ляльки у вишиванках
|
|
homasja | Дата: Понеділок, 2008-04-07, 9:20 PM | Повідомлення # 1 |
друг
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Якось захотіла я, щоб заморська Барбі перетворилась на українку. Ось що в мене вийшло Трохи схоже на фото з відділу міліції
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2008-04-08, 9:46 AM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
| На ответ Чемберлену Влучно, homasja, 5 баллыв!!!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2008-04-08, 11:48 PM | Повідомлення # 3 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (homasja) Якось захотіла я, щоб заморська Барбі перетворилась на українку. Ось що в мене вийшло нмсд, вийшло дуже класно!!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
homasja | Дата: Середа, 2008-04-09, 7:12 PM | Повідомлення # 4 |
друг
| Ось ще дві Варвари Останні фото моя донька назвала "Ой під вишнею, під черешнею"
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2008-04-10, 7:46 PM | Повідомлення # 5 |
маніяк графічних ліній
| homasja, аплодую стоячи!!!!!!!!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
homasja | Дата: Вівторок, 2008-07-08, 7:05 PM | Повідомлення # 7 |
друг
| Ой, як гарно! Такий колоритний вертеп вийшов. Як я вам заздрю, що маєте можливість на роботі так гарно "бавитись". Я ж можу хіба від обідньої перерви кусок урвати (що й роблю) Будь ласка, якщо можете, викладіть викрійку кептарика. Такі вони файнюцькі і елегантні!
Повідомлення відредагував homasja - Середа, 2008-07-09, 10:30 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2008-07-09, 11:19 AM | Повідомлення # 8 |
маніяк графічних ліній
| Пасіонарія, ульотні Варварки Ми з вами, певно колеги? Я працюю в позашкільному навч. закладі теж ))
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2008-07-09, 12:01 PM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| Ось і ідея для конкурсу з ляльками до зимових свят -- "Ляльковий вертеп", наприклад. Важко найти людину, байдужу до ляльок. "Колядую-колядую, ковбасу чую" Прекрасний виховний момент! Мабуть, щось подубне зроблю для своїх хрещених дочечок.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
homasja | Дата: Вівторок, 2008-07-22, 12:36 PM | Повідомлення # 10 |
друг
| Пасіонарія, ще хотіла у вас пожебрати викрійки чоловічої сорочки, бо у доньки пара Кенів валяється, треба і їх в діло пустити. Додано (2008-07-22, 12:24 Pm) --------------------------------------------- Ось що знайшла в інтернеті http://www.umoloda.kiev.ua/number/716/188/26014/ Додано (2008-07-22, 12:36 Pm) --------------------------------------------- Просто чудова лялька від пані Катерини http://obozrevatel.com/files/11/_Picture_file_path_11092.jpg
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Вівторок, 2008-07-22, 1:10 PM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| homasja, вибачте, що не відповіла на ваше прохання. Я зараз у відпустці, ляльки на роботі. Та не знаю, чи той кептар можна перемалювати за викрійкою, чи, пардон, сорочку, адже ми робили на око: прикрлали ляльку, тай з катранчика вирізали. Але як тільки доберуся до кладови, перемалюю і вишлю!
ore et labore!
|
|
| |
Schastyachko | Дата: П`ятниця, 2009-02-27, 0:53 AM | Повідомлення # 12 |
відвідувач
Група: Користувачі
| А я в садочку працюватиму (навчаюся поки що) тож, обов'язково втілю таку ідею в практику. А так як живу на Чернігівщині, а в нас не дуже переймаються ідеєю народності у вихованні, то одягну у вишиванки всіх ляльок, які тільки попадуться!!! Нехай підростає чуйне і небайдуже покоління!!!!
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2009-02-27, 8:58 AM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
| Успіхів Вам, Schastyachko! Нещодавно відбулась Всеукраїнська акція серед людей з обмеженими можливостями "Одягни ляльку". Стільки побачила ідей! Можливо, треба буде запропонувати і ляльковий конкурс на форумі.
|
|
| |
Світланка | Дата: П`ятниця, 2009-02-27, 10:48 AM | Повідомлення # 14 |
побратим
| homasja, Пасіонарія, які чудові ляльки у вас! Треба конкурс організовувати на форумі що скажете пані Bullet Schastyachko, Ваша правда що не на Чернігівщині не на Сумщині питанням народного виховання ніхто не переймаеться успіхів Вам в цій не легкій справі! але ідея Ваша супер! діти будуть у захваті особливо якщо самі залучаться до виробництва одягу
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
romasya | Дата: П`ятниця, 2009-02-27, 12:20 PM | Повідомлення # 15 |
перехожий
| Пасіонарія, homasja, яка краса! Теж маю "заморських" красунь, треба їх одягти по-людськи
romasya
|
|
| |
ChoA | Дата: П`ятниця, 2010-01-15, 11:11 AM | Повідомлення # 16 |
відвідувач
| Пасіонарія, homasja, Суперово, так класно вийшло. Вертепик розглядаю взех 15 хвилин :-)
|
|
| |
pozitiv | Дата: П`ятниця, 2010-01-15, 11:18 AM | Повідомлення # 17 |
побратим
| Нещодавно знайшла в мережі ось таких симпатичних ведмедиків. Хоч і не ляльки, та все ж іграшки. Додано (2010-01-15, 11:18 Am) --------------------------------------------- http://teddy-medveddi.ucoz.ru/forum/44-524-1 - а ось тут є багато тедді, в українських мотивах.
Для позитивної людини хрестики - також плюси!
|
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2010-01-15, 11:37 AM | Повідомлення # 18 |
Мудра людина
| Quote (pozitiv) а ось тут є багато тедді, в українських мотивах. І не тільки в українських... Класні іграшки, багато цікавих ідей для наслідування.
Моя майстерня
|
|
| |
Галька | Дата: П`ятниця, 2010-06-25, 6:45 PM | Повідомлення # 19 |
перехожий
| Привіт дівчата. дуже гарні у вас ляльки. я аж закохалась. хочу зробити для племінниці схожу, проте не дуже тямлю у цій справі. але дуже хочу спробувати. чи потрібно для цього машинку мати?, бо в мене на жаль немає. хочу також попрохати викрійку блузки, проте звичайно зрозумію, якщо ви не зможете дати, адже самі над цим працювали. оцінюю будь-яку пораду чи допомогу. Дякую
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-06-25, 9:01 PM | Повідомлення # 20 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Галька) чи потрібно для цього машинку мати?, гадаю, якщо лялька зростом до 30 см, то машинка не є необхідною. Quote (Галька) хочу також попрохати викрійку блузки, проте звичайно зрозумію, якщо ви не зможете дати, адже самі над цим працювали. нема проблем! Зазирніть в тему *Викрійки українських сорочок* десь у розділі *Досвід форумчан* (внизу на головній сторінці форума), там є дуже багато таких кроїв (реглан!), що можна побудувати лінійкою *на око* Вашій ж ляльці в тій сорочці не ходити і не працювати Гадаю, Варка не образиться, якщо сорочка буде трііішечко незручна
|
|
| |