ОДНОКЛАСНИКАХ" , " В КОНТАКТІ", "МАЙСТЕРНЯ ВИШИВКИ". Клікайте - замовляйте, передплачуйте, беріть участь у розіграшах призів для передплатників так конкурсах!
Від себе також приготую невеликий подаруночок, так, як надсилатиму журнали я. Вчора пані Леся Літнянська прислала спеціально для нашого форуму , для переможців у наших конкурсах старі і новий номер журналу "МАЙСТЕРНЯ ВИШИВКИ". За, що їй дяка величезна.
Журналів багато , конкурсів також багато. ПРиймайте участь та вигравайте!
Модератор Dmutrik09
Від Ганнусі: Відріз ситцю "Ніжна лілія", 100 на 190. Прикріплення: 9857621.jpg(239Kb) Сестра - Юля Долучилась до надання призів: "Переможцеві конкурсу надішлю вишиту дрібничку (поки не показую, бо ще не готово) та петриківський сувенір - дерев"яного коника, якого я придбала у майстрині з золотими ручками Юлії Рожкової."
Сестра-Юля долучилась до формування призового фонду:
"Переможцеві конкурсу надішлю вишиту дрібничку (поки не показую, бо ще не готово) та петриківський сувенір - дерев"яного коника, якого я придбала у майстрині з золотими ручками Юлії Рожкової".
Бажаю успіхів і натхнення
P.S. Розпорядження Адміна: "Наголошую: отримання призів - за рахунок переможця! Це стане одним з обов"язкових правил форума".
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2013-12-07, 2:47 AM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
| Будь ласка долучайтесь до обговорення. Конкурс завжди проводила nosiknata, можливо що вона буде проводити цей конкурс і в наступному, тому я не змінювала нічого в умовах, як Наталка задумала так і буде в цьому році. Далі буде видно. Коментар, який дає надію на те, що Наталка повернеться тут
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2013-12-07, 2:48 AM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| Ліза, давай будем банер створювати, чи шо? І щоб обидві кнопочки в підпис клікабельні були, ти мабуть знову закрутилась...
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-12-07, 3:13 AM | Повідомлення # 4 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Oленка ( ) Ліза, давай будем банер створювати, чи шо? І щоб обидві кнопочки в підпис клікабельні були, ти мабуть знову закрутилась... я затанцювалась, Оленко! Щойно повернулась з дня народження, а компьютер друг лишив включеним (а я не перевірила, так і пішли з квартири..!)Все виправлю завтра, бо вже падаю з ніг. Це моє повідомлення потім також видалю )* Добраніч всім :)***
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2013-12-08, 10:40 PM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Щоб трошки розігріти і створити Новорічну метушню в цій темі і взагалі на форумі! Будь ласка не соромтесь ділитись ідеями, своїми взятими з інтернету. Головне давайте уже готуватись, бо час летиииить!
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2013-12-08, 10:42 PM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| Цитата Bullet ( ) я затанцювалась, Оленко! Так це ж добре! Танцюй, радій це все добре. Реальне життя мусить бути насиченим, а віртуал почекає. Форум тут уже стоїть більше 5ти років і ні жодної зморшки. Як був молодий і веселий - так і є! Це в реалі ми змінюємось, а у віртуалі лишаємось такими самими на все життя.
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2013-12-09, 2:33 AM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
|
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2013-12-09, 2:38 AM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
|
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2013-12-09, 2:46 AM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
|
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2013-12-09, 2:56 AM | Повідомлення # 10 |
Мудра людина
|
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2013-12-09, 3:18 AM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
|
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-12-09, 3:19 AM | Повідомлення # 12 |
маніяк графічних ліній
| Oленка, дякую за чекання, терпіння і за позитивні відео
Внесла зміни до твого профілю, тепер обидва банери клікабельні і ведуть на сторінки конкурсів відповідних. Вверху форума висять обидва банери, ткож клікабельні. Будь ласка, при бажанні, додавай запрошення на головну сторінку + маєш модераторські повноваження робити масову розсилку (в приватних листах ставиш відмітку МАСОВА РОЗСИЛКА і там уже зорієнтуєшся)
Щодо призів: я тільки-тільки розіслала призи переможцям "прикрас" і "осінньої пори року", тож поки що візьму собі на формування призового фонда ще тиждень з вашого дозволу
Дякую за координування конкурса
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2013-12-09, 3:21 AM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
|
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2013-12-09, 3:23 AM | Повідомлення # 14 |
Мудра людина
| Bullet, Ліза, Дякую! Чекаю на твої роботи до обох конкурсів.
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-12-09, 3:34 AM | Повідомлення # 15 |
маніяк графічних ліній
| Oленка, до 20 січня не встигнути - це занадто навіть для мене Тим більше, що ще восени у Львові я купила спеціально для новорічних поробок заготовки (саме для вишитих, але все, мовчу-мовчу, секрет які саме))))
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2013-12-09, 12:17 PM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| Цитата Bullet ( ) до 20 січня не встигнути - це занадто навіть для мене Та не переживай. Історично у нас а форумі вчасно нічого не відбувається. Всі хто хочуть встигають. Головне хотіти, а ми почекаємо. Це ж для приємності і радості робиться. Строки існують, але вони такі резиновііііііі
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2013-12-17, 11:13 AM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
| Дівчата, щось дуже мовчазні Новорічні конкурси в цьому році. Раніше якісь ідейки підкидували, підтримували одна одну, стимулювали. В цьому році щось все так тихо і глухо, аж руки опускаються. Агов, любі мої, підтримайте Новорічні конкурси!
|
|
| |
Олена- | Дата: Вівторок, 2013-12-17, 11:56 AM | Повідомлення # 18 |
друг
| не переживайте, впевнена, що конкурс буде жвавим. до 20 січня ще - ого-го! зараз усі в передноворічній гонитві: за порядком вдома, ялинкою, дарунками, святковим столом. ситуація в країні - навіть аполітичних людей - змушує по декілька разів на день слухати новини... як тільки оселі вберуться до свят, і на столі буде все естетично і смачно - відвідувачі миттю згадають і про тему,і про фотоапарат - і все у перші дні тижневого новорічно-різдвяного відпочинку вам пришлють. думаю, що з 2-3 січня у вас буде лавина фотографій!
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2013-12-17, 12:24 PM | Повідомлення # 19 |
Мудра людина
| Цитата Олена- ( ) ситуація в країні Я це не взяла до уваги. Звичайно це може мати вплив. Дякую за підказку.
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-12-17, 3:36 PM | Повідомлення # 20 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Олена- ( ) ситуація в країні - навіть аполітичних людей - змушує по декілька разів на день слухати новини... їрунда, я не слухаю (і не раджу нікому)))) Я багато вишиваю, я створюю красу і цим пришвидшую цивілізацію нашого народу.... ))))))
|
|
| |