Oленка | Дата: Субота, 2013-12-07, 2:36 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Конкурс включає в себе всі можливі види оздоблення інтер"єру і столу приурочені до зимових державних і релігійних свят, вишиті і не тільки.
До участі приймаються фотографії оздоблення будинків, приміщення чи святкового столу (загальна) і елементи декору створені власноруч (крупним планом).
Кількість робіт від одного учасника необмежена. Адреса -konkursnavyshivanka@yahoo.com Умови подання світлин:
Розмір світлин не повинен перевищувати 500 пікселів по меншій стороні,1000 по більшій стороні. Вага фотографії не повинна перевищувати 250 Кб. Допускається 4 фото з різних ракурсів!
Само собою зрозуміло, що фото з обличчями гостей чи наполовину з"їденим святковим столом до конкурсу я не прийму, тому постарайтесь фотографувати святковий декор ДО поїдання чи дарування!
Оформлення листа: тема "Конкурс декору" або "Декор столу і помешкання до зимових свят".
В листі - нік на форумі, поштова адреса (чи поштова служба),назва роботи, короткий опис світлин, використаних матеріалів, техніки виконання.
Оскільки зимові свята тривають не один день(завжди хтось закінчує роботу в останню годину, або останню ніч ), а фото буде зроблено "в реалі", збиратиму роботи від початку свят до 20 січня.
Голосуватимемо до кінця січня.
Оголошення переможця 1 лютого.
До формування призового фонду можуть долучитись всі бажаючі:
Редактор журналу "МАЙСТЕРНЯ ВИШИВКИ" пані Леся Літнянська , надає переможцю цього конкурсу один із номерів журналу "МАЙСТЕРНЯ ВИШИВКИ".
Журнал " МАЙСТЕРНЯ ВИШИВКИ" в "ОДНОКЛАСНИКАХ" , " В КОНТАКТІ", "МАЙСТЕРНЯ ВИШИВКИ". Клікайте - замовляйте, передплачуйте, беріть участь у розіграшах призів для передплатників так конкурсах!
Від себе також приготую невеликий подаруночок, так, як надсилатиму журнали я. Вчора пані Леся Літнянська прислала спеціально для нашого форуму , для переможців у наших конкурсах старі і новий номер журналу "МАЙСТЕРНЯ ВИШИВКИ". За, що їй дяка величезна.
Журналів багато , конкурсів також багато. ПРиймайте участь та вигравайте!
Модератор Dmutrik09
Від Ганнусі: Відріз ситцю "Ніжна лілія", 100 на 190. Прикріплення: 9857621.jpg(239Kb) Сестра - Юля Долучилась до надання призів: "Переможцеві конкурсу надішлю вишиту дрібничку (поки не показую, бо ще не готово) та петриківський сувенір - дерев"яного коника, якого я придбала у майстрині з золотими ручками Юлії Рожкової."
Сестра-Юля долучилась до формування призового фонду:
"Переможцеві конкурсу надішлю вишиту дрібничку (поки не показую, бо ще не готово) та петриківський сувенір - дерев"яного коника, якого я придбала у майстрині з золотими ручками Юлії Рожкової".
Бажаю успіхів і натхнення
P.S. Розпорядження Адміна: "Наголошую: отримання призів - за рахунок переможця! Це стане одним з обов"язкових правил форума".
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-01-19, 10:00 PM | Повідомлення # 61 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цікаво, чи багато робіт встиглось?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2014-01-20, 1:39 AM | Повідомлення # 62 |
Мудра людина
| Є ще декілька годин для надсилання робіт. Я буду викладати піздно нашим вечором, десь біля 8-9 години вашого ранку. До того часу можете надсилати. Прохань на відкладення голосування не було, тому почнемо як і заплановано 20-го в ранці.
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2014-01-20, 9:50 AM | Повідомлення # 63 |
Мудра людина
| Запрошую до голосування. тут Якщо ви думаєте, що фото викладені не правильно, або щось відсутне, зразу ж пишіть мені у приват. Я буду слідкувати за повідомленнями. Нажаль різниця в часі у нас є, тому виправити зможу тільки вашим вечором. десь у 8 годин вечора. Дякую за розуміння і терпимість.
|
|
| |