Нашийні прикраси з бісеру
|
|
Tortilla | Дата: Понеділок, 2010-09-20, 11:13 PM | Повідомлення # 161 |
відвідувач
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| lady-v, Tana, дякую фото таке зробила, бо цей гердан мені нагадує вишиту сорочку, хоч і досить умовно, центральний кулон - це начебто вишивка спереду, а бічні полоси гердана як рукава сорочки, спочатку уставки з квіточкою, а тоді густо червоним зашиті рукава і край гердану як тоненька геометрична вишивка по краю рукавів або низу сорочки, такі ось думки з,явились, коли цей гердан був готовий, мабудь я дуже багато фото вишитих сорочок останнім часом розглядала, ось і вплинуло :)))
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2010-09-21, 11:11 AM | Повідомлення # 162 |
Мудра людина
| Tortilla, у Вас дуже багата, творча уява, хоч це і не дивно - такі вироби
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2010-09-24, 7:07 PM | Повідомлення # 163 |
Мудра людина
| Дівчата ! Прошу вашої допомоги!!!!!!! Де у Львові можна купити станок до плетіння бісером! Підкажіть будь-ласка!?
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Українка | Дата: П`ятниця, 2010-09-24, 8:29 PM | Повідомлення # 164 |
Активіст форума
| Dmutrik09, а моїй сестрі тато зробив станок,такий каркас дерев"яний з гвіздочками,приблизно такий як на фото (хотіла сестрин показати,вона комусь дала напрокат) http://www.magic-beads.ru/techniques/loomwork/loom.php
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2010-09-24, 8:44 PM | Повідомлення # 165 |
Мудра людина
| Як би наш тато був вдома, також зробив би без проблем! Тато наш тичасово відсутній....Дитина і так приспособилася , змайструвала собі з картонної коробки ....
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
Повідомлення відредагував Dmutrik09 - П`ятниця, 2010-09-24, 8:47 PM |
|
| |
Tortilla | Дата: Субота, 2010-10-23, 1:24 AM | Повідомлення # 166 |
відвідувач
| зіткався в мене ще один гердан, якась "герданова смуга" просто пішла на цей раз досить банально - червоні троянди, зелене листя збільшити на мені його сфотографувати зараз нема кому, тому зробила фото для уявлення про розмір просто на плічках збільшити частина з трояндами - ткання на станку, верхня ажурна смуга - плетення "словянка" на 8-ми нитках, бісер японський Тохо 11/0 (приблизно 2 мм розмір) схему малювала з двох прототипів схем для вишивки хрестиком, переробляла їх для ткання (видаляла кожний п,ятий ряд), домальовувала свої елементи
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2010-10-23, 9:46 AM | Повідомлення # 167 |
Мудра людина
| Ну просто очей не відвести! Чудо!
Моя майстерня ®
|
|
| |
Сонька | Дата: Неділя, 2010-10-24, 7:15 PM | Повідомлення # 168 |
побратим
| Tortilla, Яка краса! Молодець!
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2010-10-24, 7:18 PM | Повідомлення # 169 |
Мудра людина
| Tortilla, краса неймовірна!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Понеділок, 2010-10-25, 0:32 AM | Повідомлення # 170 |
Мудра людина
| Tortilla, супер!!! Неймовірна робота!!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Tortilla | Дата: Понеділок, 2010-10-25, 2:34 PM | Повідомлення # 171 |
відвідувач
| дякую! дуже приємно, що сподобалось я два останні дні відсипалась і нічого не робила, втомив мене трохи цей гердан, а сьогодні от знов почала малювати ескізи ще двох герданів
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2010-10-25, 2:38 PM | Повідомлення # 172 |
Мудра людина
| Quote (Tortilla) ьогодні от знов почала малювати ескізи ще двох герданів Tortilla, Ви невтомні
Моя майстерня
|
|
| |
сяня | Дата: Понеділок, 2010-10-25, 2:57 PM | Повідомлення # 173 |
побратим
| Tortilla, п. Наталя, я в захопленні від Ваших робіт
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2010-10-26, 1:26 PM | Повідомлення # 174 |
Мудра людина
| Quote (Tortilla) переробляла їх для ткання (видаляла кожний п,ятий ряд), домальовувала свої елементи Tortilla, а навіщо Ви п'ятий ряд видаляєте? Вибачте за тупе питання, я ще ніколи гердан не робила
Моя майстерня
|
|
| |
Tortilla | Дата: Вівторок, 2010-10-26, 5:03 PM | Повідомлення # 175 |
відвідувач
| Quote (lady-v) а навіщо Ви п'ятий ряд видаляєте? за основу для гердана я брала схеми для вишивки хрестиком, там клітинки квадратні, а бісер же не квадратний (за вийнятком одного виду, японської дорогущої деліки), бісерини в ширину більші ніж у висоту, тобто якщо прямо по схемі для вишивки хрестиком плести гердан, то картинка деформується. Якщо орнамент геометричний, то наприклад із квадрата буде ромб, ну то й ромб непогано виглядає, а от рослинний орнамент зплюснутий з боків і розтягнутий у довжину ніяк не виглядає для кожного виду бісеру треба плести зразок, бо у кожної фірми бісер різної форми (більше чи менше приплюснутий), оскільки я планувала плести із японського бісеру Тохо 11/0, то зробила з нього зразок, вийшло, що стрічка 10 клітинок в ширину рівна приблизно 8 рядам в висоту, отже з 10 рядів малюнка 2 ряди треба було викинути орнаменти для герданів я малюю на спеціальному папері-шаблоні, такий шаблон можна знайти у книжках по бісеру, але там не завжди той розмір, що мені потрібно (більш сплюснуті клітинки під чешскький бісер), тому шаблон я собі зробила сама, там клітинки не квадратні, а прямокутні, розміром 3 х 4 мм
Повідомлення відредагував Tortilla - Вівторок, 2010-10-26, 5:10 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-10-27, 1:39 AM | Повідомлення # 176 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Tortilla, дякую, дізналась більше про порівняння бісера і вишивки (видозміну і спотворення взорів), не думала, що така проблема існує, тепер знатиму... І ще більше цінуватиму і поважатиму працю бісеронизальниць (чи як правильно?). Для мене бісер - то як живі блошки, постійно кудись біжать і котяться... Гердан дуже сподобався, такий... український!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
korali | Дата: Вівторок, 2010-11-09, 12:07 PM | Повідомлення # 177 |
друг
| Tortilla, Ваші гердани надзвичайно красиві! І я теж дякую за лікбез щодо викидання рядків. А у мене далі цвітуть квіти. Цього разу ось такі братчики: Думаю, вони пасуватимуть до такої вишиванки:
Повідомлення відредагував korali - Вівторок, 2010-11-09, 12:38 PM |
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2010-11-09, 12:10 PM | Повідомлення # 178 |
Мудра людина
| korali, яка краса
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-11-09, 12:22 PM | Повідомлення # 179 |
Мудра людина
| +1.Дуже гарно, korali, невтомни рук, гострого ока і бісерної фантазії!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Вівторок, 2010-11-09, 1:17 PM | Повідомлення # 180 |
Мудра людина
| Ну яка краса ці братчики!! korali, суперова робота!!!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |