Нашийні прикраси з бісеру
|
|
сяня | Дата: Вівторок, 2010-11-09, 2:28 PM | Повідомлення # 181 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| korali, надзвичайно! А схемку можна?
|
|
| |
korali | Дата: Вівторок, 2010-11-09, 5:17 PM | Повідомлення # 182 |
друг
| Дякую усім за добрі слова. сяня, я б з радістю поділилася, але схеми не існує. Основа - звичайна сітка, а квіти придумувала сама.
|
|
| |
pars | Дата: Вівторок, 2010-11-09, 8:20 PM | Повідомлення # 183 |
побратим
| Перечитала тему.. Quote (Бусинка) http://www.serafinibeadedjewelry.com/ - улет!!! Взгляните каждый хоть раз! просто до неймовірного вразив цей сайт! я колись давніше знаходила його вже, але нові роботи там просто надзвичайні!! А ще мені дуже сподобались прикраси Tortilla і як робота розробляється.. ) сама іноді схеми до вишивки домальовую) і інформація щодо розміру і форми бісеру - то справді корисна, бо я бісером коли почала вишивати це теж помітила, але вже тоді - коли виріб довелося перешивати... Знала б раніше, теж би врахувала korali, чудова робота! До вишиванки спраді пасуватиме, особливо, якщо на волосся ще схожу прикрасу зробити Воно би дуже файно дивилося, на мою думку)
всі люди як люди, а я - смайлик =) моя сторінка вконтакті =) parsokon
|
|
| |
olha_2403 | Дата: Вівторок, 2010-11-09, 9:27 PM | Повідомлення # 184 |
перехожий
Група: Користувачі
| а ви бачили набори для біжутерії biserok? мені вони такі красиві Прикріплене фото видалене модератором. Читаємо тему "Як викладати фото?"
|
|
| |
korali | Дата: П`ятниця, 2010-11-26, 6:58 PM | Повідомлення # 185 |
друг
| Закінчила нову "вишиванкову" роботу. Ідея з інтернету (таке замовили). Робила без схеми, по фото.
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2010-11-26, 7:01 PM | Повідомлення # 186 |
Мудра людина
| korali, нема слів, яка краса
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
сяня | Дата: Неділя, 2010-11-28, 7:25 PM | Повідомлення # 187 |
побратим
| korali, Ваш черговий шедевр! Дуже-дуже гарно. Скажіть, будь ласка, а це плетено на станку, як гердан?
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2010-11-28, 7:39 PM | Повідомлення # 188 |
Мудра людина
| korali, вітаю, дуже гарно! Безпрограшні кольори, прекрасна ідея!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-11-29, 2:00 AM | Повідомлення # 189 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (korali) Закінчила нову "вишиванкову" роботу я в захваті!!! Виконання таке класне, а автору ідеї (я так розумію, комусь з інтернету))) - велика повага !!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Natalka80 | Дата: Понеділок, 2010-11-29, 9:35 AM | Повідомлення # 190 |
друг
| korali, бездоганна робота! Ви просто молодець - золоті ручки!
|
|
| |
Оля | Дата: Понеділок, 2010-11-29, 11:17 AM | Повідомлення # 191 |
побратим
| koraliВишиванкова робота чудова!!!
|
|
| |
korali | Дата: Понеділок, 2010-11-29, 11:48 AM | Повідомлення # 192 |
друг
| Дякую, дівчата! сяня, я плела вручну, хоч в процесі вже подумала, що можливо на станку було б легше (правда, сама на станку ще нічого не пробувала робити). Quote (Bullet) а автору ідеї (я так розумію, комусь з інтернету))) - велика повага ! Так, невідомий мені автор справді молодець. Хоч з досвідом переконуюсь, що багато того, що в неті, взято зі старих журналів.
Повідомлення відредагував korali - Понеділок, 2010-11-29, 11:49 AM |
|
| |
Мірка | Дата: Вівторок, 2010-11-30, 11:47 AM | Повідомлення # 193 |
перехожий
Група: Користувачі
| Доброго дня вам, korali! а можна замовити в вас таку красу?? наприклад, як "спогади про літо"! це дорого буде коштувати??.
|
|
| |
korali | Дата: Субота, 2010-12-04, 11:54 PM | Повідомлення # 194 |
друг
| Quote (Мірка) Доброго дня вам, korali! а можна замовити в вас таку красу?? наприклад, як "спогади про літо"! це дорого буде коштувати??. Доброго дня! Можна. Ціна - поняття відносне, що одному - дорого, те іншому - копійки... Доступно тільки для користувачівДодано (2010-12-04, 11:54 PM) --------------------------------------------- Чергова робота - знову ж таки на замовлення по фото, тому на авторство не претендую (хоча до технології виконання додумалась сама і вона відрізняється від тієї, що згодом знайшла у журналі). Джгут можна носити 3-ма способами. Третій - не перекручувати ніяк.
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2010-12-05, 0:56 AM | Повідомлення # 195 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (korali) Чергова робота о, дуже мені такі речі подобаються: лаконічно і стильно. Виглядає на дуже акуратну роботу Творчих вам успіхів, Наталко korali!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Сонька | Дата: Неділя, 2010-12-05, 11:18 AM | Повідомлення # 196 |
побратим
| korali, я в захваті від твоїх робіт. Дуже гарна "вишиванкова" робота. Джгут (жалко, що сьогодні радикал глючить) я не можу подивитися зблизька, але і на таких фото видно, що в тебе "золоті руки". Ти його плела гачком?
|
|
| |
намисто | Дата: Неділя, 2010-12-05, 1:28 PM | Повідомлення # 197 |
мешканець сайту
| korali, Яка КРАСА, нема слів, щоб передати своє захоплення. Кожна робота - шедевр! Шана таланту!
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
korali | Дата: Неділя, 2010-12-05, 1:30 PM | Повідомлення # 198 |
друг
| Дякую! Ні, джгут я не плела гачком. Технологія: з ланцюжка "хрестик" зроблене кільце (= діаметр джгута) і так плетено 90 см в довжину. Після того, як я почала роботу, мені дали посилання на журнал з описом виконання цього джгута. Там трошки по-іншому: плететься ланцюжок хрестиком на всю довжину, доплітається ширина і зшивається по усій довжині... Всередині джгута - наповнювач - згачкувала з товстої капронової нитки. Покажу ще одну недавно закінчену і вже подаровану клієнтом роботу (колір справжніший на першому фото):
|
|
| |
OxankaF | Дата: Понеділок, 2010-12-06, 3:44 PM | Повідомлення # 199 |
побратим
| Моя перша робота з бісеру. Нитку бісера планую переробити в майбутньому, а поки так потішусь.
Повідомлення відредагував OxankaF - Понеділок, 2010-12-06, 3:45 PM |
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2010-12-06, 3:53 PM | Повідомлення # 200 |
Мудра людина
| korali, неперевершена майстерність! OxankaF, чудова робота, навіть не сказала б, що перша!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |