Фото. Різноманітні
|
|
aniel | Дата: Понеділок, 2011-08-22, 0:58 AM | Повідомлення # 161 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Щойно, з новин міського форума дізналась що в нас, у Харкові, вчора була вишиванкова хода..
декілька фот:
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2011-08-22, 1:06 AM | Повідомлення # 162 |
Мудра людина
| montan, Ой яка ж краса, скільки вишиванок, чудовий фотозвіт. Дякую, такий парад українського вбрання. Додано (2011-08-22, 1:06 Am) --------------------------------------------- aniel, Молодці, харківчани!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2011-08-22, 4:51 AM | Повідомлення # 163 |
Мудра людина
| Дівчата! Які цікаві фото. Ото ми вже українці! тепер точно наша вишиванка не забудеться і ніхто її не знищить....
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Nito4ka | Дата: Понеділок, 2011-08-22, 10:22 AM | Повідомлення # 164 |
побратим
| aniel, montan, дякую за фото, аж найстрій піднявся!
|
|
| |
aniel | Дата: Понеділок, 2011-08-22, 5:12 PM | Повідомлення # 165 |
побратим
| Oленка - харків'яни
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2011-08-26, 1:45 PM | Повідомлення # 166 |
Мудра людина
| Микола Пимоненко "Ворожіння"
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Яга | Дата: Середа, 2011-10-19, 0:34 AM | Повідомлення # 167 |
побратим
| Отакий знайшла блог http://old.blox.ua/html. Не знаю, чи тут вже було посилання. Прогортайте весь!
мене можна знайти у фейсбук; також я викладаю фото на google+ Бажаю всім успіхів
|
|
| |
Zeta | Дата: Середа, 2011-10-19, 8:13 PM | Повідомлення # 168 |
Мудра людина
| Яга, ти справжній дослідник! .нарешті побачила близько,як пришито пухлики до полику-дякую!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-01-02, 10:22 PM | Повідомлення # 170 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| іншого місця не знайшла.. нема у нас наче теми, присвяченої народним святам... (або покажіть мені, якщо знаєте)))
ОСЬ ТУТ - дуже широкий і суперовий огляд святкування цьогорічної маланки на Буковині!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
|
Oленка | Дата: Четвер, 2012-02-02, 10:50 AM | Повідомлення # 173 |
Мудра людина
| Tana, Ого, я і не знала що в Боярці є краєзнавчий музей. А коли його відкрили хто небуть знає?
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2012-02-02, 7:26 PM | Повідомлення # 174 |
Мудра людина
| http://www.rbkm.com.ua, Oленка, прошу!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2012-02-13, 7:11 PM | Повідомлення # 175 |
Мудра людина
| Дуже хороші фото з альбому Romanian ornament, дозволю собі викласти кілька фото (прекрасно видна морщинка, рушникві виповнення та ін. особливості вишивки)
|
|
| |
Яга | Дата: Понеділок, 2012-02-13, 8:48 PM | Повідомлення # 176 |
побратим
| Таню, так такі як перше фото, з нашого боку кордону теж зустрічаються
мене можна знайти у фейсбук; також я викладаю фото на google+ Бажаю всім успіхів
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2012-02-13, 10:37 PM | Повідомлення # 177 |
Мудра людина
| Яга, а я про що? Поняття кордону в тому регіоні розмите історією.
|
|
| |
Яга | Дата: Середа, 2012-02-15, 3:04 AM | Повідомлення # 178 |
побратим
| На сайті http://krovets.com.ua/ з'явилися старі фото з людьми в традиційному одязі із різних регіонів: Чернігівське Полісся Слобожанщина Полтавщина Одещина Середнє Подніпров'я Східне Поділля Західне Поділля Покуття Гуцульщина Буковина
Сам сайт на стадії наповнення. Обіцяють оприлюднити колекції народного одягу і традиційних мистецтв. Керуються принципом «якщо чогось немає в Інтернеті – вважайте, що його нема взагалі, а коли воно є в Інтернеті – воно вічне» (Як би я хотіла, аби ця фраза стала девізом більшості музеїв ). Дуже чекаю, аби це сталося.
Повідомлення відредагував Яга - Середа, 2012-02-15, 3:12 PM |
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2012-02-27, 6:39 PM | Повідомлення # 179 |
Мудра людина
| Только малороссиянки да парижанки умеют одеваться со вкусом! Вы не поверите, как обворожительно одеваются дивчата, парубки тоже ловко: … это действительно народный, удобный и грациозный костюм, несмотря на огромные сапожищи. А какие дукаты, монисты!! Головные повязки, цветы!! А какие лица!!! А какая речь!!!
Просто прелесть, прелесть и прелесть!!!
И.Е. Репин (збільшується при натисканні) Русский художник Илья Ефимович Репин Портрет С.М.Драгомировой. 1889 Докладніше, де взяла, написала в ЖЖ
|
|
| |
|