Фото. Різноманітні
|
|
Kaluna | Дата: Понеділок, 2012-05-21, 0:07 AM | Повідомлення # 181 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| САЙТ фотографа, в розділі репортажі ще є фото про Київ, карпатське весілля, полонину.... я пропала там на годину. Неймовірні фото, які не тільки передають картинку, а і стан, емоцію, враження....
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-05-21, 1:38 AM | Повідомлення # 182 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Kaluna) САЙТ фотографа, в розділі репортажі ще є фото про Київ, карпатське весілля, полонину.... я пропала там на годину. Неймовірні фото, які не тільки передають картинку, а і стан, емоцію, враження.... це , можна сказати, друг нашого сайту, ми періодично розміщуємо його репортажі, і Яга як раз перд тим писала про нього ж. Дійсно, він майстер кадру! Хоч і мешкає у Франції, але як бачить Україну і українців!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Вівторок, 2012-07-03, 1:44 PM | Повідомлення # 183 |
мешканець сайту
| З 27 червня по 1 липня в рамках III ІНТЕРСимпозіуму Кераміки в Опішному "2012:12х12" відбувся міжнародний фотопленер "ТАЇНА праВІЧНОГО". В складі групи колег з Національної Спілки Фото-Художників України в ньому брала участь моя люба дружина Інна. Враження від зустрічей, від спілкування, від побаченого настільки сильні, що потрібен певний час аби все усвідомити.
Велика дяка Григорію Петровичу Гриню - людині, чий внесок у збереження і розвитку традиційної української вишивальної справи не можливо переоцінити, за теплу зустріч і цікву розповідь. За те, що і сьогодні Григорій Петрович тримає пензлика в руці і створює нові, неповторні узори!
Дозвольте запропонувати вашій увазі першу серію світлин вішивальної тематики.
Детальні фото полтавських козацьких рушників з музеїв Опішного - в альбомі за посиланням Фото І.Єрмакової.
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
Повідомлення відредагував Andrew_Yer - Вівторок, 2012-07-03, 1:57 PM |
|
| |
a-stra | Дата: Вівторок, 2012-07-03, 1:54 PM | Повідомлення # 184 |
Активіст форума
| Andrew_Yer, Які чудові світлини! Особливо сподобався інтер'єр отієї кімнати, заквітчаної полтавськими рушниками. То мабуть старовинна ікона? Чекаємо на нові фото! Дяка Вашій дружині!
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
romantik | Дата: Четвер, 2012-07-05, 7:00 PM | Повідомлення # 185 |
побратим
| Передивилась усі ваші світлини. Вони всі мені дуже сподобались. Івирішила що піду в музей Братів Герасименків, пофотографую одяг і також поділюсь з вами
|
|
| |
|
Яга | Дата: Середа, 2012-07-11, 1:34 AM | Повідомлення # 187 |
побратим
| Отут купа світлин антикварного одягуhttp://lyapanka.com (знову Вікіпедія підказала )
мене можна знайти у фейсбук; також я викладаю фото на google+ Бажаю всім успіхів
|
|
| |
sjana_if | Дата: Вівторок, 2012-09-25, 5:29 PM | Повідомлення # 188 |
мешканець сайту
| Натрапила в неті на фото випускниці в гарному костюмі тут більше
|
|
| |
Mod | Дата: Неділя, 2012-11-04, 0:52 AM | Повідомлення # 189 |
побратим
| нарешті я поборола лінь і відсканувала сувенірний календар 1991 року з фото україських строїв + осучаснений варіант. Що мені подобається в ньому - керсетки, очіпки, намиста і дукачі, деякі сорочки, кептарі (не всі), гарні строї центральної України, Поділля і Буковини, намітка, вибійки. Не сприймаю шовкових шаровар (то взагалі для мене як червона тряпка для бика) і шапок з "хляками" (не знаю як воно правильно називається, але висить як хляка), є дивні костюми які не можу кудись віднести. Дивіться ....
Повідомлення відредагував Mod - Неділя, 2012-11-04, 1:31 AM |
|
| |
Malena | Дата: Субота, 2012-11-10, 9:22 PM | Повідомлення # 190 |
друг
| На фотографії - учасники харківського гурту "Муравський шлях", відомі своєю прискіпливістю у виборі костюмів, характерних для Слобожанщини. Особливо я зачарована сорочкою пані, що праворуч, зі свастикою. Вона абсолютно автентична, кінця ХІХ - поч. ХХ ст.
|
|
| |
|
Tana | Дата: Четвер, 2013-08-15, 9:37 AM | Повідомлення # 192 |
Мудра людина
| Листівки. Київщина, ХІХ ст. Автор Федір Солнцев
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
Повідомлення відредагував Tana - П`ятниця, 2013-08-16, 8:19 AM |
|
| |
|
romantik | Дата: Вівторок, 2014-01-14, 4:42 PM | Повідомлення # 194 |
побратим
| Це фото 30-х років із села Зятківець Вінницької області
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2014-02-05, 5:16 PM | Повідомлення # 195 |
Мудра людина
| Буковинка Чернівці_кін. ХІХ в.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
mila555508 | Дата: Середа, 2014-06-11, 10:56 AM | Повідомлення # 196 |
перехожий
Група: Користувачі
| Здравствуйте! Очень нравится старинный украинский костюм, а также аутентичные женские старинные украшения. Гуляя по сети, наткнулась на ссылку (в данной теме ее, по-моему, не было) ЕТНОРЕВОЛЮЦІЯ – яскрава виставка народного одягу (фото) http://snip.dyvy.info/2013/10/08/etnorevolyutsiya-yaskrava-vystavka-narodnoho-odyahu-foto/
|
|
| |