Фото. Різноманітні
|
|
Бусинка | Дата: П`ятниця, 2009-06-12, 11:02 PM | Повідомлення # 41 |
відвідувач
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Bullet, а от Сонечко, тому і приэмно серед людей, які це не тільки розуміють, але й справами втілюють Мрію Великої України в життя!!! Ти розумниця та молодець! Наснаги!!! З повагою до кожної голочки. Бусинка.
Ще не вмерла Україна, доки живуть і діють Українки!!!
|
|
| |
kalyna | Дата: П`ятниця, 2009-07-31, 7:07 PM | Повідомлення # 42 |
друг
| Давно вже не писала, але не могла втриматись, коли побачила це фото. Такий цікавий чоловік. Вишиванка на тільняшці, на голові кепі "Свобода". Фото знайдено тут
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2009-08-01, 1:21 AM | Повідомлення # 43 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (abilan) Шановна спільнота! Була вражена, побачивши роботи Валерія Малиновського. Людина занесена до Книги рекордів України. 1024 стежка в 1 см2... Вишиває без лінз, тощо. Начебто тут у форумі цього ще не було. Вибачаюсь, якщо повторюю. Анна, про таких людей можна (і треба!) говорити багато і усюди. Втішаюсь з того, що була знайома з ним особисто, це мій... однокурсник! Тішусь, що злистувалась з ним нещодавно, сподіваюсь зустрітись з ним і перехопити у нього цікаве інтервью і світлини для нашого форума, також мрію домовитись з ним про візит до нашої Школти народної майстерності, де я працюю, дітям таких людей потрібно показувати (і давати помацати, що такі люди - не літературні персонажі, а живі!))) В 1995-96 рр він був дуже скромним, зовсім не вмів малювати (і дуже дратувався через те, що викладач намагався його навчити))), але ікони вишивав без схеми і з будь-якого місця роботу міг почати! Це вже дивовижний факт! Цікаво, чим він зараз живе... ?)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Vikaho | Дата: Неділя, 2009-08-02, 0:04 AM | Повідомлення # 44 |
побратим
| abilan, це неймоіврно! Де взяти такі очі, як у цього майстра?
|
|
| |
abilan | Дата: Понеділок, 2009-08-03, 1:27 PM | Повідомлення # 45 |
побратим
| Про Валерія Малиновського трохи знайшла http://www.paraskeva.ru/malinovskiy.htm http://www.kiss.kiev.ua/gallery/ikonopis/ http://www.kiev2000.com/news/view.asp?Id=191302&Part=37 http://news.rin.ru/news_text/74620/ Bullet, якщо Ви знайомі.., дуже цікаво було б інтервью з такою людиною...
Интересует ВСЕ о национальной традиционной вышивке и других техниках вышивки.
Повідомлення відредагував abilan - Понеділок, 2009-08-03, 1:28 PM |
|
| |
ulyafare | Дата: Субота, 2009-08-08, 2:08 AM | Повідомлення # 46 |
побратим
| Я нарешті з Вами знову. Була в Космачі на Гуцульщині. Детальніше про подорож можете прочитати на моєму сайті
Повідомлення відредагував ulyafare - Субота, 2009-08-08, 2:09 AM |
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2009-09-02, 3:32 PM | Повідомлення # 47 |
Мудра людина
| Народний костюм, Вінницький обласний центр народної творчості. Є цікаві фото, погляньте.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Ксенія | Дата: Четвер, 2009-09-03, 4:56 PM | Повідомлення # 48 |
побратим
| Фото з Ужгородського музею. Народний костюм с. Хижа Закарпатської області.
Полтава, Огнівка
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2009-09-04, 1:19 PM | Повідомлення # 49 |
Мудра людина
| Те, що треба. Дякую за фото, Ксеніє!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2009-09-04, 1:29 PM | Повідомлення # 50 |
маніяк графічних ліній
| Буду намагатись зустрітись чи хоча б злистуватись Сама хочу взяти у нього інтервью Quote (ulyafare) Я нарешті з Вами знову. Була в Космачі на Гуцульщині. Детальніше про подорож можете прочитати на моєму сайті ulyafare, дякую за фотозвіт ) Костюм специфічний, і дуже гарний ) Теплі кольори!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Ксенія | Дата: П`ятниця, 2009-09-04, 3:10 PM | Повідомлення # 51 |
побратим
| Tana, напросилися Ще Ужгородський музей (все - одяг Закарпатського регіону): чоловічий одяг: Зверніть увагу на постоли і капці (вовняні в"язані шкарпетки): Цікавий широкий шкіряний ремінь і коротка чоловіча сорочка: Сподобалась чоловіча шапка: І кептарик: Я влітку була на Західній Україні на етнографічній практиці, тож фотографувала все хоч трохи цікаве. Найкращий, як на мене, етнографічний музей - в Коломиї, але, на жаль, там не дозволили зйомку.
Полтава, Огнівка
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2009-09-04, 3:20 PM | Повідомлення # 52 |
Мудра людина
| Буду просити далі)))Кептарик -- чудо!
Повідомлення відредагував Tana - П`ятниця, 2009-09-04, 3:20 PM |
|
| |
Ксенія | Дата: П`ятниця, 2009-09-04, 7:53 PM | Повідомлення # 53 |
побратим
| Tana, будь ласка: Чоловічий костюм (сукняні штани - гачі, шкіряна торбина - тобіука, шашка, торба, торбинка): Ще один: На жаль, це фото не дуже якісне, але подобається тепла кольорова гама: Китинці - дармовиси, прикрашено ще колосовим шнурком: А це - румунський одяг: Вироблена з вовни торбина (дзьобня, дзьобинка, дзьоблина):
Полтава, Огнівка
Повідомлення відредагував Ксенія - П`ятниця, 2009-09-04, 7:57 PM |
|
| |
ulyafare | Дата: П`ятниця, 2009-09-04, 9:06 PM | Повідомлення # 54 |
побратим
| Ксеніє, дуже цікаво. А в Космачі "вовняні в"язані шкарпетки" не капці, а капчурі. А капцями ми завжди називали просто будь-яке взуття. Шкода, що ніде нема прикрас, а одяг дуже гарний і цікавий.
|
|
| |
Ксенія | Дата: Неділя, 2009-09-06, 6:52 PM | Повідомлення # 55 |
побратим
| ulyafare, а прикрас і музеях багато не траплялось) До того ж у мене темою роботи був чоловічий костюм, тому більше всього він і фотографувався
Полтава, Огнівка
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Понеділок, 2009-09-07, 11:10 AM | Повідомлення # 56 |
мешканець сайту
| Quote (Ксенія) Найкращий, як на мене, етнографічний музей - в Коломиї, але, на жаль, там не дозволили зйомку. Дійсно, музей дуже цікавий. Його повна назва: "Музей народного мистецтва гуцульщини та покуття ім. Й.Кобринського". До речі, цей музей занесено до Королівської енциклопедії Великобританії як музей світових шедеврів. Колекція музею нараховує більше ніж 20 000 експонатів, розміщених у 20 залах. Фотозйомка там дозволена, але за дотакову плату. Я маю декілька світлин з експозиції музею, але чомусь мені не дозволено розміщувати зображення та посилання в повідомленнях. Спробую пізніше.
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
Ксенія | Дата: Понеділок, 2009-09-07, 4:55 PM | Повідомлення # 57 |
побратим
| Quote (Andrew_Yer) музей занесено до Королівської енциклопедії Великобританії як музей світових шедеврів Недарма, це точно Andrew_Yer, ви маєте залишити 5 повідомлень, щоб перейти до групи "Перевірені користувачі", яким дозволено постити фото. особисто я буду чекати з нетерпінням!
Полтава, Огнівка
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Понеділок, 2009-09-07, 6:14 PM | Повідомлення # 58 |
мешканець сайту
| Quote (Ксенія) ви маєте залишити 5 повідомлень Ксенія, дякую за пораду. Я так і думав.
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
Руфіна | Дата: Вівторок, 2009-09-08, 6:20 PM | Повідомлення # 59 |
перехожий
| Дякую всім за чудові фото! Отримала величезне задоволення від їх перегляду. За фахом я дизайнер одягу. Аспірантка. Займаюсь дослідженням українського народного весільного вбрання. Збираю інформацію, роблю замальовки, будую порівняльні таблиці. Особливо цікавить Середня Наддніпрянщина. Буду рада цікавій інформації і спілкуванню!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2009-10-12, 1:10 AM | Повідомлення # 60 |
маніяк графічних ліній
| Шановні, не втрималась. Публікую чужу роботу. Але зверніть уваги, як виконана вишиванка: СПЛЕТЕНА НА ДРОТАХ!! (на спицях) Взято звідси , автора запросила до нас у форум. Я ще в"язаних вишиванок не бачила. Це просто диво якесь!!!
|
|
| |